Сим карти от Булсатком
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сим карти от Булсатком
Потърси кой е кода за влизане в сервизното меню на P7. Там смени режима на мрежата на LTE only и си готов.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сим карти от Булсатком
Аз си имам 20 000 MB от М-тел + още 20 000 за 5 лв., а и съм заробен, ала което виждам - картите на Булсат са само обикновен и микро размер? Някой ако има устройство с нано сим карта и е решил да се възползва от Булсат нека сподели как е въпросът ;)
Иначе е нормално да нямат покритие колкото Макс телеком, все пак последните имаха терени и просто подменят техниката. А Булсат трябва да договорят наеми и прокарване на оптики до сума ти административни и жилищни сгради.
Все пак най-добрата новина е, че вече имаме оператор без дългосрочен договор и неограничен, мобилен интернет, за 9 лева :) А това, че бръщолевят по телефона за 18-месечни договори - като се замисля още при прекарването на ЛАН от тях ме бяха подвели. Защото по телефона говорят едно, а на практика договорът в офиса е друг :) Нямам обяснение за подобна политика, освен да желаят човек да се почувства на супер далавера и тутакси да им стане клиент :D
Иначе е нормално да нямат покритие колкото Макс телеком, все пак последните имаха терени и просто подменят техниката. А Булсат трябва да договорят наеми и прокарване на оптики до сума ти административни и жилищни сгради.
Все пак най-добрата новина е, че вече имаме оператор без дългосрочен договор и неограничен, мобилен интернет, за 9 лева :) А това, че бръщолевят по телефона за 18-месечни договори - като се замисля още при прекарването на ЛАН от тях ме бяха подвели. Защото по телефона говорят едно, а на практика договорът в офиса е друг :) Нямам обяснение за подобна политика, освен да желаят човек да се почувства на супер далавера и тутакси да им стане клиент :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сим карти от Булсатком
Във всеки сервиз за ГСМи могат да ти срежат за секунди до нано сим твоя мини/микро сим. В обратна посока нано сим към микро/мини сим - чрез адаптер за стотинки. Практически погледнато нано сим е единственият правилен размер за всеки клиент - защото става във всеки телефон.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сим карти от Булсатком
Благодарение на колегата wikimobile, публикувам първия тест от LTE мрежата на Булсатком. Той ми го изпрати, тъй като има ограничение от 3 мнения на ден като нов потребител на форума. Ето го и теста: http://www.speedtest.net/my-result/a/1283048833
И така, вече имаме и втори работещ LTE оператор в България! Нека това доведе до още по голямо увеличаване на конкуренцията и по-добри оферти за нас, потребителите!
И така, вече имаме и втори работещ LTE оператор в България! Нека това доведе до още по голямо увеличаване на конкуренцията и по-добри оферти за нас, потребителите!
Re: Сим карти от Булсатком
някой знае ли на каква честота работят мрежите
Re: Re: Сим карти от Булсатком
И двете LTE мрежи в България работят на 1800 Mhz.
На телефоните, купувани в чужбина, гледайте да пише, че поддържат FDD LTE. 1800 Mhz е основната честота в този диапазон.
На телефоните, купувани в чужбина, гледайте да пише, че поддържат FDD LTE. 1800 Mhz е основната честота в този диапазон.
Re: Сим карти от Булсатком
Не е зле. По какъв друг начин може да се ползва тая карта, освен да я вкарваш в телефон? Ако си с 2-сим карти телефон сигурно е удобно, но тея които сме с 1 не е ли голямо главоболие да сменяш карти постоянно? Може ли да се превърне в хот спот с някакъв адаптер?
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
-
- Регистриран: 28 апр 2015, 22:37
Re: Re: Сим карти от Булсатком
Аз си взех Zte mf910 http://www.4gltemall.com/zte-mf910-4g-lte-mobile-hotspot.html ,само ако решиш да купуваш тествай да не е кодирана към макса че аз гледах няколко от които само една не беше кодирана и я взех. Макстелеком са имали няколко партиди бисквитки и модеми(отключени и кодирани). Малко рибарска работа,ако намериш по-евтина кодирана можеш да се пробваш да я отключиш,има разни сайтове и програми в нета.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сим карти от Булсатком
Към колегата с Huawei P7:
Кода е *#*#6130#*#*.
Поне на G7 е така.
Кода е *#*#6130#*#*.
Поне на G7 е така.