Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.
Re: Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.
Напоследък започвам да хваля и Макс. ;) Попитах само, защото леля по едно време пишеше постоянни жалби за някакви надписвания и не изключен домашен от Виваком при положение, че е подала заявка за изключване, а продължаваше да идват фактури за това...беше голяма нейна борба това време...та за това се чудя, нямам и много познати на Виваком, за да имам по-пълна картина за ситуацията при тях. Иначе за Мтел мога да кажа много неща, тъй като това са 90% от контактите ми, включително и аз самият- Няма ядове! :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.
[Quote]Попитах само, защото леля по едно време пишеше постоянни жалби за някакви надписвания и не изключен домашен от Виваком при положение, че е подала заявка за изключване, а продължаваше да идват фактури за това[/Quote]
Да и това го има, по-лесно ще се разведеш отколкото да си прекратиш договор с тях, надписване на сметки никога не е имало. На мен също ми се е налагало да прекратявам договори към тях (било лични, фирмени или на роднини/приятели), но както казах и в предното си мнение - винаги отивам в техен магазин предварително подготвен и им казвам конкретно какво искам и до сега не съм имал проблеми с прекратяване на договор.
Да и това го има, по-лесно ще се разведеш отколкото да си прекратиш договор с тях, надписване на сметки никога не е имало. На мен също ми се е налагало да прекратявам договори към тях (било лични, фирмени или на роднини/приятели), но както казах и в предното си мнение - винаги отивам в техен магазин предварително подготвен и им казвам конкретно какво искам и до сега не съм имал проблеми с прекратяване на договор.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.
Предстои ми раздяла с тях-домашен те;лефон и нет,да видим как ще стане,ще споделя тук.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.
Изтекъл ли е договора, т.е. на безсрочен ли си?
Отиваш в централният им офис (обикновенно е в централната поща на града), там нямат право да ти откажат закриване на услугите.
Отиваш в централният им офис (обикновенно е в централната поща на града), там нямат право да ти откажат закриване на услугите.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.
А някой има ли, сключил договор по тази промоция - да не се окаже, че има разлика между това, което казват и писмените условия по договора.
Не забравяйте ,че интернета се дели на дневен и нощен достъп. Всъщност получаваш 1 gb интернет.
Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.
Дели се само на хартия. Моите 10 ГБ не се се делят, а трябваше... ;) Нямат техника с която да ги делят, поне за сега.
Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.
Няма и да ги разделят. Поне така чувам от моя човек. Софтуерни настройки, които доколкото разбрах не смеят да направят, че да не омажат пейзажа.:D
А и няма смисъл, защо да го правят? Мрежата им е достатъчно добра, като на Mtel и могат да поемат доста маймуни, въпреки, че с тия "торентаджии" и най-добрите клякат.:D
А и няма смисъл, защо да го правят? Мрежата им е достатъчно добра, като на Mtel и могат да поемат доста маймуни, въпреки, че с тия "торентаджии" и най-добрите клякат.:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.
То това си е ези-тура. Утре може да им хрумне и който подпише да има реално две години по гигабайт, вързали са си гащите .. условието го има. При положение, че Теленор в момента имат същото промо и със сигурност няма да делят, не виждам за какво да се рискува. Само още никой не може да каже, питах и в другата тема, как се води на Теленор тази тарифа и щом не е с 4Гб дали не е WebAndTalk с международните разговори + роуминг?
ПП: Сега като се замисля, това може да им е като застраховка, един ден ако вземе да увисва мрежата ))
ПП: Сега като се замисля, това може да им е като застраховка, един ден ако вземе да увисва мрежата ))
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Одеве гледах по Диема някаква реклама на Вива - прехвърли номера си и говори за 2.90лв. с всички.
Отдавна замислям един бекъп на гласовите на МТел, та може ли да разясниш, ако имаш повече инфо :(
Отдавна замислям един бекъп на гласовите на МТел, та може ли да разясниш, ако имаш повече инфо :(