[Заключена]Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.[Архив]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком отвръща на удара от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Ще се плащат. Таксата става 65 лева след изтичане.
----------------
Само първия месец след изтичане на договора. Можеш да ги деактивираш двата международни пакета - в моя договор пише, че са "пакет без абонамент". Оператор на 123 ми каза, че това означава, че можеш да активираш или деактивираш пакета веднъж месечно.
----------------
Само първия месец след изтичане на договора. Можеш да ги деактивираш двата международни пакета - в моя договор пише, че са "пакет без абонамент". Оператор на 123 ми каза, че това означава, че можеш да активираш или деактивираш пакета веднъж месечно.
Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Много ме разочароваха Виваком вчера разговарях с операторка на 123 и ми каза че 4000 МБ не се делят на дневни и нощни Днес отивам да преподписвам и се оказва че се делят Направо съм бесен и сигурно ще подписвам с Мтел
Re: Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Хитро са го измислили - казва ти, че не се делят, без да те лъже, понеже деленето ще е от май;) И няма да се вдигне много шум преди достатъчно хора да са преподписали и да са се усетили
Re: Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Щом го пише на сайта - значи се дели.
Квото и да говорят н**********е. Никога *******.
---------------
[B][i]mod edit: Не давай определения на хората![/i][/B]
Квото и да говорят н**********е. Никога *******.
---------------
[B][i]mod edit: Не давай определения на хората![/i][/B]
Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Възможно ли е да си сменя плана с този и да си продължа сегашния договор, плащам 17 кинта за 100 минути и 1ГБ нет... бахти
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.
Re: Re: Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Колеги,
никъде не мога да намеря информация, че интернета на Вивата се разделя на дневна и нощна? Това в общите условия ли го пише или е за всеки нов договор от промоционалните планове? И в смисъл - касае ли пряко и планове подписани преди това?
никъде не мога да намеря информация, че интернета на Вивата се разделя на дневна и нощна? Това в общите условия ли го пише или е за всеки нов договор от промоционалните планове? И в смисъл - касае ли пряко и планове подписани преди това?
Re: Re: Re: Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
Излиза като сложиш мишката на полето "Промоционални включени MB на максимална скорост", но май го имаше и в pdf-а отдолу с условията на промоцията
Възможно е, но само ако си с изтекъл договор или си в последните 3 месеца от все още активен такъв...
Re: Re: Re: Re: Виваком контрира с нова оферта от 09.03 - 1000 мин. + 4000 МБ за 15 лв.
При Мтел не е така затова и повечето абонати минаха на Мтел и Боба. Тези от Виваком не се наунаучиха че КЛИЕНТЪТ е важен и не трябва тотолкова много да го ограничават.Насила хубост не става, а и с тези условия и надменно поведение спрямо КЛИЕНТИТЕ си вкараха огромен автогол самите те докато не си сменят коренно политиката спрямо абонатите си все ще губят клиенти, а който се е отвратил веднъж, почти е невъзможно да се върне при тях
(no)
(no)