[Quote]Основното в този план не е интернета,а минутите.[/Quote]
Тук си противоречиш. Щом интернетът не е основен, защо ще те задължават да го купуваш. Ако ти е изтребвал толкова - ей го пакета от 500 - набутваш се и му се лезиш.
[Quote]Който иска повече GB има планове на други оператори.[/Quote]
Явно внимателно си прочел коментара ми. Точно това имах предвид: който ползва интернет ВЕЧЕ има такъв, затова обвързването на минутите със задължително изкупуване на (доста скъп) интернет ще разколебае много от потенциалните купувачи.
[Quote]никой не те задължава да го купуваш[/Quote]
Точно това имах предвид: че щом не е задължителен никой няма и да го купи (т.е. много малко ще го купят).
Хипотетичният юзкейс за тоя "план" е да го купи потребител, който (1) активно ползва gsm, (2) не е пенсионер, и (3) току-що си е купил смартфон и иска да се запознае с допълнителна функционалност на смартфона, която му придава интернетът.
Отговори си сега сам колко такива хора има днес (преди 3 години имаше доста, но зимата през големия студ почти всички измряха).
Smartbob+
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Smartbob+
А дали 0700 ще влизат в минутите на новия план? Някой да каже който е на боб само с един пакет към всички мрежи
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Smartbob+
Аз съм на boombob и се чудих същото дали влизат разговорите към 0700. Поръчах си оня ден KFC и на другия едн сметката ми беше същата, т.е. би трябвало да важат. :D
едит: за SmartBob+ не мога да кажа, не съм допрочел поста си, извинявай. :)
едит: за SmartBob+ не мога да кажа, не съм допрочел поста си, извинявай. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Smartbob+
[Quote]Хипотетичният юзкейс за тоя "план" е да го купи потребител, който (1) активно ползва gsm, (2) не е пенсионер, и (3) току-що си е купил смартфон и иска да се запознае с допълнителна функционалност на смартфона, която му придава интернетът.
Отговори си сега сам колко такива хора има днес (преди 3 години имаше доста, но зимата през големия студ почти всички измряха).[/Quote]
Това са пълни ,пълни глупости.Аз мисля да мина на този план,защото изговарям около 150мин. на месец и не ползвам мобилен нет,зашото имам и в къщи и на работа безжичен.Много рядко ми е трябвал мобилем.В момента съм към виваком за 9,90лв. 120мин към всички мобилни +120 към фиксирани.Фиксираните изобщо не ги ползвам.Защо за същите пари да не ползвам 300мин. а като бонус и нета?Тъкмо няма да ми се налага доплащане ,защото при сегашните 120мин. не ми стигат за малки и доплащшам 3-4лв. отгоре.Това е идеалният план за мен.Имам смартфон доста преди 90% от хората да знаят какво е това животно и как се яде.Знам какво е ром (сток и къстъм),как се флашва,какво е ODin,какво е recovery,CWM,TWRP,busybox,supersu и т.н. Доста добре съм запознат и нямам нужда "да се запознавам с допълнителна функционалност на смартфона, която му придава интернетът" :D.Така ,че планът си е екстра.Не гледай като кон с капаци само през твоята призма.Лека нощ.
Отговори си сега сам колко такива хора има днес (преди 3 години имаше доста, но зимата през големия студ почти всички измряха).[/Quote]
Това са пълни ,пълни глупости.Аз мисля да мина на този план,защото изговарям около 150мин. на месец и не ползвам мобилен нет,зашото имам и в къщи и на работа безжичен.Много рядко ми е трябвал мобилем.В момента съм към виваком за 9,90лв. 120мин към всички мобилни +120 към фиксирани.Фиксираните изобщо не ги ползвам.Защо за същите пари да не ползвам 300мин. а като бонус и нета?Тъкмо няма да ми се налага доплащане ,защото при сегашните 120мин. не ми стигат за малки и доплащшам 3-4лв. отгоре.Това е идеалният план за мен.Имам смартфон доста преди 90% от хората да знаят какво е това животно и как се яде.Знам какво е ром (сток и къстъм),как се флашва,какво е ODin,какво е recovery,CWM,TWRP,busybox,supersu и т.н. Доста добре съм запознат и нямам нужда "да се запознавам с допълнителна функционалност на смартфона, която му придава интернетът" :D.Така ,че планът си е екстра.Не гледай като кон с капаци само през твоята призма.Лека нощ.
-
- Регистриран: 21 май 2012, 20:11
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Smartbob+
Предложението 500 минути и 1 гигабайт е значително по-резонно.
Не гледай като кон с капаци само през твоята призма. [B]Добро утро![/B]
Не гледай като кон с капаци само през твоята призма. [B]Добро утро![/B]
[Quote]Не гледай като кон с капаци само през твоята призма. [/Quote]
Леле, кой го казва :D Същият, който иска да ни убеди, че неговото мнение е най-правилно и щом един план не му харесва на него, няма да се хареса на никого :D
Леле, кой го казва :D Същият, който иска да ни убеди, че неговото мнение е най-правилно и щом един план не му харесва на него, няма да се хареса на никого :D
Но не е за 9,90лв. така ,че не е толкова резонно.Аз не искам да им пълня гушките и повече от посочената сума на месец не обичам да плащам.9,90 им е достатъчно от мен а и много не говоря по гсм.Пак си гледаш през призмичката ;). Добър ден.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Smartbob+
Повдигам малко стара тема, но просто искам да уведомя ползвателите на смартбоб+, че номерата с 0700 се заплащат отделно и не влизат във включените минути. Миналия месец бях на стария боомбоб - при него 0700 се изразходваха от включените минути. Поради тази причина даже не си погледнах и допълнителното споразумение за смартбоб+. Днес при проверка на сметка видях, че имам сума въпреки че не съм изразходвал минутите. Погледнах си споразумението и видях точка 4.3 " Посочените минути изходящи гласови повиквания, включени в месечната абонаментна такса, не включват изходящи повиквания и съответно изходящи кратки текстови съобщения към кратки номера, номера за услуги с добавена стойност и/или други специализирани услуги (включително към номера 123, 178, [B]към номера от диапазон 0700[/B] и 1700, мобилния портал за забавления, към номера за данни и факс, изходящи WAP повиквания)
Горното не е оплакване - просто да знаят тези, които се чудят дали 0700 се плаща отделно.
Горното не е оплакване - просто да знаят тези, които се чудят дали 0700 се плаща отделно.