Теленор - план за "недоволни" клиенти
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
[Quote]Утре ще отида до някой Предсавителен Магазин да видим.[/Quote]
Човеко, не се унижавай да им се молиш и чупиш нерви на тия. Виж офертите на Виваком и Мтел. Разгледай и каквото ти хареса налазвай, защото от февруари месец нещата, ще си бъдат по старому. Яките промоции са за годишнини и по Коледно/Новогодишните празници! Ако пък не ти трябват много минути и нет в средния сегмент от предложения, има и [B][i]Boombob[/i][/B] за 15лв - 500 минути към всички мрежи, и 500мб. нет. Как ти се струва? За какво са ти тия глупави Резерви?
Човеко, не се унижавай да им се молиш и чупиш нерви на тия. Виж офертите на Виваком и Мтел. Разгледай и каквото ти хареса налазвай, защото от февруари месец нещата, ще си бъдат по старому. Яките промоции са за годишнини и по Коледно/Новогодишните празници! Ако пък не ти трябват много минути и нет в средния сегмент от предложения, има и [B][i]Boombob[/i][/B] за 15лв - 500 минути към всички мрежи, и 500мб. нет. Как ти се струва? За какво са ти тия глупави Резерви?
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 05 май 2004, 05:54
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
Ами ... почти 3 часа разговори към всички мрежи в Северна Америка и към фиксирани в ЕС, включени в цената, може да са голяма далавера за някой. Но ако не е това, наистина и аз не виждам причина човек да си трови нервите в Теленор, след като може да отиде като бял човек при някой от конкуренцията.:)
Привет и весело по празниците на всички тук!
Случайно тръгнах да си проверявам 'остатъка' при Боб и видях, че имат новини. Плана е много удобен и изгоден като параметри - четиричленно семейство ще се побере в 60 кинта!
Естествено, че промених плана, въпреки таксата за смяна.
Случайно тръгнах да си проверявам 'остатъка' при Боб и видях, че имат новини. Плана е много удобен и изгоден като параметри - четиричленно семейство ще се побере в 60 кинта!
Естествено, че промених плана, въпреки таксата за смяна.
Договора ми към Глобул изтече преди 1г. За офертата ми се обадиха от магазин.За мен смятам,че е най добрата на пазара.
2200 минути към всички мрежи в България и Зона 1
Фиксирани и мобилни мрежи: САЩ, Канада, Русия.
Фиксирани мрежи: Австрия, Белгия, Хърватска, Кипър, Чехия, Дания, Финландия, Франция, Германия, Гърция, Великобритания, Холандия, Унгария, Ирландия, Израел, Италия, Япония, Лихтенщайн, Люксембург, Македония (FYROM), Монако, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Сърбия, Черна гора, Словакия, Словения, Испания, Швеция, Швейцария, Турция.
170 в роуминг и Зона 2 мобилни мрежи: Европа.
Фиксирани мрежи: Албания, Алжир, Андора, Армения, Беларус, Босна и Херцеговина, Естония, Грузия, Гибралтар, Исландия, Латвия, Либия, Литва, Малта, Молдова, Мароко, Палестина, Сан Марино, Тунис, Украйна.
Сега съм доволен клиент:D
2200 минути към всички мрежи в България и Зона 1
Фиксирани и мобилни мрежи: САЩ, Канада, Русия.
Фиксирани мрежи: Австрия, Белгия, Хърватска, Кипър, Чехия, Дания, Финландия, Франция, Германия, Гърция, Великобритания, Холандия, Унгария, Ирландия, Израел, Италия, Япония, Лихтенщайн, Люксембург, Македония (FYROM), Монако, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Сърбия, Черна гора, Словакия, Словения, Испания, Швеция, Швейцария, Турция.
170 в роуминг и Зона 2 мобилни мрежи: Европа.
Фиксирани мрежи: Албания, Алжир, Андора, Армения, Беларус, Босна и Херцеговина, Естония, Грузия, Гибралтар, Исландия, Латвия, Либия, Литва, Малта, Молдова, Мароко, Палестина, Сан Марино, Тунис, Украйна.
Сега съм доволен клиент:D
-
- Регистриран: 21 май 2012, 20:11
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
И чий го търсиш тука като контактите ти са в Албания, Алжир, Андора, Армения, Беларус, Босна и Херцеговина, Естония, Грузия, Гибралтар, Исландия, Латвия, Либия, Литва, Малта, Молдова, Мароко, Палестина, Сан Марино, Тунис и Украйна?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
[Quote]За офертата ми се обадиха от магазин.За мен смятам,че е най добрата на пазара.
2200 минути към всички мрежи в България и Зона 1 [/Quote]
Знам параметрите на този "неофициален план". Имал си късмет, че са ти казали на теб за този план. Аз обаче не съм от хората, с които могат да се подиграват и никога няма да им се моля. Който и да е оператор. За разговори с чужбина ползвам Skype, Viber, LINE и други. Няма незаменими неща. След като не знаят, как да се държат с дългогодишните си клиенти, им теглим майните и така...
А и като гледам с официалните си планове, какво предлагат, и като гледам как хората масово ги напускат, за какво са ми 3000 минути в мрежата им?!? Сам ли да си приказвам?:D
2200 минути към всички мрежи в България и Зона 1 [/Quote]
Знам параметрите на този "неофициален план". Имал си късмет, че са ти казали на теб за този план. Аз обаче не съм от хората, с които могат да се подиграват и никога няма да им се моля. Който и да е оператор. За разговори с чужбина ползвам Skype, Viber, LINE и други. Няма незаменими неща. След като не знаят, как да се държат с дългогодишните си клиенти, им теглим майните и така...
А и като гледам с официалните си планове, какво предлагат, и като гледам как хората масово ги напускат, за какво са ми 3000 минути в мрежата им?!? Сам ли да си приказвам?:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
За мен виваком , за момента е най-добре... НО при мен проблема е , че Жената е на теленор , а обичаме да си Чатиме чрез SMS , a тя не иска да има wifi , вкъщи , както и не си пуска 3g .Така че viber, whats , skype, tango , отпадат при мен.
И затова гледам да остана на Теленор , но да имам нет поне над. 2 gb ....
Днес директно до Теленор в някой МОл , и каквото сабя покаже...!!
И затова гледам да остана на Теленор , но да имам нет поне над. 2 gb ....
Днес директно до Теленор в някой МОл , и каквото сабя покаже...!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
Не обичаш ли да си говориш сам със себе си? Аз много обичам,защото знам,че говоря с интелигентен човек! :D:D:D
-
- Регистриран: 21 май 2012, 20:11
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
Да не си забравиш резерва в мола. Много е важен!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
Пак аз, днес бях в Германис на Стамболийски , и от там ме отрязаха. Новите планове и толкоз.Вече смятам , че такъв план Няма.
Все пак Някой Подробно да опише , да не би само в Бизнес парка да ги сключват.
Като им кажеш , че искаш да се махам
От Теленор , ок прави го, Нищо не правят за да ме задържат, баси Лоялния клиент съм..:)
Все пак Някой Подробно да опише , да не би само в Бизнес парка да ги сключват.
Като им кажеш , че искаш да се махам
От Теленор , ок прави го, Нищо не правят за да ме задържат, баси Лоялния клиент съм..:)