Мнението ми за мрежата на Теленор, е че имаха някакъв прогрес, но не знам какво направиха, че отново скапаха пейзажа. Въздух под налягане са. Все пак имам още месеци от договора, който сключих, като толеранс към тях, защото се надявах да се оправят. Плюс това номера ми е скъп и със сантиментална стойност. Въпреки, че не обичам пренасянията, ще се наложи да го направя и това, ще са Мтел. Очаквам до 4-5 месеца да върнат промоционалните Трансфери, по-точно този Л с 1200 минути и 3гб нет за 16лв.
Иначе по темата - момичето си решава, дали ще продължи с тях или не.
Теленор с нова промоционална тарифа за стари абонати
Re: Re: Теленор с нова промоционална тарифа за стари абонати
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Теленор с нова промоционална тарифа за стари абонати
Не искам да се застъвам за Теленор,но на местата където най-често ходя те имат най-добро покритие,може и да е случайно но е факт,става въпрос за Стара Загора,няколко села наоколо,Слънчев бряг.Имам двусимов телефон и меря сигнала в децибели на двете карти.
Re: Re: Re: Теленор с нова промоционална тарифа за стари абонати
Не е мястото в тази тема, но вчера имах възможността да пообиколя България, заради взривовете в Иганово. Ами Теленор беше умрял на 90% от населените и ненаселените места. Не искам да правя реклама на Виваком, но си провеждах разговори по Вайбър и Скайп без проблеми, при това с членове от форума! Те могат да потвърдят, защото не можеха да ме открият на Теленорския, но на другия нямаше никакви проблеми. Всяко нещо си има граници, и когато дойде момента, ще ги напусна.
Не се лъжете по големите оферти на промоция, защото ако качеството липсва, язък за хилядите минути и многото гиги нет...(whistle)
Не се лъжете по големите оферти на промоция, защото ако качеството липсва, язък за хилядите минути и многото гиги нет...(whistle)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Теленор с нова промоционална тарифа за стари абонати
Благодаря на всички за съвета момчета :)
Как ти беше телефона-на двойна мрежа или на 3G?
Re: Re: Re: Re: Re: Теленор с нова промоционална тарифа за стари абонати
WCDMA/GSM (автоматично свързване), ако това ме питаш. Ама той и вивакомския е по същия начин.
Samsung GALAXY S22 Ultra
[Quote]Не е мястото в тази тема, но вчера имах възможността да пообиколя България, заради взривовете в Иганово. Ами Теленор беше умрял на 90% от населените и ненаселените места. Не искам да правя реклама на Виваком, но си провеждах разговори по Вайбър и Скайп без проблеми, при това с членове от форума! Те могат да потвърдят, защото не можеха да ме открият на Теленорския, но на другия нямаше никакви проблеми. Всяко нещо си има граници, и когато дойде момента, ще ги напусна.[/Quote]
А какви хвалебствия беше тук за новата мрежа на Теленор от разни служители...То не бяха хвалби, то не бе чудо... LTE щели да пускат :D Две години вече откакто дойде Теленор и на сантиметър не са мръднали в това да си подобрят покритието, което е най-зле от трите оператора. Нещо, с което трябваше да започнат от първия ден. После защо губили абонати? Аз се чудя как още има мазохисти да са им абонати...
А какви хвалебствия беше тук за новата мрежа на Теленор от разни служители...То не бяха хвалби, то не бе чудо... LTE щели да пускат :D Две години вече откакто дойде Теленор и на сантиметър не са мръднали в това да си подобрят покритието, което е най-зле от трите оператора. Нещо, с което трябваше да започнат от първия ден. После защо губили абонати? Аз се чудя как още има мазохисти да са им абонати...
Re: Re: Re: Теленор с нова промоционална тарифа за стари абонати
Като цяло май покритието на Теленор се подобри.Лично наблюдение-магазин Метро 2 в Пловдив(селското Метро).Преди като бяха Глобул и началото в Теленор беше като бомбоубежище.Я хванеш 1 черта,я не и то с обикаляне все едно търсиш обхват в някоя гора.Сега Обхвата е на макс вече там,че и интернет пуска :)