МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.

titan_t
Регистриран: 23 авг 2007, 21:48

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.

Мнение от titan_t » 10 мар 2015, 07:02

Все още нямам такива наблюдения, за месец ползване. Качеството на разговорите си е на ниво, нета малко по зле от на Вива, но почти винаги стабилен, дори на работното ми място в центъра на Сф скоро мерих около 23 Mbps... Времето ще покаже дали си прав.

georgemadjarov
Регистриран: 21 май 2012, 20:11

Мнението е изтрито.

Мнение от georgemadjarov » 10 мар 2015, 07:13

[b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.

radi76
Регистриран: 29 ное 2008, 22:48

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.

Мнение от radi76 » 10 мар 2015, 07:56

С това мислене сега, а не за бъдещето до никъде няма да се стигне.
Защото всички сключили 2-годишни договори на високите цени и нямащи възможност да мърдат вече са леко изнервени. Това което предлагат други колеги тук скочи на най-високият план за 6 месеца, след това се връщай на по нисък просто няма смисъл... Тъй че всички тези абонати вече се чувстват както се казваше в един български филм "ще ме цакат те с топла бира"
И след 2 години заради тези цени не се знае кой накъде ще хване, колко от тях заради тези по-ниски цени няма да приемат да ползват други услуги от Мтел..

Тъй че като смяташ с елката не смятай само х * у на колко е равно, има и още други фактори. Вярно че така е най-лесно, ама заради тези лесни сметки Мтел глътнаха здраво вода преди няколко години, не че положението е същото.... но пак се връщаме до основната тема която никой тук не иска да разбере... по този начин не се задържат дългосрочно клиенти, а се прави само временен ръст..... и кой печели и кой губи от това е въпрос на гледна точка и на време

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Мнението е изтрито.

Мнение от Ванката » 10 мар 2015, 08:19

А ми да ти кажа има право. Това е факт! Все нещо не ви харесва. Или за телефоните мрънкате, или за абонаментните планове мрънкате, а това отива вече към хейт. Разграничавайте нещата. Определено имаше личностни нападки в мненията ти, които изтрих. Да не говорим и за спама, който вкара в друго твое мнение. Обсъждайте темата, която е актуална в момента, сравнявайте с другите техните оферти, но не пишете какво трябва и сме длъжни да ползваме. И трите оператора удариха в средния сегмент до 20лв с невероятни оферти. А сега, сега не знам наистина какво се случва с този ХЛ. Не съм си го представял и в най-смелите си очаквания - предполагам и повечето от нас!!!;)
Samsung GALAXY S22 Ultra

kan4oto72
Регистриран: 21 авг 2009, 18:42

Re: Re: Re: Мнението е изтрито.

Мнение от kan4oto72 » 10 мар 2015, 08:37

истината е , че всички очакваме първата оферта за неограничен нет , Кой оператор ще се престраши ... Дали чакат Великденските промоции за да избухнат ... Дали ще издържат мрежите .. Възможно ли е 1 млн. абоната едновременно да гледат мобилна тв. или клипове в ю туб ... да кажем .Тепърва предстои да разберем ...

titan_t
Регистриран: 23 авг 2007, 21:48

Re: Re: Re: Мнението е изтрито.

Мнение от titan_t » 10 мар 2015, 08:39

Ванка, точно това си мислех докато четях началото на темата - струва ми се нереално. Знаеш, че сме стари потребители и колко пъти е бленувано във форума точно това, което се случва сега, и не ни се вярва. А хейт ще има винаги, това сме го предвидили отдавна :) Относно мрежата на Мтел, и тя търпи ъпгрейди в момента, всичкия този наплив е предвиден и може да го поеме, засега...

snookybg
Регистриран: 17 ное 2014, 20:23

Re: Re: Re: Re: Мнението е изтрито.

Мнение от snookybg » 10 мар 2015, 08:41

Неограничен на максимална скорост няма да стане скоро, ако изобщо стане реалност някога, защото хората ще започнат с торентите и да злоупотребяват. Отделно, че мрежите могат да дадат на заето в един момент. :D

zazabg
Регистриран: 02 юни 2010, 02:40

Re: Re: Re: Re: Мнението е изтрито.

Мнение от zazabg » 10 мар 2015, 09:01

Наистина е невероятно - в момента тези цени са по-ниски от всички сравнения с ЕС, САЩ и т.н. :-) за 10 евро или 12 долара никъде не може да вземеш неограничени разговори (woo)

Вчера като чух 21лв за XL и само пиша в другата тема - Мтел реконтрира с XL, но и сам не вярвам на чутото :-) за да напиша и цената. Все пак преди няколко месеца този план беше 100лв, а сега е 20 :-) с телефон :-)

paolo
Регистриран: 05 фев 2005, 21:43

Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.

Мнение от paolo » 10 мар 2015, 09:15

Някаква мексиканска вълна забелязвам в Мтел - дългата ръка на татко Слим:D:D

Sharky_80
Регистриран: 26 юни 2007, 11:12

Re: Re: Re: Re: Re: Мнението е изтрито.

Мнение от Sharky_80 » 10 мар 2015, 09:16

Вече официално го има на сайта:
https://www.mtel.bg/mtel-transfer
Предполагам, че като съм подписал на Трансфер Л за 20.60 лв., сега немога да преподпиша на 16.03 лв.! Здраве да е!

Отговори