В едно от интервютата си директорът на Теленор каза, че мрежата вече е 80% обновена...
До края на второто тримесечие е срокът за завършване на обновяването. Според някои тогава ще "светне" защото трябва да я завършат цялата, за да започне да работи :-)
График за обновяване и очаквания от мрежата на Теленор!
Re: Re: График за обновяване и очаквания от мрежата на Теленор!
Една позната във Видин продължава да губи обхват в магазина си под блока. Вече я търся на Мтелския и номер...
Re: График за обновяване и очаквания от мрежата на Теленор!
Пичове, чета ви с интерес и трябва да ви кажа, че правите страхотни теми. Не знам какво е казал "представителят" на Теленор, но силно се съмнявам, че е такъв. Както и да е - мрежата на Теленор е изключително подобрена и който го отрича, явно не е обективен. Сега, няма как някой да ми мери със спид тест и да ми обяснява, че това било меродавно, нали - буди само смях и съжаление. Ако искате да имате обективен тест, направете го на http://testmy.net/ защото тук измерването е без кеш и др.
-
- Регистриран: 22 яну 2007, 10:50
Здравей, колега.
Не искам да прозвучи като заяждане.
Да, факт е, че мрежата им има подобрение.
1. Дали е изключително е явно въпрос на региона където се намираш. В града мрежата е окей. Въпроса е като си извън града, да имаш обхват.
2. Въпросът е като търсиш някого, да не ти връщат - "Абоната е извън покритие или е изключил телефона си." А в същото време телефона му да е в джоба и той да се разхожда в центъра на Варна.
3. Третото е да не прекъсват разговорите, което се случва по няколко пъти всяка седмица. Кофтито е, че докато караш и тогава да ти прекъсне...шибана работа.
4. Разговорите да не заглъхват, да не се накъсват и да не прекъсват заради липсата на добро покритие или оптимизация на мрежата.
За какво подобрение говорим обективно в случая?
За мен докато съществуват горните четири проблема, не можем да говорим за подобрение, каквото и да е то. Нали така?
Хубав уикенд.
Не искам да прозвучи като заяждане.
Да, факт е, че мрежата им има подобрение.
1. Дали е изключително е явно въпрос на региона където се намираш. В града мрежата е окей. Въпроса е като си извън града, да имаш обхват.
2. Въпросът е като търсиш някого, да не ти връщат - "Абоната е извън покритие или е изключил телефона си." А в същото време телефона му да е в джоба и той да се разхожда в центъра на Варна.
3. Третото е да не прекъсват разговорите, което се случва по няколко пъти всяка седмица. Кофтито е, че докато караш и тогава да ти прекъсне...шибана работа.
4. Разговорите да не заглъхват, да не се накъсват и да не прекъсват заради липсата на добро покритие или оптимизация на мрежата.
За какво подобрение говорим обективно в случая?
За мен докато съществуват горните четири проблема, не можем да говорим за подобрение, каквото и да е то. Нали така?
Хубав уикенд.
А ти защо не се направиш на Худини и не се изпариш, а само дрънкаш глупости във всяка тема където се появиш?!
-
- Регистриран: 28 юли 2011, 11:56
Re: Re: Re: График за обновяване и очаквания от мрежата на Теленор!
В Славяново, Плевенско вече има EDGE :D Даже не съм получавал смс и не съм усетил прекъсване. :D 3G-то още е на 2100.:D(whistle)
Re: Re: Re: Re: График за обновяване и очаквания от мрежата на Теленор!
Тя цялата мрежа 2G получи EDGE след ъпдейта декември месец ;). Е на някои места още е екстра EDGE :).
Re: Re: Re: Re: Re: График за обновяване и очаквания от мрежата на Теленор!
не знам какво е обновлението на мрежата им,но в магазин метро в пловдив обхвата на теленор е"тука има тука нема къде е " в търговски център ескалибур на центъра е същата работа,може би не обновяват ,а просто правят навсякъде да има обхват :D