Мтел Трансфер - въпроси от различен характер
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Трансфер - въпроси от различен характер
Засичат ме на 21во число.
Предния месец фактурата ми дойде на 1-ви .. 2ри март мисля и срок да платя 11ти март.
Сега все още не ми е дошла, предполагам ще дойде към 30-ти пак със срок до към 11ти април ..
Изглежда ми доста странно затова и питам дали си е така по принцип.
Имал съм 3Г СИМ на МТЕЛ, ходя и си плащам на засичането, ама явно като има гласова услуга е друго.
Предния месец фактурата ми дойде на 1-ви .. 2ри март мисля и срок да платя 11ти март.
Сега все още не ми е дошла, предполагам ще дойде към 30-ти пак със срок до към 11ти април ..
Изглежда ми доста странно затова и питам дали си е така по принцип.
Имал съм 3Г СИМ на МТЕЛ, ходя и си плащам на засичането, ама явно като има гласова услуга е друго.
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Трансфер - въпроси от различен характер
Колега
При мен съобщението идва на четвъртия работен ден след засечането и след това срок за плащане в следващите 15 или 17дни .
При мен съобщението идва на четвъртия работен ден след засечането и след това срок за плащане в следващите 15 или 17дни .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Трансфер - въпроси от различен характер
[Quote]Нещо не си разбрал- той примата си я има, така че няма да плаща 6 лв. за нея. Няма и 20 лв. такса за смяна на тарифа- ще преподпише на по-висок план. Печалбата е една месечна такса подарък от онлайн магазина. [/Quote]
И от защо няма да плаща такса смяна на тарифата 20? какво като е на повисок план, при мен от по нисък трансфер към по висок ми искат 20 лв такса, но не са изтекли 6 месеца от първия подпис?
И от защо няма да плаща такса смяна на тарифата 20? какво като е на повисок план, при мен от по нисък трансфер към по висок ми искат 20 лв такса, но не са изтекли 6 месеца от първия подпис?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Трансфер - въпроси от различен характер
и на мен ми искат
дадох им исъм доволен;)!
зашото давайки 20 лв пестя много повече , като съм на безсрочен.
дадох им исъм доволен;)!
зашото давайки 20 лв пестя много повече , като съм на безсрочен.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Трансфер - въпроси от различен характер
и аз ги бях преглътнал 20 такса смяна на тарифата
и затова сега се учудвам, че при пренос от няква стандартна тарифа към промо няма да ги на числят
а Ти как си на безсрочен?
и затова сега се учудвам, че при пренос от няква стандартна тарифа към промо няма да ги на числят
а Ти как си на безсрочен?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Трансфер - въпроси от различен характер
взех 2 телефона с две карти на различни планове с под 6 месеца договор са, сега подписах на 20.94 като ми съобщиха за тези 20лв за всяка карта.Мисля ,че ще ми ги вкарат в следващата фактура.Иначе съм доволен и то страхотно!Предложение като това едвали ще пусне някой оператор!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Трансфер - въпроси от различен характер
Аз търся вариант да прехвърля номер от друг оператор и после да мина през е- магазина?
За Нов договор през е -магазина ще може ли да се върне в рамките на 14 дена ако вече се ползва номера ?
За Нов договор през е -магазина ще може ли да се върне в рамките на 14 дена ако вече се ползва номера ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Трансфер - въпроси от различен характер
не знам колега
аз пробвах през емаг да преподпиша тези 2 карти , но ми отказаха
сега през *88 договорите вече са реалност. Отиваш и подписваш нов договор взимат ти само 10лв , като нов абонат , ако минеш на приме взимат ти 6 лв.Но ти искаш една такса да спестиш.
аз пробвах през емаг да преподпиша тези 2 карти , но ми отказаха
сега през *88 договорите вече са реалност. Отиваш и подписваш нов договор взимат ти само 10лв , като нов абонат , ако минеш на приме взимат ти 6 лв.Но ти искаш една такса да спестиш.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Трансфер - въпроси от различен характер
[Quote]Отиваш и подписваш нов договор взимат ти само 10лв , като нов абонат[/Quote]
Що като нов абонат трябва да плащам 10 лв тва нещо като за стартов пакет ли е ?
Що като нов абонат трябва да плащам 10 лв тва нещо като за стартов пакет ли е ?
Re: Мтел Трансфер - въпроси от различен характер
Имам въпрос. Преподписах договор на Трансфер М от най-първите големи промоции,т.е. на 24,90 с 600 мин и 1,5гб. Има ли някакъв начин сега да мина на Трансфер Л или ХЛ ?