boombob 1GB

Swabhav
Регистриран: 27 фев 2009, 17:19

Re: Re: boombob 1GB

Мнение от Swabhav » 23 фев 2015, 18:43

[Quote]Никой ли не забелязва,че 500-те минути са само към мобилни номера? Аз лично ползвам фиксираните за номера 0700 и не само. [/Quote]

Действително пише в сайта, че важат само към мобилни мрежи минутите.:(
Незнам, може и да е грешка. Незнам.:|

digunan
Регистриран: 24 ное 2010, 20:46

Re: Re: Re: boombob 1GB

Мнение от digunan » 23 фев 2015, 22:02

В ценовата листа си пише - 500 мин. към всички мрежи:
https://www.bob.bg/si.php/182/Price-List-Bob-20-Feb-2015.pdf

В сайта най-вероятно е грешка.

zaboraboy
Регистриран: 06 сеп 2005, 12:29

Re: Re: Re: Re: boombob 1GB

Мнение от zaboraboy » 24 фев 2015, 09:57

На едното място е грешка,остава да разберем на кое.

engadget
Регистриран: 17 мар 2010, 16:01

Re: Re: Re: Re: Re: boombob 1GB

Мнение от engadget » 24 фев 2015, 17:11

500 национални са минутите

ospm9
Регистриран: 04 окт 2014, 22:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob 1GB

Мнение от ospm9 » 27 фев 2015, 08:06

Стига с тази голяма лъжа.

Моята леля, 2 първи братовчедки и един братовчед са на Теленор и нямат никакви оплаквания от мрежата - не накъсва, не прекъсва, много добър обхват. Аз съм клиент на Теленор вече около 5 месеца, нямам никакви забележки. Единствено на места в страната Интернета им все още е бавен, не е на съответното 3G ниво.

В магазините на Теленор и операторите на 123 винаги хората са адекватни, полезни и любезни. Нещата се вършат бързо. Не се правят измами с масовия човек, както правят във Виваком, Не надписват сметки като Мтел.

За сметка на това, много бързо забравяте факти, реални факти (а не празни недоказани приказки) от това как Мтел имаха огромни проблеми в системите преди години и по време на закъснелите сметки, надписаните такива ... Мтел-БОБ тарифите имат много скрити такси:
спиране на Гласова поща - 3.90, обаждане на оператор 0.18+0.18 лв., таксуване на равни интервали от минута. Освен това, мрежата им вече се пренасища от абонати. Обслужването от БОБ при някакъв проблем е под всякаква критика - мрежата от магазини, от живи хора е супер малка - единствено в магазините с марка БОБ - изключително малки и в тези от Технополис могат да правят всичко - в Хенди, например могат само да обслужват "техни си" единствено клиенти.

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob 1GB

Мнение от mkpetrov » 27 фев 2015, 08:52

[quote]Не се правят измами с масовия човек[/quote]
Аз се разочаровах от това, че както се оказа при прекратяване на промоционален договор искат неустойки в рамките на стандартната, а не промоционална такса, както и при Ментел; което според мен си е чиста проба измама, защото аз съм сключил договор, че ще платя н сума в рамките на 24 месеца и следователно толкова трябва да дължа при прекратяване. Да не говорим, че "стандартната" сума си е за 12-месечен договор.

Това на този етап ме спира да си прехвърля номера към тях. Дали има шанс да са ме подвели и това да не е така? Има ли някой, вече сключил договор на промоционален "Резерв" да сподели има ли клауза за неустойките, че на сайта в условията на плана и даже в общите условия никъде не се споменава това.

ospm9

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob 1GB

Мнение от ospm9 » 27 фев 2015, 09:05

Това не е измама, г-н Петров. При цялото ми уважение, виновен сте Вие, който не сте прочел договора, който подписване и Общите условия. В момента в България Теленор е единствения оператор, който при подписване дава договора + Общи условия (целите) на клиентите си. Вярно е, че в масовия случай Ви подават за подпис само последната страница и масовия човек подписва без да чете, но Вие сте си в правото да си прочетете целия договор на спокойствие и да подпишете по-късно когато сте готов и само ако ст съгласен с всичко. В България хората масово имат договорите все едно са нищо, а не е така! Четете си договорите.

ospm9

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob 1GB

Мнение от ospm9 » 27 фев 2015, 09:07

Измама е, когато Ви говорят едно, но умишлено Ви карат да подпишет друго. Измама е, ако подменят договора.

Измама е, когато подпишат/фалшифицират договор и съставят фашливи недействителни договори. Лично съм бил потърпевш и съм прочел в Интернет са не малко такива случаи от Виваком - чукнете в Гугъл за имами от Виваком - Варна, и с.Дрен

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob 1GB

Мнение от mkpetrov » 27 фев 2015, 09:09

Не е въпросът в четенето, а че въобще има такава клауза - не съм на "ти" с правото, но ми се струва, че не би трябвало да е законно. Но и да е, пак е (Опит за) измама.

Все едно в някой супермаркет да счупиш бутилка кола, която струва 2 лв и понеже не си си я купил, а си я счупил, да ти искат 4 лв за нея.

edit: Относно общите условия, не знам какво дават при подписване, но на сайта в публикуваните документи никъде не намерих клауза за неустойки - търсих и с търсачката в документа, но намира думата "неустойка"/"неустойки" само в различен контекст.:)

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob 1GB

Мнение от KOBRETI » 27 фев 2015, 09:27

[Quote]Стига с тази голяма лъжа.

Моята леля, 2 първи братовчедки и един братовчед са на Теленор и нямат никакви оплаквания от мрежата - не накъсва, не прекъсва, много добър обхват. Аз съм клиент на Теленор вече около 5 месеца, нямам никакви забележки. Единствено на места в страната Интернета им все още е бавен, не е на съответното 3G ниво.

В магазините на Теленор и операторите на 123 винаги хората са адекватни, полезни и любезни. Нещата се вършат бързо. Не се правят измами с масовия човек, както правят във Виваком, Не надписват сметки като Мтел.

За сметка на това, много бързо забравяте факти, реални факти (а не празни недоказани приказки) от това как Мтел имаха огромни проблеми в системите преди години и по време на закъснелите сметки, надписаните такива ... Мтел-БОБ тарифите имат много скрити такси:
спиране на Гласова поща - 3.90, обаждане на оператор 0.18+0.18 лв., таксуване на равни интервали от минута. Освен това, мрежата им вече се пренасища от абонати. Обслужването от БОБ при някакъв проблем е под всякаква критика - мрежата от магазини, от живи хора е супер малка - единствено в магазините с марка БОБ - изключително малки и в тези от Технополис могат да правят всичко - в Хенди, например могат само да обслужват "техни си" единствено клиенти.[/Quote]
Егати ПР-статията :D Що не ходиш да се самоизчезнеш безкрайно?

Отговори