Мтел,Теленор или Виваком, кой оператор препоръчвате?

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Мтел,Теленор или Виваком, кой оператор препоръчвате?

Мнение от Ванката » 20 юли 2015, 08:37

Да, но минутите ти за чужбина са с приоритет. При Telenor всичко ти е разделено! Трябваше да си прехвърлиш теленорската каета към вивата на предплатена, да заредиш един ваучер за 10лв и после да я върнеш обратно в Telenor на сейвинг плана за 15лв. Вярно - в него няма минути за чужбина, но поне ще си напълно сигурен, че няма да ти разделят мегабайтите в края на септември. До сега го отложиха три пъти тва разделение, но когато ми направиха подаръка от 10 гиги - оператора ми каза, че са си сменяли нещо системата. Това ме навежда на мисълта, че от края на септември мегабайтите, ще се делят!;)
Samsung GALAXY S22 Ultra

akostadinov
Регистриран: 31 яну 2010, 16:24

Re: Мтел,Теленор или Виваком, кой оператор препоръчвате?

Мнение от akostadinov » 20 юли 2015, 15:11

bob, няма договор и е най- евтино. Питай подробно.

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Re: Re: Мтел,Теленор или Виваком, кой оператор препоръчвате?

Мнение от velnsl » 20 юли 2015, 15:58

От тоя тема се разбра кой на кой е "трол".
С две думи:
[B]Мтел[/B] - много добри планове, възможнотт да сменяш такси и планове в рамките на оператора нагоре-надолу. Недостатък: Мрежата им взима да окапва в момента, а какво ли ще стане с новите абонати дето чакат 20-годишнината им?
[B]Виваком[/B] - аз от тях лошо не съм видял. Коректни бяха с мен, чета обаче доста оплаквания. Всеки с късмета си. При тях раздялава може да е адски трудна, но ако четеш какво подписваш може да е песен. Имат и план без договор - подписваш, не те кефи и след 3 месеца ЧАО. Няма проблем. Много добро покритие мрежата им не се претоварва така като на Мтел.
[B]Теленор[/B]: Имат едногодишни планове най-малко зле спрямо другите. [i]Имали[/i] добро покритие на теория, но има такива места където не била барана изобщо и т в центъран София(поне от прочетеното тук, а щом там няма подобрение къде ли ще има не знам - сигурно в землището на с Камен, Бургаско). Скъпа раздяла с тях, крайно некоректни служители. Плановете им не са от най-добрите, бих казал дори най-куците(изключая тоя онлайн, но той е с двугодишен договор. При тях евтин и лесен начин за оттърване няма.
[B]Боб[/B] - сходни са мтел в моменат го няма плана 1000 мин(500 са) и 1 гб(ако не ти стигне за 5лв може да си вземеш още 500мб) за 15лв. Няма договор, коректни са на тои етап. Мрежата като на Мтел - губи се на места, където никога преди това не съм имал ядове с мтелската(до преди великите промоции).

Докато дойде 20-годишнината им едва бобска карта, като почнат промоциите - каквото ти е ан сърце. Отиваш подписваш и си ти човека.

Живота и парите са твои. Ти избираш!

pe6ev_62
Регистриран: 30 ное 2008, 19:17

Мнение от pe6ev_62 » 24 юли 2015, 11:13

И жена ми е пред същата дилема. В момента ползва стар план на Теленор заради минути към дом. телефон в чужбина. но пък в България само към няколко номера в мрежата им. Някой да ме светне моля, за програма с минути както в страната, така и в чужбина!

ddinevad
Регистриран: 30 юни 2015, 10:10

Мнение от ddinevad » 24 юли 2015, 11:24

Ами аз съм на мтел, но нямам търпения се да махна:D Теленор имат много по-изгодни планове със много повече интернет и минути към всички на добри цени. А дори може да си запазиш и номера.

hddsoft
Регистриран: 08 мар 2015, 21:28

Re: Re: Re: Мтел,Теленор или Виваком, кой оператор препоръчвате?

Мнение от hddsoft » 24 юли 2015, 11:26

То при всички оператори може да си запазиш номера.

MyKnock
Регистриран: 02 май 2015, 11:19

Мнение от MyKnock » 24 юли 2015, 11:26

Мтел и Теленор имат опция за смяна на план по време на договор . Виваком можеш да сменяш само към непромоционален.

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 24 юли 2015, 11:27

http://www.telenor.bg/bg/plans/postpaid-plans#rezerv-standard + Добавката call europe

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Мнение от mkpetrov » 24 юли 2015, 11:31

http://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/abonamenten-plan/mega-call
Това може да е вариант също, в зависимост от потреблението

caesar13bg
Регистриран: 06 фев 2007, 14:01

Мнение от caesar13bg » 25 юли 2015, 08:55

Аз съм на Вива - за 30 кинта 2000 мин към всички плюс 10 Гиги бърз интернет. От обхвата им съм предоволен, а аз много и често пътувам из милата ни Родина-земен рай. От интернета им също нямам оплаквания, скоростта му ме устройва идеално и за брауз, и за гледане на клипчета, и са вайбър, скайп, уатсап. Към обслужването им нямам особени нарекания, важното е в офисите им да се обръщате за помощ към Мъж, тъй като женският им персонал е пълна трагикомедия, когато иде реч за техническа грамотност.

Отговори