Защо нямам интернет по време на разговор?
Re: Re: Защо нямам интернет по време на разговор?
Колега, стига реклами и излишни коментари. Ползвам S6 с карта от Мтел. Току що проведох разховор, докато изпратих съобщение по viber заредих няколйо пъти различни сайтове и рефрешнах фейса. Проблеми-нулеви. Поне при мен. И почти през цялото време беше на H+
Re: Re: Re: Защо нямам интернет по време на разговор?
Май само iPhone не става за разговори, докато едновременно си сърфираш. Не се и учудвам, предвид факта, че дори нямат функция "много прозорци". Иначе моята препоръка е в настройките винаги предпочитаната мрежа да е "3G" и никога повече да не я променяте, освен за 4G :D
[Quote]Еми теленор е обновило мрежата си.[/Quote]
Аиде, бе! Ако не ни беше писал никога нямаше да разберем. Теленор са толкова скромни в това отношение. Ти какво предлагаш?
[Quote]Какво общо има мрежата на Теленор с мрежата на Мтел ,ти не четеш ли ? [/Quote]
Поредният досаден [B]Теленорски трол[/B]. Ако ги почистят форума ще остане с половината си потребители само.
[Quote]Проблем имаш но той е в мрежата на Ментел,вземи една предплатена на Теленор за тест.[/Quote]
Защо Теленор? Не може ли на Виваком? Напиши [B]други[/B], той вече ще си решава.
Тия скрити реклами на оператора, с най-куци оферти в страната почват откровенно да ме дразнят. После тук нямало [B]Теленорски тролове[/B], те съществували само в моята глава. Ето два поста от 12, всеки шести, в които са споменати техните превъзходни качества съвсем неуместно, ненужно и не по темата.
И това е само в една тема!
Теленор да вземат да си оправят плановете, а не да зарибяват във форумите. Хората тогава сами ще дойдат. Както беше обаче писано - страх ги е да не вземат да се минат да пуснат нещо по-евтино. Да си намалята печалбите искат само да стрижат без да дават.
Егати оператора!
Аиде, бе! Ако не ни беше писал никога нямаше да разберем. Теленор са толкова скромни в това отношение. Ти какво предлагаш?
[Quote]Какво общо има мрежата на Теленор с мрежата на Мтел ,ти не четеш ли ? [/Quote]
Поредният досаден [B]Теленорски трол[/B]. Ако ги почистят форума ще остане с половината си потребители само.
[Quote]Проблем имаш но той е в мрежата на Ментел,вземи една предплатена на Теленор за тест.[/Quote]
Защо Теленор? Не може ли на Виваком? Напиши [B]други[/B], той вече ще си решава.
Тия скрити реклами на оператора, с най-куци оферти в страната почват откровенно да ме дразнят. После тук нямало [B]Теленорски тролове[/B], те съществували само в моята глава. Ето два поста от 12, всеки шести, в които са споменати техните превъзходни качества съвсем неуместно, ненужно и не по темата.
И това е само в една тема!
Теленор да вземат да си оправят плановете, а не да зарибяват във форумите. Хората тогава сами ще дойдат. Както беше обаче писано - страх ги е да не вземат да се минат да пуснат нещо по-евтино. Да си намалята печалбите искат само да стрижат без да дават.
Егати оператора!
Re: Re: Re: Re: Защо нямам интернет по време на разговор?
Проблемът си е изцяло в Мтел. До сега говорих с един приятел и се сетих, че е на Мтел и го попитах дали има нет - оказа се, че няма. И каза, че и на него му се случва много често. Аз този път си бях ок. Някъде тук някой беше споменал за подобен проблем при Мтел и за това питах. Имам и служебна на Виваком-няма проблем. Писнало ми е вече с тая кирлива м-телска мрежа прехвалена.
-
- Регистриран: 22 юни 2015, 22:59
Re: Re: Re: Re: Re: Защо нямам интернет по време на разговор?
