МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
Re: Re: Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
Има е тв реклама вече-неограничени разговори и 5 гб нет-20.94 лв!
Re: Re: Re: Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
А другата трансфер Л има ли я? Аз смятам да мина на нея , ако я има тъй като ме удовлетворява. Не, че съм за 4,5 кинта, но като остана на 16 ще мога да дебна в засада за още по добри оферти към септември и тогава да мина на 20-25 лв ама вече с огромни ГБ.
-
- Регистриран: 09 юни 2007, 19:14
Re: Re: Re: Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
Има ли международни разговори?
Re: Re: Re: Re: Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
[Quote]Не, че съм за 4,5 кинта, но като остана на 16 лв. ще мога да дебна в засада за още по добри оферти към септември и тогава да мина на 20-25 лв ама вече с огромни ГБ.[/Quote]
Много добра идея (yes) Може и аз да я приложа, интернета вече ми е по-важен от минутите. Плюс това повече от 1000 минути не виждам как ще изговоря.
[Quote]Има ли международни разговори?[/Quote]
Дочух за 60 международни минути при Трансфер Л
Много добра идея (yes) Може и аз да я приложа, интернета вече ми е по-важен от минутите. Плюс това повече от 1000 минути не виждам как ще изговоря.
[Quote]Има ли международни разговори?[/Quote]
Дочух за 60 международни минути при Трансфер Л
Re: Re: Re: Re: Re: Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
Именно....за 16 лв си е супер 1200 мин, при това че се и прехвърлят....може да си натрупаш и да си гледаш кефа в очакване на др план с повече нет!
Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
Честно казано Мтелчето изобщо не дава възможност на другите да дишат. Направо ги мачка по всички фронтове. Виваком тамън да пусне някакъв що годе смислен отговор на условията до днес и ето че отново ги пратиха да се срамуват в ъгъла. Разбиващата им оферта просто я разбиха на пух и прах. Смазващо, просто смазващо превъзходство. ...
-
- Регистриран: 09 юни 2007, 19:14
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
Гледайте в следващите си финанссови отчети всички оператори ще се с голяма загуба на абонати..., просто вече хората ще са с по един телефон и всичко ще е въпрос на качество и маркетинг. Наистина нямам обяснение на срива на цените :):):)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
Ами стратегия и тактика:D Ако има 60 международни ще е супер. Намират се 4,5 човека на които да звънна. Докато ХЛ няма международни.
А и както казах, най-важното е , че ще имаш шанс да си чакаш в засада за повече ГБ при 20-25 левовите планове.
----
Когато подписвах февруари тия в мтел викат ти си първия на такъв нисък план, не си ли за 31.40 лв. Тогава освен на ХЛ имаше едно момече подписа за 26.92 Трансфер Л с 1200 и т.н след 7 дни го свалиха на 20.60, а ако утре го свалят на 16 ще е уникат.
---
Да ама момичето ще не ще , ще плаща 26.92, а аз примерно 16 за същите неща. След 6 месеца би трябвало и тя да може да сваля такса, ама ще дойде момент , в който временно промоциите ще секнат поне за 5,6 месеца, ЗАЩОТО нали се сещате, че много хора от 30 или 27 лева ще минат на 16-20 , ама тогава къде е кяра за операторите. Така , че се възползвайте, може и да дойде в момент от време, в който тези оферти да са мираж поне временно.
А и както казах, най-важното е , че ще имаш шанс да си чакаш в засада за повече ГБ при 20-25 левовите планове.
----
Когато подписвах февруари тия в мтел викат ти си първия на такъв нисък план, не си ли за 31.40 лв. Тогава освен на ХЛ имаше едно момече подписа за 26.92 Трансфер Л с 1200 и т.н след 7 дни го свалиха на 20.60, а ако утре го свалят на 16 ще е уникат.
---
Да ама момичето ще не ще , ще плаща 26.92, а аз примерно 16 за същите неща. След 6 месеца би трябвало и тя да може да сваля такса, ама ще дойде момент , в който временно промоциите ще секнат поне за 5,6 месеца, ЗАЩОТО нали се сещате, че много хора от 30 или 27 лева ще минат на 16-20 , ама тогава къде е кяра за операторите. Така , че се възползвайте, може и да дойде в момент от време, в който тези оферти да са мираж поне временно.
Re: Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
И все пак за трансфер ХЛ ще има ли международни разговори?
Re: Re: Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
[Quote]И все пак за трансфер ХЛ ще има ли международни разговори?[/Quote]
Най-веорятно не. Току-що чатих с Мтел и те казаха, че условията ще са идентични и предположиха, че няма да има международни при XL, както е и в момента. Да не ставаме нагли. :D ;)
едит: сайтът щели да го обновят утре, да. (beer)
Най-веорятно не. Току-що чатих с Мтел и те казаха, че условията ще са идентични и предположиха, че няма да има международни при XL, както е и в момента. Да не ставаме нагли. :D ;)
едит: сайтът щели да го обновят утре, да. (beer)