Telenor- мобилен нет

Apple_fan
Регистриран: 24 ное 2013, 14:39

Re: Re: Re: Re: Telenor- мобилен нет

Мнение от Apple_fan » 12 яну 2015, 12:13

Защо ли положителните мнения за Теленор идват от новорегистрирани потребители? :D

drimdiard
Регистриран: 28 сеп 2007, 23:16

Re: Re: Re: Re: Re: Telenor- мобилен нет

Мнение от drimdiard » 12 яну 2015, 12:21

Искаш да кажеш от новорегистриран потребител. :D Не знам какъв мазохист трябва да е някой, за да е доволен от мобилния нет на Теленор в момента.

Curko_83
Регистриран: 05 яну 2015, 11:15

Re: Re: Re: Re: Re: Telenor- мобилен нет

Мнение от Curko_83 » 12 яну 2015, 14:21

Ще ви помоля да не спамите темата излишно!. Въпросът е ясен, ясни отговори няма!. Всеки е пълнолетен, вменяем и може сам да си избира/ не избира мобилен оператор!. За Мобилтел мога да говоря негативно до утре..., но не ме вълнува нито оператора, нито потребителите му!. Това, че един е доволен, друг не, не означава, че трябва да се плюят операторите. Новорегистриран съм, защото досега не съм имал проблем, който да не е бил решен от оператора или запознати около мен хора. Благодаря ви за тестовете, това е полезно и показно за мобилните оператори, всеки може да си направи сверка с другите, това е добре, благодаря за което:).

graal
Регистриран: 18 фев 2008, 04:00

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor- мобилен нет

Мнение от graal » 12 яну 2015, 15:58

GLOBUL TELENOR са наи-добрите в българия по бъгав интернет,наи-неизгодни оферти,наи-високи цени,наи-лоши условия,който харесва това нека им стане абонат

angelstamb
Регистриран: 22 яну 2007, 10:50

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor- мобилен нет

Мнение от angelstamb » 12 яну 2015, 17:50

Абе маце, верно ли? ;)

parazitkoto
Регистриран: 10 яну 2015, 08:48

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor- мобилен нет

Мнение от parazitkoto » 14 яну 2015, 09:52

[Quote]Искаш да кажеш от новорегистриран потребител.[/Quote]
Казано от простак като тебе не звучи интересно, ти си вечния критик а в живота най-вероятно си пропаднал тип.
[Quote]Не знам какъв мазохист трябва да е някой, за да е доволен от мобилния нет на Теленор в момента.[/Quote]
Ти вечно си недоволен от нещо и все някоя фирма те дразни, четох ти много от постовете и е редно да се засрамиш от поведението си ! Дразниш се от всичко и всички (гаражни фирми (за телефонни услуги,за мобилни телефони,gsm оператори) и пр. Ти драги си олигофрен и простак.
П.С
Нямам намерение нито идея да убиждам никого но на този индивид трябва да му бъде наложен БАН за постоянно.
Моля модераторите да прегледат мненията които е изказвал през последните месеци и да бъде блокиран.
Допълнение:
В много от постовете му си служи с убиди !
Иначе си пада форумен критик:
[Quote]Автор: drimdiard
Дата: 10.01.2015 16:16

Докато не почнат да се трият многото профили на някои хора, във форума винаги ще е мармалад..[/Quote]
Предлагам да започнат с твоя !

mod edit: Седмица без писане във форума. Молбата е изпълнена.
А за останалите - моля пишете по темата.
vladovn

Apple_fan
Регистриран: 24 ное 2013, 14:39

Мнение от Apple_fan » 14 яну 2015, 10:13

Звучиш точно като тези, които пишат от името на Теленор във Фейсбук. Те по същия начин заплашват потребителите, които изразяват негативно мнение за тях. Ако пък им сравниш офертите с тези на конкуренцията, директно ще те блокират. Така направиха и с мен.

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 14 яну 2015, 10:37

Скрий се, бе... Кой си ти да казваш на модераторите какво да правят... Добре се справяха преди да дойдеш, добре ще се справят и след като се махнеш. Като не ти харесва, прави ти път - има ФБ, има Г+, има други форуми...

graal
Регистриран: 18 фев 2008, 04:00

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor- мобилен нет

Мнение от graal » 14 яну 2015, 10:57

ама много сте лоши,оставете момчето да препечели някой лев,поне теленор за реклама дава пари,услуги може и да не предлага,но за сметка на това всичко при тях е скъпо и пари за реклама има:D

Curko_83
Регистриран: 05 яну 2015, 11:15

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor- мобилен нет

Мнение от Curko_83 » 28 яну 2015, 09:34

Да спомена, че от вчера, без да съм пипал настройки по телефона, +то си се появява. Явно са имали някаква причина, дразнещо защо не споменават...за една бройка да ме сдобият с нов телефон...:)

Отговори