Прехвърлянето на минути при Мтел - за всеки различно
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Прехвърлянето на минути при Мтел - за всеки различно
Значи ако съм разбрал правилно на Мтел трансфер L можеш най-много да имаш 1200 минути и 1500 мб. Ако не си говорил 1 месец за 27 лв. ? А тези които са подписали преди ще имат 1800 и 4500мб пак за 27 лв ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Прехвърлянето на минути при Мтел - за всеки различно
Така е,на всичкото отгоре не знаеш колко си изговорил и колко ти остава,абе прецакан си!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Прехвърлянето на минути при Мтел - за всеки различно
Ако си подписал по коледните условия - да, само по 1200 максимум минути.
Ако си подписал на предишните условия - 29.93 лв. 1800 минути и 4500 MB, максимумът, който можеш да имаш, е 2400 минути.
Ако си подписал на предишните условия - 29.93 лв. 1800 минути и 4500 MB, максимумът, който можеш да имаш, е 2400 минути.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Прехвърлянето на минути при Мтел - за всеки различно
Не разбирам за какво говорите ... на 29,93 съм и качвам текущото си потребление - единственото сгрешено е, че в поле " Общо национални минути (включително прехвърлени) " не отчитат прехвърлените - винаги е било така, но ако сметнете колко ми остават + изразходените ще ви даде 1800 по пакет + прехвърлените от миналия месец 956... Обяснете ми?