Преустановаване на услугата Прима Да
Re: Re: Преустановаване на услугата Прима Да
хаха кой те излъга че бонуси безкрай е валидна 10г
Re: Re: Преустановаване на услугата Прима Да
Днес получих обаждане от номер 1551 с оферта,защото предплатените карти Прима Да се преустановяват на 27,04,2015 г.Предложиха ми да запазя номера като го прехвърля на боб,като няма да заплатя първоначалната им такса от 14,90.Не ми уточниха точно кой вариант на боб е това,но ме посъветваха да посетя техен офис и чрез моето егене(с което е регистрирана картата ми Прима Да)няма да ме таксуват първоначално.Вторият вариант който ми предложи операторката е да посетя офис на Мтел и пак чрез егенето ми ще ми предоставят предплатена карта Прима 001 безплатно,но в този случай няма да мога да запазя номера си.Всичко това трябва да се направи преди 27,04,2015 за да има ефект цялата гимнастика.:)
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Re: Re: Преустановаване на услугата Прима Да
Боб 0 такса щом не са ти уточнили .
-
- Регистриран: 06 ное 2007, 14:26
Ще трябва да се зарежда на 3 месеца за да е валидна Примата, но няма да си загубиш номера, валидна ще е - егати хаптърниците търговци.....
Re: Re: Re: Re: Преустановаване на услугата Прима Да
В другата тема за валидността на Прима се коментира доколкото си спомням, че кредита се губи ако няма активност, ако се направи обаждане или се получи обаждане или изпрати смс или получи и кредита се увеличава с нови 3 месеца, аз така го разбрах.
Днес бях до офис на БОБ, за да се прехвърля към тях и да си запазя номера.Служителката изобщо не беше запозната с Прима Да и ми обясни , че трябва да заплатя 14,90 лв за целият пакет.
Re: Re: Re: Re: Преустановаване на услугата Прима Да
Служителката явно е нова и не е запозната.Звънни на 1551(той е безплатен за карти Прима Да) и ги питай да се увериш,че говоря истината.На мен ми подчертаха два пъти,че Боб и Мтел са запознати с този казус за предплатените карти Прима Да.В никакъв случай не давай пари на Боб.Така или иначе това е решено за карти Прима Да и си търси правата.Служителката от Мтел която ми предложи тези оферти от номер 1551 се казва Лора Петрова.Можеш да поискаш и с нея да се свържеш за пълна информация по въпроса.:)