Mentel затрива Прима (допълнителните пакети)
Re: Re: Re: Mentel затрива Прима (допълнителните пакети)
[Quote]А който е закупел вече такава карта би трябвало да продължава да си я използва само с презареждане, нали така?
Просто не се продават нови карти с такива условия. [/Quote]
Промените са за ДОПЪЛНИТЕЛНИТЕ ПАКЕТИ. Всяка карта продадена при опеделени тарифни условия продължава да важи. Обикновенно условията са валидни около 2-3 години от пускането на картата, ноне до сега обикновенно е било така. След това , по чисто пазарен път, условията са ставали неизгодни спрямо пазарните такива и ги спират, картите минават на стандартен, за момента, план. Не разбирам трагичния тон на темата и друг път е било така при предплатените. По- принцип това не са карти с голямо потребление и с много голям живот. Е, има изключения, но обикновенно това е правилото. И аз подържам една прима на 10 години, но не говоря през нея , а я ползвам за платени СМС -си, които не искам да пращам от основният си номер.:)
Просто не се продават нови карти с такива условия. [/Quote]
Промените са за ДОПЪЛНИТЕЛНИТЕ ПАКЕТИ. Всяка карта продадена при опеделени тарифни условия продължава да важи. Обикновенно условията са валидни около 2-3 години от пускането на картата, ноне до сега обикновенно е било така. След това , по чисто пазарен път, условията са ставали неизгодни спрямо пазарните такива и ги спират, картите минават на стандартен, за момента, план. Не разбирам трагичния тон на темата и друг път е било така при предплатените. По- принцип това не са карти с голямо потребление и с много голям живот. Е, има изключения, но обикновенно това е правилото. И аз подържам една прима на 10 години, но не говоря през нея , а я ползвам за платени СМС -си, които не искам да пращам от основният си номер.:)
Re: Re: Re: Re: Mentel затрива Прима (допълнителните пакети)
Ментел" M tel " са пълен боклук за България толкова тъпи и не Компетенти в обслужването нема.Да те въртят цял ден за интернета"от бившият Megalan и не можеш да си го платиш понеже те няма в системата а в същото време да са ти дали клиенски номер с който да си платиш сметката и никаде да не можеш да го направиш това е много тъпо.Единствено само в офисите на МЕНТЕЛ можеш. Това е адски тъпо.(no)(no)(no)(angry)(angry)
Re: Mentel затрива Прима (допълнителните пакети)
ДА ГО ДУХАТ (no)(no)(no)(no)(no)
Сега се рових в сайта на Мтел и се оказва, че промените за предплатените са доста по-големи, а не само махане на допълнителните пакети. Всички планове са пратени в архива. Има само стартови пакети. Означава ли това, че вече няма възможност да се сменят плановете?:(. Това бе доста ограничена възможност, но я имаше, лично аз съм я ползвал 2 пъти. (whistle)
Re: Re: Re: Re: Re: Mentel затрива Прима (допълнителните пакети)
Аз си мисля, че с новите пакети ще направят както направиха теленор - ако си пуснеш пакета, автоматично минаваш на нова тарифа. Аз бях на тарифа прима стандарт с тактуване 30/1 и бях натрупал около 1000 мин към Мтел и боб, които ми бяха перфектни понеже 90% от хората с които говоря са на Мтел. Но си мисля, че каквото и да пуснат няма да се доближава дори до старите пакети. А и с това презареждане на 3 месеца съвсем ме отказаха и може би ще я прехвърлям на боб тази прима...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mentel затрива Прима (допълнителните пакети)
Май ще се опитат , по икономически път, да прехвърлят колкото се може предплатени на договор. Или за останалите да ги премахнат. :(
Re: Mentel затрива Прима (допълнителните пакети)
Сега видях,че във форума на Мтел има голям рев дето са спрели старите пакети,има хора с натрупани хиляди минути и сега не могат да ги удължат и им изгарят.
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Re: Re: Mentel затрива Прима (допълнителните пакети)
Мтел са притиснати финансово, спадащата печалба от много време насам ще ги накара да действат припряно спрямо определена група клиенти като Прима например.
Държавата им отне последните предимства като цената на интерконекта например и сега трябва да се борят на истински конкурентен пазар, където обикновено не им е никак лесно без политическа закрила. Справка- мобилните интернет абонати и очевидното предимство, което имат конкурентите им, когато всички играчи почват с равен старт.
Лошото е, че сега вероятно Виваком ще заемат тяхното място като галеници на властта и от това няма как да не ми се повръща.
Държавата им отне последните предимства като цената на интерконекта например и сега трябва да се борят на истински конкурентен пазар, където обикновено не им е никак лесно без политическа закрила. Справка- мобилните интернет абонати и очевидното предимство, което имат конкурентите им, когато всички играчи почват с равен старт.
Лошото е, че сега вероятно Виваком ще заемат тяхното място като галеници на властта и от това няма как да не ми се повръща.
Re: Re: Re: Mentel затрива Прима (допълнителните пакети)
[Quote][i][B]Държавата им отне последните предимства като цената на интерконекта например[/B][/i] и сега трябва да се борят на истински конкурентен пазар, където обикновено не им е никак лесно без политическа закрила.[/Quote]
Какво, какво?:|
Не ти разбрах мисълта.
Какво, какво?:|
Не ти разбрах мисълта.
-
- Регистриран: 02 сеп 2014, 22:19
Каква мисъл, каква?