Защо от Теленор?
-
- Регистриран: 22 яну 2007, 10:50
Re: Re: Страхът от Теленор
Абсолютно вярно :))).
Re: Re: Страхът от Теленор
(yes)Според мен коректно мнение. Аз останах с две карти.
През март приключвам с едната.
Втората се прецаках тежко през ноември и преподписах на тъпия резерв, картата се ползва от мой близък. Да ама сега минутите в мрежата на Теленор няма с кого да ги говори. Питах днес да я прехвърля на новия им план - не може, 6 месеца. Нищо, октомври 2016 идва. Порт аут тогава. Изключително странно поведение. А това да пускаш нещо смислено през февруари (woo)(woo)(woo)(woo)нямам дори как да го коментирам.
През март приключвам с едната.
Втората се прецаках тежко през ноември и преподписах на тъпия резерв, картата се ползва от мой близък. Да ама сега минутите в мрежата на Теленор няма с кого да ги говори. Питах днес да я прехвърля на новия им план - не може, 6 месеца. Нищо, октомври 2016 идва. Порт аут тогава. Изключително странно поведение. А това да пускаш нещо смислено през февруари (woo)(woo)(woo)(woo)нямам дори как да го коментирам.
-
- Регистриран: 15 фев 2015, 15:06
Re: Защо от Теленор?
Възмутен съм от Теленор. Не ме ценят като клиент.
1) Теленор не стои зад думите си “не дели клиентите си на нови и стари” и “се стреми да предлага еднакво валидни оферти”. Не ми позволяват да премина към по-стойностен план, защото като настоящ клиент обвързан в неизтекъл договор, плащам месечен абонамент от 20.99лв, което е с 99 стотинки по-висока месечна абонаментна такса от тази в промоцията. Даже изразих готовност да продължа да плащам настоящата месечна такса от 20.99лв както и да преподпиша нов 24мес договор само за да премина към новият план. РАВНОСМЕТКА: Нов клиент плаща 20лв на месец и ползува 1000мин, а настоящ клиент плаща 20.99лв и ползува 300мин.
2) Вече повече от седмица и все още нямам отговор на три запитвания и едно оплакване, направени през техният уеб-сайт (уеб-форма в секция контакти).
3) Мое запитване (на официален език без вулгарностти) в фейсбук старницата им беше изтрито.
1) Теленор не стои зад думите си “не дели клиентите си на нови и стари” и “се стреми да предлага еднакво валидни оферти”. Не ми позволяват да премина към по-стойностен план, защото като настоящ клиент обвързан в неизтекъл договор, плащам месечен абонамент от 20.99лв, което е с 99 стотинки по-висока месечна абонаментна такса от тази в промоцията. Даже изразих готовност да продължа да плащам настоящата месечна такса от 20.99лв както и да преподпиша нов 24мес договор само за да премина към новият план. РАВНОСМЕТКА: Нов клиент плаща 20лв на месец и ползува 1000мин, а настоящ клиент плаща 20.99лв и ползува 300мин.
2) Вече повече от седмица и все още нямам отговор на три запитвания и едно оплакване, направени през техният уеб-сайт (уеб-форма в секция контакти).
3) Мое запитване (на официален език без вулгарностти) в фейсбук старницата им беше изтрито.
Re: Re: Защо от Теленор?
Срокът за отговор по жалба е едномесечен. Формално още не са в нарушение.
Иначе, ако става въпрос за нещо сериозно жалбата се пуска с копие до КЗП за което изрично уведомяваш оператора и със сигурност няма да замине към коша, а ще получиш отговор.
Иначе, ако става въпрос за нещо сериозно жалбата се пуска с копие до КЗП за което изрично уведомяваш оператора и със сигурност няма да замине към коша, а ще получиш отговор.
-
- Регистриран: 17 яну 2015, 00:41
пусни си едно заявление за пренос в друг оператор ище ти изпълнят всяко желание само и само за да те задържат.
А защо направо не смениш оператора,запазваш си номера и минаваш при конкуренцията със същия номер.Все пак в този момент няма смисъл да се молиш на оператор ,защото офертите на вива и мтел са много по изгодни
Re: Re: Re: Защо от Теленор?
Запитването през уеб-формата им не е официален начин и най-вероятно няма да Ви отговорят. Ако смятате, че трябва да получите отговор, просто пишете официално писмо по стария начин, пращате го чрез Бълг.Пощи или Куриерска фирма до адреса им в София, Младост 4 и чакате 30 дни. Тогава (и съгласно закона) трябва да получите отговор.
Аз съм на мнение, че когато имате оплакване (каквото и да е било), трябва да им дадете шанс (но не прекалено голям) - например обаждате се на оператор, посещавате магазин, пишете писмо и ако не се размърда никой - тогава им биете камшика и се махате - без значение кой е оператора.
Аз съм на мнение, че когато имате оплакване (каквото и да е било), трябва да им дадете шанс (но не прекалено голям) - например обаждате се на оператор, посещавате магазин, пишете писмо и ако не се размърда никой - тогава им биете камшика и се махате - без значение кой е оператора.
Re: Re: Re: Re: Защо от Теленор?
Няколкото пъти, когато съм отправял запитване през уеб страницата им, винаги са ми отговаряли.
Re: Re: Re: Re: Re: Защо от Теленор?
темата трябваше да е защо никога от теленор,извън големите градове обхвата им е най-лошото нещо ,което съм виждал,пълна трагедия,искам да си прекратя договора предсрочно,имам 4 месеца оставащи от него,знаете ли колко такси трябва да заплатя,всичките или някакъв процент от тях,не съм взимъл телефон на лизинг
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Защо от Теленор?
Е аз ти написах в другата тема защо си имал проблеми в даден район, ти реши и тук да оспамиш. Всичките такси трябва да си платиш.