Клиенти на Мтел: има позитивна промяна в начина на обслужване

petkostoinev
Регистриран: 03 юни 2015, 12:50

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Клиенти на Мтел: има позитивна промяна в начина на обслужване

Мнение от petkostoinev » 14 юни 2015, 00:13

[Quote]банваше тук всеки който си позволи да критикува оператора?Тогава не беше подобие за теб а място за реклама и разчистване на лични сметки.[/Quote]
Много на място казано,което сега се наблюдава при Ванката (човекът в форумът с две лица).
По въпроса за М-тел,за тях всички знаем колко пари струват започвайки от хората на ръководни постове, като една Нина Димитрова, един Явор Вълчев и не на последно място Галин Иванов (все долни двуличници). Щом е толкова добре в Мобилтел напуска Пепи Ризов ? Защо имат такова текучество на кадри ? Отговорът е простичък, задържат дебилите на хранилка защото в България всеки е човек на някой пък читавите хора и техния труд псетата ги яли. Дават им жълти стотинки с едничката идея да ги демотивират и амбицират да напуснат и да отидат при конкуренцията.

tvt555
Регистриран: 02 юли 2006, 21:15

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Клиенти на Мтел: има позитивна промяна в начина на обслужване

Мнение от tvt555 » 14 юни 2015, 00:56

Аз имам проблеми с мрежата от както съм им клиент на БОБ от около 3 месеца. Добре, че съм на предплатена услуга и в най скоро време ще им дам вятъра. Като цени и оферти са добре обаче качеството на услугите е най-зле от всички оператори.

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Клиенти на Мтел: има позитивна промяна в начина на обслужване

Мнение от velnsl » 14 юни 2015, 01:02

И аз съм така, само че от 1 месец и малко. А 1500 минути към всички за около 15-20лв и 1 ГБ никой не дава... Направи ли някой оферта(виваком разбирай) веднага се махам.
Забелязах, че ГЛОБУЛ/ТЕЛЕНОР ги хвалят само тук.

bkaraivanov
Регистриран: 11 мар 2013, 11:30

Мнение от bkaraivanov » 14 юни 2015, 03:04

Значи виж сега няма смисъл да се терзеаш с тия дребни проблеми дето ги имаш,просто изчакай до Великия Петък и им пиши във фейса- ако не ти отговороят до Понеделник почвай да търкаш вълшебната лампа.(woo)

bomobilebulgaria
Регистриран: 04 авг 2006, 22:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Клиенти на Мтел: има позитивна промяна в начина на обслужване

Мнение от bomobilebulgaria » 14 юни 2015, 04:30

Ти сериозно олигофрен ли си или си решил, че трябва да си правиш пишки на гърба на глухонемите?
После модератори били еди какви си..
Такъв олигофрески спам като твоя просто няма... Няма и да ти пожелавам ти или някой от семейството ти да си на мястото на един глухоням, че да може да си дадеш сметка тази дреболия колко голяма е всъщност.

Има си една човешка граница.. Толкова ли не виждаш че другите от които си даваш кураж говорят за обхват, мрежа и т.н. но не са толкова нагли да си правят пишки с един сериозен проблем.

Аз лично мисля и вярвам, че това е голямият жест към клиента, който оцених високо. И в тази тема писах, защото виждам, че в нея се обсържда клиентската (не) удовлетвореност, по този въпрос не съм те видял да пишеш.

После модераторите.. Аз ако съм, за дълго време бих отървал потребителите на форума от твоя спам, че и нагъл..

Paffkata™
Регистриран: 19 ное 2004, 16:39

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Клиенти на Мтел: има позитивна промяна в начина на обслужване

Мнение от Paffkata™ » 14 юни 2015, 11:09

bomobilebulgatia,
не вземам отношение по спор, а по това че мтел имат план за глухонеми с смс- и видео разговори от поне 6-7 години.
В това съм сигурен, може и повече да са.

bomobilebulgaria

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Клиенти на Мтел: има позитивна промяна в начина на обслужване

