МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
Re: Re: Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
мерси за линка
тук е написано:
След 6-тия месец имаш възможност да закупиш ново устройство на промоционална цена, след като изплатиш пълната стойност на текущото устройство, при условие че е на изплащане, заплатиш фиксираната неустойка за разваляне на тарифното обвързване и подпишеш нов договор с тарифно обвързване.
пример: март месец стават 6 месеца,откакто съм се абонирал за трансферС на 14.90с взет и купен кеш
на промоционална цена телефон.Значи искам да мина на 16лв мога ли да взема друг телефон с нов 2годишен договор след, като си платя тарифно обвързване -такали е ?
тук е написано:
След 6-тия месец имаш възможност да закупиш ново устройство на промоционална цена, след като изплатиш пълната стойност на текущото устройство, при условие че е на изплащане, заплатиш фиксираната неустойка за разваляне на тарифното обвързване и подпишеш нов договор с тарифно обвързване.
пример: март месец стават 6 месеца,откакто съм се абонирал за трансферС на 14.90с взет и купен кеш
на промоционална цена телефон.Значи искам да мина на 16лв мога ли да взема друг телефон с нов 2годишен договор след, като си платя тарифно обвързване -такали е ?
Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
А колко е таксата , след приключването на 24 мес договор ?
Re: Re: Re: Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
Да - трябва да изплатиш таксите за месеците по договора и след това можеш да вземеш устройство на изплащане с ново тарифно обвързване. Да ме поправят колегите, ако греша.
-
- Регистриран: 21 май 2012, 20:11
Re: Re: Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
Стига сте дрънкали колко разбиваща е тая оферта.
Същността на цялата простащина с тия промоции е че операторите предлагат цени на едро на физически лица, което си е чиста реклама, маркетинг и фишинг, и абсолютно сигурно е нечестна търговска практика (кзк естествено няма да забележи нищо нечестно, защото е ангажирана да троши главите на гаражни бакали ако имат наглостта да предложат някоя стока с 5% по-евтино от съседната била, с което щели да "убият" "конкуренцията" и "пазара"/.
Неограничени минути за 21 лева е цена на едро за корпоративни клиенти. Такава цена подлъгва физически лица да купуват на едро стока, която не им е необходима и не са в състояние да употребят, например промоция в била "Захар по 29 ст. за кг до 31 март! Пакетът е 200 кг".
Физическо лице дори да иска не може да използва телефона си като корпоративен служител.
При най-силно желание частно лице не може да употреби повече от 400 минути месечно и 1 гб мрежа (така както не може да яде всеки ден по 1 кг захар), така че за него оферта 400 минути и 1 гб мрежа е абсолютно равнозначна на оферта от 40000 минути и 400 гб.
А сега ще ви кажа най-интересното, което ще стане след един месец: много частни лица ще накупят корпоративни пакети с по 1000-2000 минути и изведнъж ще разберат, че такива минути имат и тия, с които най-често разговарят, и няма да могат да изговорят дори и 150 минути от купените 1000, защото всеки ще иска той да започва разговора, след което в кратуните на всички ще се появи тъпото усещане, че са прецакани дебело.
Истинската разбиваща оферта е 400 минути и 1 гб за 5 лева, но такава няма да бъде предложена [B]НИКОГА![/B]
Същността на цялата простащина с тия промоции е че операторите предлагат цени на едро на физически лица, което си е чиста реклама, маркетинг и фишинг, и абсолютно сигурно е нечестна търговска практика (кзк естествено няма да забележи нищо нечестно, защото е ангажирана да троши главите на гаражни бакали ако имат наглостта да предложат някоя стока с 5% по-евтино от съседната била, с което щели да "убият" "конкуренцията" и "пазара"/.
Неограничени минути за 21 лева е цена на едро за корпоративни клиенти. Такава цена подлъгва физически лица да купуват на едро стока, която не им е необходима и не са в състояние да употребят, например промоция в била "Захар по 29 ст. за кг до 31 март! Пакетът е 200 кг".
Физическо лице дори да иска не може да използва телефона си като корпоративен служител.
