Теленор - план за "недоволни" клиенти
Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
Внимавайте с този план! Да като минути,мегабайти и такса е така, но трябва преди изтичане на договора след 2г. да отидете и да смените плана или да прекратите договора защото в момента в който изтече договора минавате на стандартна такса, която е 100лв. и няма да ви хареса!!! Пишего в договора.
Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
и при другите оператори е така?
Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
И с Трансфер ХL и с Net&Call XXL e така.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Re: Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
На кой му трябва теленор като минутите са национални...взимаш си карта за същите пари от някой от другите два и поне имаш читав интернет.
Re: Re: Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
План за "недоволни" клиенти. Това само в БГ може да се случи. Доволен съм от XXL-a. Нищо че намалиха после още цената на апаратите. Теленор с тази си политика няма да отидат далече. Добре че има конкуренция.
Re: Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
Аз бях техен абонат от 2002. Така и недочаках моята оферта.
Re: Re: Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
Пичове Такъв План НЯМА. Днес бях в Германос Изгледаха ме тъпо.На 123 кът звънях , операторката ясно ми каза , че само планоете, които имат Резерв.Като и казах ,че искам да напускам каза само звъннеи за Код за отказ....Врели Некипели.....
-
- Регистриран: 05 май 2004, 05:54
Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
Пуснали са те на пързалката ... такъв план има, но се предлага само ако ти остава по-малко от един месец до изтичането на договора и вдигнеш скандал.:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
Аха, На мене договора ми изтече в началото на декември. И сега се чудя ,какво да правя????
Утре ще отида до някой Предсавителен Магазин да видим.
Утре ще отида до някой Предсавителен Магазин да видим.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
[Quote]И сега се чудя ,какво да правя????[/Quote]
Отиди в магазина възмутен, оплачи се на висок глас, че Вива и Мтел предлагат много по-добри условия. Искай категорично и за теб такива, извикай управителя, кажи му че отиваш да прехвърляш номера и т.н. (вдигни голям скандал).
А защо толкова държиш да си тровиш нервите с тези нещастници, ами не си прехвърлиш номера при Вива или Мтел, които предлагат наистина добри оферти? Да не говорим за мобилния нет или покритието, десетки пъти по-добри от тези на Глобул.
Отиди в магазина възмутен, оплачи се на висок глас, че Вива и Мтел предлагат много по-добри условия. Искай категорично и за теб такива, извикай управителя, кажи му че отиваш да прехвърляш номера и т.н. (вдигни голям скандал).
А защо толкова държиш да си тровиш нервите с тези нещастници, ами не си прехвърлиш номера при Вива или Мтел, които предлагат наистина добри оферти? Да не говорим за мобилния нет или покритието, десетки пъти по-добри от тези на Глобул.