Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.
Би трябвало да е за по-малко пари.
Има оператори с такива разговори за 30лв. с къде къде по-добро покритие, няма сметка да се отиде при тях.
Има оператори с такива разговори за 30лв. с къде къде по-добро покритие, няма сметка да се отиде при тях.
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.
[Quote]Чудя се много дали да им се вържа днес или да изчакам.[/Quote]
Офертата е като най-силната на БОБ от пролетните промоции. Има две-годишен договор, но не е лоша за 15 лв., ако съответства на потреблението ти. През септември може да има по-добри оферти, може и да няма. Говорих с една девойка от Виваком. Като й казах, че всички чакаме хубави оферти през септември, тя само се усмихна и нищо не ми отговори. Така че, ако вече не си подписал, мисли и решавай.:D
Офертата е като най-силната на БОБ от пролетните промоции. Има две-годишен договор, но не е лоша за 15 лв., ако съответства на потреблението ти. През септември може да има по-добри оферти, може и да няма. Говорих с една девойка от Виваком. Като й казах, че всички чакаме хубави оферти през септември, тя само се усмихна и нищо не ми отговори. Така че, ако вече не си подписал, мисли и решавай.:D
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.
Подписах , после коледа може и още по-добри да има божа работа. Плана е добър, нета после е на 128 де се вика ядове няма.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.
И аз подписах днес.
Говорих си с консултантката - предполагам, че тази оферта ще си остане дълго време "под масата".
При въпроса за нови оферти Септември месец се усмихна:D
Говорих си с консултантката - предполагам, че тази оферта ще си остане дълго време "под масата".
При въпроса за нови оферти Септември месец се усмихна:D
-
- Регистриран: 28 авг 2015, 13:04
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.
При Смартфон кога ще "похарчиш" 2ГБ? Без ХотСпот, де ;)
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.
о стой и гледай.ако не използвам wifi..
500мб ми стигат точно сега без да гледам видео по мобилния нет.Сега за 25 дни имам 5.6гб на wifi от видео и ъпдейт на приложения.
Иначе сега като седна и youtube да си гледам където нямам wifi може и да не стигнат.
500мб ми стигат точно сега без да гледам видео по мобилния нет.Сега за 25 дни имам 5.6гб на wifi от видео и ъпдейт на приложения.
Иначе сега като седна и youtube да си гледам където нямам wifi може и да не стигнат.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.
Как може толкова лесно да им се връзвате, ужас - то затова скоро няма да има по-добри оферти. :) Подписваш и после близо 2 години си вързан за този план, освен ако не се прехвърлиш на друг оператор с плащане на неустойка. А ако междувременно започнат да делят трафика на дневен и нощен, ще е съвсем набутвация.
Щом се усмихват, и аз само ще се усмихвам на примоциите им, и ще продължавам да си ползвам безсрочен.(whistle)
Щом се усмихват, и аз само ще се усмихвам на примоциите им, и ще продължавам да си ползвам безсрочен.(whistle)
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.
Аз лично за мен съм си смятал трафика по фактури минали за няколко месеца назад и ми е почти 50 на 50 за тоя часови диапазон. Повече от 1000 мин няма как да изговоря.Аз дори 500 не съм минавал от година насам, ама айде ако се отпусна повече ще ги докарам до 700 примерно. С 500 нет се оправям без лишения(Освен видео) сега с видеото пак ща стане.И да свърши 128кбпс се понася и за voip и за радио и за всичко(без видео, което и сега не гледам).
Не вярвам да предложат нещо по-велико за по-малко от 15лв.
Телефона ми се развали така или иначе, това което взех на свободна беше с 120лв повече от това, което го взех с договор.Сега бях на 10лв такса,ще бъда на 15 тоест тия 120лв са ми разликата в таксите за 2 години.Тоест на 0 съм, с разликата че сега за 10лв имах от боб 500мин и 500мб,сега имам 2 пъти повече минути и повече от 4 пъти повече нет. Какво да го мисля толкова. Като изтече договора,ако няма нищо свестно айде пак в теленор или мтел същия номер и така.
Не вярвам да предложат нещо по-велико за по-малко от 15лв.
Телефона ми се развали така или иначе, това което взех на свободна беше с 120лв повече от това, което го взех с договор.Сега бях на 10лв такса,ще бъда на 15 тоест тия 120лв са ми разликата в таксите за 2 години.Тоест на 0 съм, с разликата че сега за 10лв имах от боб 500мин и 500мб,сега имам 2 пъти повече минути и повече от 4 пъти повече нет. Какво да го мисля толкова. Като изтече договора,ако няма нищо свестно айде пак в теленор или мтел същия номер и така.
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.
@[BG]Agent_Kowalski, @Tadj
Честито и със здраве да си ползвате новите планове. Да текат мегабайтите като пълноводна река!
И аз подписах в понеделник за Traffic Unlimited M+. Ако някой от форума не беше писал, че такава промоция отдавна няма, нямаше да погледна на страницата на Вивата и да се навия да подпиша. Сега и аз съм в отбора. Взех си и бисквитка за 0.90 лв. Рано е още за впечатления, но нета ми се струва някак си по-стабилен от мтелския. И с по-слаби приложения от Акробитс воипа е добър.
Честито и със здраве да си ползвате новите планове. Да текат мегабайтите като пълноводна река!
И аз подписах в понеделник за Traffic Unlimited M+. Ако някой от форума не беше писал, че такава промоция отдавна няма, нямаше да погледна на страницата на Вивата и да се навия да подпиша. Сега и аз съм в отбора. Взех си и бисквитка за 0.90 лв. Рано е още за впечатления, но нета ми се струва някак си по-стабилен от мтелския. И с по-слаби приложения от Акробитс воипа е добър.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферта на Виваком при прехвърляне на номер от друг оператор при тях.
Ем дано е наред.Аз преди година имах карта на вива и нямах ядове с мрежата, после оставих само боб ама тука от пролетта насам нета е смрад в цялата страна.Надявам се вива да не са се влошили и те в последната година.Като тръгне новата сим карта в понеделник ще видя.Да не е по-зле от мтел ще се понася.