При най-силно желание частно лице не може да употреби повече от 400 минути месечно и 1 гб мрежа (така както не може да яде всеки ден по 1 кг захар), така че за него оферта 400 минути и 1 гб мрежа е абсолютно равнозначна на оферта от 40000 минути и 400 гб.
А сега ще ви кажа най-интересното, което ще стане след един месец: много частни лица ще накупят корпоративни пакети с по 1000-2000 минути и изведнъж ще разберат, че такива минути имат и тия, с които най-често разговарят, и няма да могат да изговорят дори и 150 минути от купените 1000, защото всеки ще иска той да започва разговора, след което в кратуните на всички ще се появи тъпото усещане, че са прецакани дебело.
Истинската разбиваща оферта е 400 минути и 1 гб за 5 лева, но такава няма да бъде предложена [B]НИКОГА![/B]
Меко казано написаното от теб е глупост, в частта за мижавите 400 мин и още по мижави МБ. 400 минути почти не познавам човек, частно лице на когото да стигат. Златната среда е между 500 и 1000 според мен. А офертата за 21 лв. с Неограничени минути и 5 ГБ нет е потресаваща. Още утре за 30 ст. отгоре минавам на нея! Хората в този форум само мечтаеха преди години за подобни оферти и колко прави бяха като казваха, че ще дойде ден да пуснат неограничени за 20 лв и че ще се намерят отново МРЪНКАЧИ! Е колко прави бяха!
Напротив, 1ГБ е около 33мб на ден. Нали се сещаш, че това са не повече от 10 минути пълноценно ползване (Или 5 минути клипче). Да не говорим ако решиш да ползваш тетъринг на лаптопа на работното място, примерно (Да, невсеки работи на бюро пред компютър и не навсякъде има WiFi). Тогава и 5ГБ доникъде няма да ти стигнат. А при положение, че подписваш за 2 години, трябва да се подсигуриш, че може да ти се наложи и в такива ситуации да го ползваш.
-
- Регистриран: 21 май 2012, 20:11
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
Виждал съм работници с лични лаптопи ;)
Хайде стига :Д Винаги, когато Мтел пусне много добра оферта се намира някой, който да каже, че няма смисъл от нея. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
И си прав, и не си прав! Хората не че не са имали нужда от повече гигабайти, а просто до сега се стискаха от ограниченията на операторите ни. Това което виждаме е революция в цените и предлагането. Това обаче е нож с две остриета. Според мен сега мрежите се подрежда така по качество: 1-ви са Теленор (колкото и да не вярвах че ще го напиша е така), 2-ри са Виваком (които са с мрежата с най-добро покритие в страната) и 3-ти са Мтел (най-много абонати - торентаджии). Мрежата номер 1 в България, както се води тази на Мтел вече клекна. Хората се оплакват масово около мен, че трябва да си спират и пускат данните от настройки за да им тръгне нета. По път са и Виваком, но смазващата оферта на Мтел "контрира" и няма вече такава опасност - поне за сега.;)
Асене, ползвах нет от бисквитка от промото 5+5гиги и съм правил скорости от порядъка на 27-28mbps - D и 3-4mbps - U при PING - 35-40, което беше супер. Но сега, като гледам какво се случва, мисля, че съм прав!;) Не е само до нета, много хора имам от приятелите които са на БОБ и на ХЛ - 34,90(в работата), които се оплакват от лошо качество на разговорите.
Извинявам се за оф-а, но това са сериозни неща, иначе офертата ХЛ направо кърти мивки.;)
Асене, ползвах нет от бисквитка от промото 5+5гиги и съм правил скорости от порядъка на 27-28mbps - D и 3-4mbps - U при PING - 35-40, което беше супер. Но сега, като гледам какво се случва, мисля, че съм прав!;) Не е само до нета, много хора имам от приятелите които са на БОБ и на ХЛ - 34,90(в работата), които се оплакват от лошо качество на разговорите.
Извинявам се за оф-а, но това са сериозни неща, иначе офертата ХЛ направо кърти мивки.;)
Samsung GALAXY S22 Ultra