Telenor-скоро

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Re: Re: Telenor-скоро

Мнение от mkpetrov » 19 юни 2015, 20:20

0.5 е половин мегабит. Трябва да е 0.06 или 0.12 в зависимост от това на колко те ограничават.

Иначе и на мен ми прави впечатление, че още на околовръстното сигналът отслабва доста, след него да не говорим.

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Re: Re: Re: Telenor-скоро

Мнение от sladyrko » 19 юни 2015, 20:29

Изпуснал съм едната 0 :)
Много е зле, гледах сега Фейсбук страницата им, много ги хвалят бе, да не плащат на хората? А и може да са тея дето хванаха яката промоция 2000минути +4000мб за 15лв.. Останалите се оплакваме, няма как, нали трябвали да са минали 6 месеца, за да смениш плана, не можах ме да хванем якото.. Оставиха ни със смотания Резерв. Аз като видях плановете от началото, викам да взема най-малкия, че после да сменя на по-як с новите оферти.. То нови няма.. Сега си стоя с него, докато излезе нещо или остане 1 година и платя неустойки и сменя оператора. Някой друг на ниска скорост от 64кбпс, може ли да слуша музика онлайн (дори на най-ниско качество в TuneIn ((от 2 дена има опцията да избираш качеството, поне при iOS)). Да отворя интернет сайт почти абсурдно, само с Опера работи горе доло добре, заради компреса който прилага.. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Telenor-скоро

Мнение от Ванката » 19 юни 2015, 20:32

Telenor имат подобрение. Вярно не е перфектно, но това което беше преди месец е вече в миналото. След година и пет месеца (да ми изтече договора с Vivacom), ако са вече на ниво, ще си остана основно с тях. Като говорим за скоростите - вижте темата със скоростите в по-старите ми тестове, има такива и от Telenor. Имат идентични резултати с тези на Vivacom (от мен) и Mtel от колегите. Само че ъплоуда при Telenor е най-висок!:)
Samsung GALAXY S22 Ultra

MyKnock
Регистриран: 02 май 2015, 11:19

Re: Re: Re: Re: Telenor-скоро

Мнение от MyKnock » 20 юни 2015, 10:11

Проблема е ,че потребителя не разбира какво им предлага теленор.
1.Оборотен телефон от същият клас (до колкото разбрах) при изпращане на телефон към сервиз.
2.Аз бях на 13лв с 120 мин. и година договор.Излезе промоцията с 14.99 и преминах към нея без значение ,че имам договор(това другаде ще стане ли?)
3.Подобрение.От както са стъпили на пазара те се опитват да подобрят всички техни услуги.

Вярвам ,че голяма част от хейтарите са хора ,които са си пуснали 2 или 3та карта към друг оператор и сега ги е яд ,че не са изчакали и просто да си сменят плана както аз направих.

Не казвам ,че нямат и минуси ,но се работи в положителна посока.

Най-малкото е разликата в обслужването...

wer_aac
Регистриран: 23 юни 2013, 20:08

Re: Re: Re: Re: Re: Telenor-скоро

Мнение от wer_aac » 20 юни 2015, 11:07

По точка 2. При Мтел става същото явно не си запознат. Дори от 35 лв можеш да минеш примерно на стандартен от 22 лева ако ще 18 месеца да ти остават

MyKnock
Регистриран: 02 май 2015, 11:19

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor-скоро

Мнение от MyKnock » 20 юни 2015, 11:25

Говоря за промо условия.В Теленор казват ,че нв можеш да сваляш таксата.Това също е минус ,но е плюс ,че можеш да преминаваш към други промоции.

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Мнение от mkpetrov » 20 юни 2015, 11:28

Аз не съм си пускал карти и не ме е яд, е не мога да се прехвърля към тях. Тоест яд ме е, че не мога, но не зради обвързване, а защото просто не предлагат нищо интересно. Оборотният телефон хубаво, но мен какво ме вълнува, като не смятам да си купувам телефон от оператора, още повече предвид устройствата, които предлагат и цените при 1-годишен договор, които напълно обезсмислят купуването на телефон от тях (Разбира се и при другите оператори е същото) :)

wer_aac
Регистриран: 23 юни 2013, 20:08

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor-скоро

Мнение от wer_aac » 20 юни 2015, 11:33

При мтел също минаваш на промо условия. В момента съм на 16.03лв като пуснат примерно безкрай 50 на 25 лева аз мога да мина на нея.
Мога да мина на всяка такса над 16.03 промоционална или каквато и да е.
Февруари подписах на 13.46 нарочно. А трансфер л беше 27 лева. Две седмици по-късно го пуснаха на 22.90 а още 1 седмица и го пуснаха на 16. Тогава минах на него.
А не като боклуците вива подписваш на 15 и после не ти дават да минеш на 30. 24м си плащаш без да мърдаш нагоре или надолу.

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Мнение от velnsl » 20 юни 2015, 12:54

[Quote]Аз бях на 13лв с 120 мин. и година договор.Излезе промоцията с 14.99 и преминах към нея без значение ,че имам договор(това другаде ще стане ли?)[/Quote]
Да, при Мтел и при БОБ. Защо обаче не пробваш обратното, при двата споменати от мен може, а при Теленор?

[Quote]Говоря за промо условия.В Теленор казват ,че нв можеш да сваляш таксата.Това също е минус ,но е плюс ,че можеш да преминаваш към други [B]промоции[/B]. [/Quote]
т.е. "Говоря за промо условия.В Теленор казват ,че нв можеш да сваляш таксата.Това също е минус ,но е плюс ,че можеш да преминаваш към други [B]още[/B] [B]по-високи такси[/B]."
Колко положително! Разбира се опрян ми е в дупето, но винаги може да ми го набият до "макарите"(с извинение).
Хвала на такава компания!!!

[Quote]В Теленор казват ,че нв можеш да сваляш таксата[/Quote]
Не само казват, си е направо така - по-дълбоко в блатото може, но за излизане не може и дума да става.

ХА-ХА-ХА. Това, ако не е поредният глобулски/теленорски трол...

vanci1990
Регистриран: 28 авг 2012, 15:04

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor-скоро

Мнение от vanci1990 » 20 юни 2015, 13:14

И двата профила са на Мегател ;). Тааа по темата, нещо като "Най - доброто пррдстои" ;).

Отговори