Telenor- мобилен нет
Re: Re: Re: Re: Telenor- мобилен нет
Защо ли положителните мнения за Теленор идват от новорегистрирани потребители? :D
Re: Re: Re: Re: Re: Telenor- мобилен нет
Искаш да кажеш от новорегистриран потребител. :D Не знам какъв мазохист трябва да е някой, за да е доволен от мобилния нет на Теленор в момента.
Re: Re: Re: Re: Re: Telenor- мобилен нет
Ще ви помоля да не спамите темата излишно!. Въпросът е ясен, ясни отговори няма!. Всеки е пълнолетен, вменяем и може сам да си избира/ не избира мобилен оператор!. За Мобилтел мога да говоря негативно до утре..., но не ме вълнува нито оператора, нито потребителите му!. Това, че един е доволен, друг не, не означава, че трябва да се плюят операторите. Новорегистриран съм, защото досега не съм имал проблем, който да не е бил решен от оператора или запознати около мен хора. Благодаря ви за тестовете, това е полезно и показно за мобилните оператори, всеки може да си направи сверка с другите, това е добре, благодаря за което:).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor- мобилен нет
GLOBUL TELENOR са наи-добрите в българия по бъгав интернет,наи-неизгодни оферти,наи-високи цени,наи-лоши условия,който харесва това нека им стане абонат
-
- Регистриран: 22 яну 2007, 10:50
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor- мобилен нет
Абе маце, верно ли? ;)
-
- Регистриран: 10 яну 2015, 08:48
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor- мобилен нет
[Quote]Искаш да кажеш от новорегистриран потребител.[/Quote]
Казано от простак като тебе не звучи интересно, ти си вечния критик а в живота най-вероятно си пропаднал тип.
[Quote]Не знам какъв мазохист трябва да е някой, за да е доволен от мобилния нет на Теленор в момента.[/Quote]
Ти вечно си недоволен от нещо и все някоя фирма те дразни, четох ти много от постовете и е редно да се засрамиш от поведението си ! Дразниш се от всичко и всички (гаражни фирми (за телефонни услуги,за мобилни телефони,gsm оператори) и пр. Ти драги си олигофрен и простак.
П.С
Нямам намерение нито идея да убиждам никого но на този индивид трябва да му бъде наложен БАН за постоянно.
Моля модераторите да прегледат мненията които е изказвал през последните месеци и да бъде блокиран.
Допълнение:
В много от постовете му си служи с убиди !
Иначе си пада форумен критик:
[Quote]Автор: drimdiard
Дата: 10.01.2015 16:16
Докато не почнат да се трият многото профили на някои хора, във форума винаги ще е мармалад..[/Quote]
Предлагам да започнат с твоя !
mod edit: Седмица без писане във форума. Молбата е изпълнена.
А за останалите - моля пишете по темата.
vladovn
Казано от простак като тебе не звучи интересно, ти си вечния критик а в живота най-вероятно си пропаднал тип.
[Quote]Не знам какъв мазохист трябва да е някой, за да е доволен от мобилния нет на Теленор в момента.[/Quote]
Ти вечно си недоволен от нещо и все някоя фирма те дразни, четох ти много от постовете и е редно да се засрамиш от поведението си ! Дразниш се от всичко и всички (гаражни фирми (за телефонни услуги,за мобилни телефони,gsm оператори) и пр. Ти драги си олигофрен и простак.
П.С
Нямам намерение нито идея да убиждам никого но на този индивид трябва да му бъде наложен БАН за постоянно.
Моля модераторите да прегледат мненията които е изказвал през последните месеци и да бъде блокиран.
Допълнение:
В много от постовете му си служи с убиди !
Иначе си пада форумен критик:
[Quote]Автор: drimdiard
Дата: 10.01.2015 16:16
Докато не почнат да се трият многото профили на някои хора, във форума винаги ще е мармалад..[/Quote]
Предлагам да започнат с твоя !
mod edit: Седмица без писане във форума. Молбата е изпълнена.
А за останалите - моля пишете по темата.
vladovn
Звучиш точно като тези, които пишат от името на Теленор във Фейсбук. Те по същия начин заплашват потребителите, които изразяват негативно мнение за тях. Ако пък им сравниш офертите с тези на конкуренцията, директно ще те блокират. Така направиха и с мен.
Скрий се, бе... Кой си ти да казваш на модераторите какво да правят... Добре се справяха преди да дойдеш, добре ще се справят и след като се махнеш. Като не ти харесва, прави ти път - има ФБ, има Г+, има други форуми...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor- мобилен нет
ама много сте лоши,оставете момчето да препечели някой лев,поне теленор за реклама дава пари,услуги може и да не предлага,но за сметка на това всичко при тях е скъпо и пари за реклама има:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor- мобилен нет
Да спомена, че от вчера, без да съм пипал настройки по телефона, +то си се появява. Явно са имали някаква причина, дразнещо защо не споменават...за една бройка да ме сдобият с нов телефон...:)