Мтел Промо Условия за Стари Абонати
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Промо Условия за Стари Абонати
Ами аз съм писал бе колега. Предният ми коментар не го ли прочете?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Промо Условия за Стари Абонати
В Хенди Видин оня ден чух и видях как предлагат плана с 5ГБ и неограничени минути на човек с изтекъл договор. Питах пак ли се предлага, а служителката ми каза, че е за стари абонати които преподписват нов срочен договор. Тва е положението!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Промо Условия за Стари Абонати
Не ми беше излязло това мнение, когато го написах. Моя грешка.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Промо Условия за Стари Абонати
Тарифен план Мтел Трансфер XL 5GB важи и за пренесен номер до 8-ми май. Преди час се прехвърлих от Вивакор на Мтел на тази тарифа.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Промо Условия за Стари Абонати
Веднага ли подписа договора при заявката за пренос и стандартен ли беше, или пак с дописване с химикал?:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Промо Условия за Стари Абонати
Миналата седмица взех нова карта за интернет и всички тарифи се предлагат с намаление 50% за абонати на Мтел при договор за 2г.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Промо Условия за Стари Абонати
Веднага след заявката за пренос подписах и договора, който си е напълно стандартен без никакво дописване.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Промо Условия за Стари Абонати
Щом всичко се предлага на 50% значи ли, че таксата която съм си харесал 10лв стандарт ще ми я предложат за 5лв?
ПС:
Струва ми се, че старта на Булсат е все по-близо.
ПС:
Струва ми се, че старта на Булсат е все по-близо.
-
- Регистриран: 05 мар 2007, 19:16
Re: Мтел Промо Условия за Стари Абонати
Познат, който работи в МТЕЛ, ми сподели, че есента ще има отново страхотни промоции от тях. И било свързано с тяхната 20 годишнина. ;)