[Quote]Проблемът си е изцяло в Мтел.[/Quote]
Това е факт неоспорим !
Но и рекламата не е решение на казауса, просто вземи една предплатена карта на Теленор и една на Виваком и направи съпоставка и който ти допадне като услуга с него разписвай договор. С М-тел можеш да разтрогнеш договора през КРС на основание "quality service" - Некачествена услуга.
Това е факт неоспорим !
Но и рекламата не е решение на казауса, просто вземи една предплатена карта на Теленор и една на Виваком и направи съпоставка и който ти допадне като услуга с него разписвай договор. С М-тел можеш да разтрогнеш договора през КРС на основание "quality service" - Некачествена услуга.
-
- Регистриран: 22 юни 2015, 22:59
[Quote]От настройки съм си го направил винаги да ми е на 3G[/Quote] Омразих те с глупостта и наглостта ти.
Ако щеш и на 5G да го сложиш от твоето крайно устройство нищо не зависи !!! Набии си го в дебелата ПРАЗНА глава, освен ако не си платен трол (викач на ментела).
Клиентското устройство е последно по веригата и получава онова което ти дават операторите. Ако М-тел ти спре интернета според тази настройка която си направил трябва да си отново с перфектен интернет така ли е ?
И последно уточнение за настройката:
3G Prefered - означава че с приоритет работи на 3G но когато няма 3 обръща на 2G.
Ако щеш и на 5G да го сложиш от твоето крайно устройство нищо не зависи !!! Набии си го в дебелата ПРАЗНА глава, освен ако не си платен трол (викач на ментела).
Клиентското устройство е последно по веригата и получава онова което ти дават операторите. Ако М-тел ти спре интернета според тази настройка която си направил трябва да си отново с перфектен интернет така ли е ?
И последно уточнение за настройката:
3G Prefered - означава че с приоритет работи на 3G но когато няма 3 обръща на 2G.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Защо нямам интернет по време на разговор?
Сигурен ли си? От толкова много време търся вариант защото не се издържа вече - прекъсвания на разговори, никакъв интернет извън градовете. Дай ми моля те повече инфо!
Не знам какво се случва, когато няма 3G - никога не ми се е случвало! Винаги съм си на 3G, a за 2G мога да кажа, че не могат да се провеждат разговори и едновременно да се сърфира.
edit: Когато телефонът е настроен на 2G/3G/4G по време на разговори, понякога автоматично преминава в 2G режим и от там идва неспособността едновременно и да се сърфира.
edit: Когато телефонът е настроен на 2G/3G/4G по време на разговори, понякога автоматично преминава в 2G режим и от там идва неспособността едновременно и да се сърфира.
Какви викачи, какви 100 лева бе хора. Аз не виждам някой да им прави реклама, както на останалите. И отново казвам- вярно е, че почти не ми се налага да говоря и цъкам в нета и социалните едновременно, но днес направих два теста, като и при двата нямах проблем с нито една от услугите. Имат си и недостатъци, но за момента не съм имал подобен проблем с услугите.
Re: Re: Re: Re: Re: Защо нямам интернет по време на разговор?
[quote] Писнало ми е вече с тая кирлива м-телска мрежа прехвалена[/quote]
С това твое изказване плюс още някои твои доказа, че си поредния теленорски драскач, който уж споделя за проблем, какъвто всъщтност няма.
Аз също съм с Айфон и винаги когато говоря, мобилния интернет се изключва и това не е по вина на Мтел.
А това че нямаш 3Г извън градовете, е поредната глупост и изказване, разпрострянявано от вивакомските фенчета..
С това твое изказване плюс още някои твои доказа, че си поредния теленорски драскач, който уж споделя за проблем, какъвто всъщтност няма.
Аз също съм с Айфон и винаги когато говоря, мобилния интернет се изключва и това не е по вина на Мтел.
А това че нямаш 3Г извън градовете, е поредната глупост и изказване, разпрострянявано от вивакомските фенчета..