Мнение от bomobilebulgaria » 14 юни 2015, 13:40

[Quote]не вземам отношение по спор, а по това че мтел имат план за глухонеми с смс- и видео разговори от поне 6-7 години.
В това съм сигурен, може и повече да са.[/Quote]
По стечение на обстоятелствата, съм доста запознат с олигархичната за мен структура наречена СГБ - Съюз на Глухите в България (някои биха я нарекли и направо мафиотска след 90-та година). Тази структура до миналата година беше управлявана от г-н Панев, с мандат може би над 50 години, повече от всеки комунистически лидер, при положение, че по устав има право на 2 или 3 максимум управленски мандата. Този човек 5 пари не дава за глухите, като унищожи и специално създадените за работа по време на комунизма предприятия за глухи.
Сега ще ти кажа и плана, който споменаваш и беше към СГБ от наистина може би повече от 6-7 години какъв е. За 5.90лв./мес. получаваха забележи - към 100на мин ГЛАСОВИ повиквания към МТел и някъде 50 смс към МТЕЛ само. На тях (СГБ) също изобщо не им дремеше дали има и какви са тарифите за глухонеми, там се въртят милиони.
Сегашните тарифи са след мое предложение и въпреки че може още както казваш е мега пробив спрямо това, което беше - чист обир. Тарифата за 9.90лв. мисля, че е с доста повече смс-и от посоченото във фейса, просто я нямам пред мен.
Прилагам скрийнове, за да се убедиш от кога са тарифите. Както казах, нищо особено, но за хора, които масово разчитат на едната пенсия и трудно намират работа е все нещо. Голяма част от глухонемите ползват Нокиа с фенерче и не могат да си позволят съвременен телефон с ВОИП услуга и мобилен интернет.

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Клиенти на Мтел: има позитивна промяна в начина на обслужване

Мнение от AVKansazov » 14 юни 2015, 14:09

Добре, че си издействал този план си направил много добро.
Но при непрекъснатото повтаряне на едно и също остава впечатлението че търсиш къде да се похвалиш и да наблегнеш че само мтел могат да направят такова нещо.Което прави постъпката не толкова безкористна.Остава едно неприятно усещане че това е поредната реклама.

П.С.- поразгледах ти малко публикациите и извинявай ама вече смятам че си просто един спамър и всичко това е измислица!За идиоти ли ни мислиш?!! (angry)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

bomobilebulgaria

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Клиенти на Мтел: има позитивна промяна в начина на обслужване

Мнение от bomobilebulgaria » 14 юни 2015, 14:29

[Quote]Но при непрекъснатото повтаряне на едно и също остава впечатлението че търсиш къде да се похвалиш и да наблегнеш че само мтел могат да направят такова нещо.Което прави постъпката не толкова безкористна.[/Quote]
Аз щях да остана с единия си пост, който е точно по темата, ако не беше гнусното иронизиране на един проблем. Както виждаш не съм правил теми и не съм го споменавал преди това.. появи се тема, дадох отзив.
Колкото до МТел, самият факт, че последно почуках на тяхната врата, говори достатъчно за мнението ми за тях преди този случай.
[Quote]Остава едно неприятно усещане че това е поредната реклама.[/Quote]
Такава е темата и аз споделих, че също си промених мнението за тях.
Бих адмирирал подобни "реклами" не само при мобилните оператори, а при всяка една бизнес или частна структура в България.
[Quote]всичко това е измислица!За идиоти ли ни мислиш?!! [/Quote]
Приятел, това твоето е спам. Някои хора ги мисля за олигофрени, не за идиоти, като им гледам "изявите".

ПС: Без извинение.

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Клиенти на Мтел: има позитивна промяна в начина на обслужване

Мнение от AVKansazov » 14 юни 2015, 14:53

Защо режеш цитатите както ти отърва?
По хитър си от останалите обаче пак си личиш.Пускаш разни бегли коментари как си бил клиент и на останалите обаче прегледах 10 страници от профила ти и лъсна като бебешко дупе.
Асенчо едно време твореше такива произведения на изкуството.Нямал проблеми, мтел били най-бързите, с най-голям обхват, как ползвал все мобилния интернет дори в къщи защото имал огромно количество и го мързяло да натиска бутона за wi-fi, макса бил безполезен, теленор нямали обхват, не било вярно че са се подобрили, вивата лъжели в сметките, 4g не трябвало да се въвежда, рев срещу останалите конкурентни спамъри или обвинения за такива тоя чат може да се изфабрикува за 2 минути.Още да анализирам ли?
Аре бегай от тука!
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

Отговори