Новите промоции на Теленор. От 17 февр.
Новите промоции на Теленор. От 17 февр.
Новите примоции...
Re: Новите промоции на Теленор. От 17 февр.
Тази от 20лв. не е лоша като минути и обем данни, като изключим проблемите с обхват или прекъсване.А по евтините не струват.
https://www.facebook.com/TelenorBulgaria/photos/a.154942921210240.25139.118564798181386/795538610483998/?type=1&theater
https://www.facebook.com/TelenorBulgaria/photos/a.154942921210240.25139.118564798181386/795538610483998/?type=1&theater
За 30 лева плана е трепач:))
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.
Офертата е УАУ :D Имаме победител в 20 левовия сегмент, чак не вярвам на очите си за включения трафик главно...
Това вече е друга работа.Таман щя преподписвам и ще взимам телефон.Само се чудя кое телефонче-G3 или Note 4?Не снимам много а просто ми идва вече малко сегашното 4.3" .Заслужава ли си 11лв.на месец отгоре за тефтера или няма файда
Re: Re: Re: Новите промоции на Теленор. От 17 февр.
[Quote]@vv
Да, да, да, стари песни, нема да спрете да ги напевате....[/Quote]
Прегледай ми постовете и тогава пиши наизуст.
Никога не съм "плювал" по мобилен оператор.
Ако някой друг го е правил не ме интересува.
Имам карти на всички.
Преди съм писал, че Теленор имаха много добър сигнал на "Златните мостове" а другите нямаха -може да е било моментно.
Но може ли Теленор да нe са покрили с мобилен интернет всички населени места в най-голямата община -Столична /по брой жители/.
Да, да, да, стари песни, нема да спрете да ги напевате....[/Quote]
Прегледай ми постовете и тогава пиши наизуст.
Никога не съм "плювал" по мобилен оператор.
Ако някой друг го е правил не ме интересува.
Имам карти на всички.
Преди съм писал, че Теленор имаха много добър сигнал на "Златните мостове" а другите нямаха -може да е било моментно.
Но може ли Теленор да нe са покрили с мобилен интернет всички населени места в най-голямата община -Столична /по брой жители/.
Re: Re: Новите промоции на Теленор. От 17 февр.
браво казваш всичко,но и аз си задавам същия въпрос
Отдолу пише, че важи при сключване на НОВ договор... Честито ;)