Защо искам да напусна Виваком
Защо искам да напусна Виваком
До сега не съм изказвал мнение за операторите ,но наглоста на Виваком ме накара да пиша и аз .Абонат съм им от самото им създаване.Преди месеци получавах смс какви филми харесвам и други работи в момента не мога да се сетя.Онзи ден пътувах до Пловдив с влак иполучавам смс че съм абониран за пиша го дословно, CR7 fen клуб отписах се с подадения ми код но днес 26април получавам нов смс,че абонаментът ми за фен клуба ще бъде подновен на цена 1 лв без да съм давал моето съгласие, този път Виваком направо се оля спрямо мен и са на път да ме загубят
Re: Защо искам да напусна Виваком
Не си първият. Тук е описана подобна ситуация - http://www.mobilebulgaria.com/forum/read/post/476468/заключенаотново-измама-със-смс-игрите-на-виваком
Мислех, че само болестите са заразни, пък то и порочните практики също.
Желанието си е желание, но, ако си на срочен договор прецени за да не излезе, че Вива ще спечели от теб повече при прекратяването, отколкото с този номер с абонамента.
Желанието си е желание, но, ако си на срочен договор прецени за да не излезе, че Вива ще спечели от теб повече при прекратяването, отколкото с този номер с абонамента.
Още преди години се обадих на оператор и заявих, че ако още един път получа реклама, ще си махна всички карти от тях. От тогава не съм имал проблем с рекламите. Като си прехвърлих бобския номер миналия ноември при тях, януари пак получих смс реклама. Обадих се отново бесен и ми казаха, че за новия номер трябвало смс да пратя с текст stop. От тогава никакви реклами и игри нямам!
Re: Re: Защо искам да напусна Виваком
Виваком пуснаха съобщение, че променят Общите условия в частта за прекратяване на договор предсрочно. Под натиска на КЗП, естествено. Не съм гледал още за какво точно става въпрос. И аз не съм доволен от тях, въпреки че имам бизнес агент за фирмата. Не са коректни, дразнят ме техните дребни хитрости и агресивна нелоялна търговска практика.
http://www.kzp.bg/index.php?mode=viewd&group_id=1&document_id=6924
[Quote]Виваком ще направи препоръчаните от КЗП изменения в общите условия и индивидуалните договори с потребителите, според които максималният размер на неустойките за предсрочно прекратяване ще бъде в размер на шест месечни стандартни абонамента. [/Quote]
http://www.kzp.bg/index.php?mode=viewd&group_id=1&document_id=6924
[Quote]Виваком ще направи препоръчаните от КЗП изменения в общите условия и индивидуалните договори с потребителите, според които максималният размер на неустойките за предсрочно прекратяване ще бъде в размер на шест месечни стандартни абонамента. [/Quote]
Re: Re: Re: Защо искам да напусна Виваком
[quote] ако на абонатите е предоставена отстъпка от цената на абонаментните планове или от пазарната цена на закупени от тях устройства, те ще следва да възстановят и част от стойността на предоставените по договора отстъпки, съответстваща на оставащия срок на договора.[/quote]
Нищо ново и различно от това, което вече беше въведено.
Примерно 30-левовият промоционален Net&Call ако се прекрати само 3 месеца предсрочно ще се платят минимнум 300 лв, ако са 4 месеца - 370 и т.н.
Голямо "подобрение"
Нищо ново и различно от това, което вече беше въведено.
Примерно 30-левовият промоционален Net&Call ако се прекрати само 3 месеца предсрочно ще се платят минимнум 300 лв, ако са 4 месеца - 370 и т.н.
Голямо "подобрение"
Re: Re: Re: Re: Защо искам да напусна Виваком
Подобрението е факт.Който е подписал договор на промоционален план си е негов проблем.Аз съм на стандартна цена и определено си заслужава.Да не говорим,че другите оператори не предлагат такава опция все още.Единственото положително нещо от Виваком спрямо клиентите им на срочен договор от много време насам.
Re: Re: Re: Re: Re: Защо искам да напусна Виваком
кой шЪ подпише на стандартна ГА има промоции(angry)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Защо искам да напусна Виваком
Всеки един взима лични решения.След като някой е подписал на промоционален план това означава,че този същия план му задоволява нуждите и него не би трябвало да го интересуват неустойките за прекратяване.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Защо искам да напусна Виваком
прав си колега, затова повечето отлетяха към други оператори.Другите поне не баламосват с 3 месечни такси.Искат си цялата сума, както при вивата уж е 3месечна и излиза 480кинта, повече дори от програмата.:P