Telenor-скоро
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor-скоро
Офтопик: Трол...хахаха изказвам мнение.Явно за г-н разбирач всеки ,който изкаже положително мнение е трол.
Иначе за "скоро" не вярвам да пусне някой 4g преди 2016.
Иначе за "скоро" не вярвам да пусне някой 4g преди 2016.
Re: Telenor-скоро
Впрочем доста олигофренски стил имат рекламите им.
Re: Re: Telenor-скоро
Да, ама iPhone 6 plus 128GB е на цената на 16GB версия при Mtel...:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Telenor-скоро
То това им е единственото конкурентно предимство. Ако с един айфон може да победиш конкуренцията.Не съм поддръжник на мтел или друг. Отивам там където ми е най-изгодно. Но не може да се отрече, че мтел в момента са най-добри и най-адекватни. А теленор дано подобрят доста неща. С удоволствие ще им стана клиент стига да предложат разумни планове.
Re: Re: Re: Re: Telenor-скоро
Сега акцента е мрежата им,наистина е много добра и си мисля,че тези планове за които се надяваме скоро няма да видим.
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Re: Re: Re: Re: Re: Telenor-скоро
Гледайте какъв тест е публикувал някакъв пич във фейса им.
Цепи мрака :D
http://www.speedtest.net/my-result/i/1281685935
Цепи мрака :D
http://www.speedtest.net/my-result/i/1281685935
Re: Re: Re: Re: Telnor-скоро
[Quote][Quote] Аз бях на 13лв с 120 мин. и година договор.Излезе промоцията с 14.99 и преминах към нея без значение ,че имам договор(това другаде ще стане ли?)[/Quote]
Да, при Мтел и при БОБ. Защо обаче не пробваш обратното, при двата споменати от мен може, а при Теленор?[/Quote]
Не си отговорил. Да не би отговора да е неудобен?
[Quote]
С удоволствие ще им стана клиент стига да предложат разумни планове.[/Quote] А кой не би им станал при това положение? Отделен е въпроса, за кой какво е изодно.
Има четено и писано, как един трол пише с няколко никнейма възхвалява оператора-майка Теленор. Това ако не е тролене, не знам кое е?
Пишеш като рекламен агент, а не като обикновен потребител, наричаш по-високите такси "промоции", "казват" заменя правилните изрази "не разрешават", "не допускат". Защо не наричаш нещата с истинските им имена,както да повисиш на улична лампа с помоща на дълга вратовръзка си е чисто "обесване"? Защо както с Wikimobile пращате(пращаш. 95% съм убеден, че става дума за един и същи човек) оферти на лични и мейли, след като не работите дори в Теленор? Значи заблуждавате хората и използвате този форум за измами и лична облага.
Няма ли кой да блокирва такива абонати?
Ами ако всеки почне да пише от 2-3 профила как ще търсим истината? Да не стане момент, в който виждаме 200 доволни от нещо, а те реално нямат и 50 - всеки пише от 3-4 профила.
СПОРЕД МЕН тези резултати има възможност да са правени на фотошоп. С оглед манталитена на компаниите работещи на територията на страната или поне на 95% от тях(всички мобилни оператори обаче влизат в тия 95%) им излиза много по-евтино да ловят клиенти на гола кукичка със захранка от пропаганда по форуми(като тук), Фейсбук(като тази публикация, която масово се различава в първите постове в тази тема и инфото на Теленор от другите форуми), с помоща на предоставяне на невярна информация, заблуждаващи реклами, договори с неясно юридически съдържание и скрити условия и т.н.
Трябва доста да се чете вече за да се достигне до истината.
Интернета обаче вече не е това, което беше.
Друга вариант е това постижение да е като постигнат разход 3л/100км от дизелов автомобил - просто е попаднал на точното място(в покритие), в точното време(в покритието на клетката да са били еденици абонатите на Теленор). Рекорд, който може би скоро няма да бъде подобрен.
Да, при Мтел и при БОБ. Защо обаче не пробваш обратното, при двата споменати от мен може, а при Теленор?[/Quote]
Не си отговорил. Да не би отговора да е неудобен?
[Quote]
С удоволствие ще им стана клиент стига да предложат разумни планове.[/Quote] А кой не би им станал при това положение? Отделен е въпроса, за кой какво е изодно.
Има четено и писано, как един трол пише с няколко никнейма възхвалява оператора-майка Теленор. Това ако не е тролене, не знам кое е?
Пишеш като рекламен агент, а не като обикновен потребител, наричаш по-високите такси "промоции", "казват" заменя правилните изрази "не разрешават", "не допускат". Защо не наричаш нещата с истинските им имена,както да повисиш на улична лампа с помоща на дълга вратовръзка си е чисто "обесване"? Защо както с Wikimobile пращате(пращаш. 95% съм убеден, че става дума за един и същи човек) оферти на лични и мейли, след като не работите дори в Теленор? Значи заблуждавате хората и използвате този форум за измами и лична облага.
Няма ли кой да блокирва такива абонати?
Ами ако всеки почне да пише от 2-3 профила как ще търсим истината? Да не стане момент, в който виждаме 200 доволни от нещо, а те реално нямат и 50 - всеки пише от 3-4 профила.
СПОРЕД МЕН тези резултати има възможност да са правени на фотошоп. С оглед манталитена на компаниите работещи на територията на страната или поне на 95% от тях(всички мобилни оператори обаче влизат в тия 95%) им излиза много по-евтино да ловят клиенти на гола кукичка със захранка от пропаганда по форуми(като тук), Фейсбук(като тази публикация, която масово се различава в първите постове в тази тема и инфото на Теленор от другите форуми), с помоща на предоставяне на невярна информация, заблуждаващи реклами, договори с неясно юридически съдържание и скрити условия и т.н.
Трябва доста да се чете вече за да се достигне до истината.
Интернета обаче вече не е това, което беше.
Друга вариант е това постижение да е като постигнат разход 3л/100км от дизелов автомобил - просто е попаднал на точното място(в покритие), в точното време(в покритието на клетката да са били еденици абонатите на Теленор). Рекорд, който може би скоро няма да бъде подобрен.
Re: Re: Re: Re: Re: Telnor-скоро
Офтопик:Евала Хорейшио.На мен ми се струва ,че ти си платен понеже много се засегна от нещата ,които се пишат . Напомняш ми на Милен като пише за МАКС. Да не сте един и същ потребител с различни никове?
По темата Аз мисля ,че само офертите на Мтел се различават.Виваком и Теленор предлагат еднакви неща.Даже и техниката им е на Хуавей => мрежта трябва да е еднаква.
По темата Аз мисля ,че само офертите на Мтел се различават.Виваком и Теленор предлагат еднакви неща.Даже и техниката им е на Хуавей => мрежта трябва да е еднаква.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telnor-скоро
Според мен Теленор е едни гърди напред с резервите,все пак е добра идея да не те"глобяват" с 20-30 ст./мин след изчерпване.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor-скоро
Да, Теленор доста напреднаха с мрежата, и май Мтел трябва да махнат сертификата си за "Най-бърза мрежа" и да го поставят на Теленорците :D