МТЕЛ- 1000 нац. мин. и 1000 мб за 16 лв при пренос
Re: Re: Re: МТЕЛ- 1000 нац. мин. и 1000 мб за 16 лв при пренос
[Quote]Браво на човека.[/Quote]
Реално говори изходящи по Мтелският телефон 100 минути, плаща 13 лева. Има още един телефон на друг оператор , там говори 100 минути, плаща 10 лева. Аз имам БОБ и за 250 минути изговорени плащам 10 лева, като ми остават още 250 незговорени. Наистина интересна логика. :)
Реално говори изходящи по Мтелският телефон 100 минути, плаща 13 лева. Има още един телефон на друг оператор , там говори 100 минути, плаща 10 лева. Аз имам БОБ и за 250 минути изговорени плащам 10 лева, като ми остават още 250 незговорени. Наистина интересна логика. :)
Какво браво? Още малко и 5лв ще иска да е за 1000 минути. Вместо да се радвате, че никъде в Европа няма толкова ниски цени вие пак недоволствате. Същото нещо в Европа е поне 20 ЕВРО.
Re: Re: Re: Re: МТЕЛ- 1000 нац. мин. и 1000 мб за 16 лв при пренос
И в европа пак е по-добре. Заплата 1000евро план 20евро. В Бг заплата 500лева план 20 лева.
Иначе не мога да разбера хората чакащи с години. Плановете са добри. Аз хванах за 16 лева 1200мин 3гб. Но какво чакат другите. Да си бяхте взели Боб 15 лева 1000 мин 2000мб безсрочен договор. Най-перфектната оферта даваща чакане в засада. Ама някои от чакане накрая има прецакване
Иначе не мога да разбера хората чакащи с години. Плановете са добри. Аз хванах за 16 лева 1200мин 3гб. Но какво чакат другите. Да си бяхте взели Боб 15 лева 1000 мин 2000мб безсрочен договор. Най-перфектната оферта даваща чакане в засада. Ама някои от чакане накрая има прецакване
[quote]Браво на човека. Ако всички бяхме така и почти никой не се ловеше на смешни предложения, офертите щяха да изглеждат по доста по-друг начин.[/quote]
На теб има ли нещо, което да ти хареса? :D
[quote]с необвързващи договори ще спечелят повече абонати и на по-скъпи планове.[/quote]
Това е все едно да кажеш, че банките трябва да пускат безлихвени заеми, за да привличат повече кредитоискатели. Сам разбираш, че в пазарна икономика това звучи абсурдно,
[quote] С повече интернет - също, а той им е на практика без пари.[/quote]
Правиш ли разлика между цена на едро и цена на дребно? Между двете разликата е от земята до небето.
На теб има ли нещо, което да ти хареса? :D
[quote]с необвързващи договори ще спечелят повече абонати и на по-скъпи планове.[/quote]
Това е все едно да кажеш, че банките трябва да пускат безлихвени заеми, за да привличат повече кредитоискатели. Сам разбираш, че в пазарна икономика това звучи абсурдно,
[quote] С повече интернет - също, а той им е на практика без пари.[/quote]
Правиш ли разлика между цена на едро и цена на дребно? Между двете разликата е от земята до небето.
Re: Re: Re: Re: МТЕЛ- 1000 нац. мин. и 1000 мб за 16 лв при пренос
Да, с банките е същото - ако нямаше толкова хора, които да взимат кредити на безумни условия; както и ако нямаше толкова хора, които да правят депозити при смешни лихви, условията щяха да са далеч по-приемливи.
Re: Re: Re: Re: Re: МТЕЛ- 1000 нац. мин. и 1000 мб за 16 лв при пренос
Това, което ти го искаш, скоро няма да го има. Офертите не се формират според лично твоето потребление.
[quote]да правят депозити при смешни лихви[/quote]
Лихвите се определят според търсенето(инвестирането) и предлагането(спестяването) на пари. Също така сме с едни от най-високите лихвени проценти по депозити. В много страни те са отрицателни.
[quote]да правят депозити при смешни лихви[/quote]
Лихвите се определят според търсенето(инвестирането) и предлагането(спестяването) на пари. Също така сме с едни от най-високите лихвени проценти по депозити. В много страни те са отрицателни.
Re: Re: Re: Re: Re: МТЕЛ- 1000 нац. мин. и 1000 мб за 16 лв при пренос
Егати мрънкалниците сте половината! Иначе до преди 1 година сърбахте за 25-30 лева - 500 - 600 минути и 700-2000 МВ сега вече за 15 лева 1000 мин и 2000 МВ е мижава оферта! Ау, извинете! Вие обаче не осъзнавате,че нещата не зависят от вас и ако операторите решат да стиснат ръце и да пуснат стандартни оферти за 30 лева 500 мин и 1000 мв примерно и само тва се предлага - нямате друг избор, защото няма да останете без телефон, а на прима ви е скъпо! Така че айде малко по-реалистично!
Re: МТЕЛ- 1000 нац. мин. и 1000 мб за 16 лв при пренос
Мога ли да мина от прима на тази тарифа?
Re: Re: МТЕЛ- 1000 нац. мин. и 1000 мб за 16 лв при пренос
Вероятно не,но можеш да минеш на такава тарифа с прима номера но към Виваком или Теленор.
Re: Re: МТЕЛ- 1000 нац. мин. и 1000 мб за 16 лв при пренос
Можеш. За всички трансфери при преминаване от прима на абонамент се получава тази 20% отстъпка и цените са съответно 8,12 и 16 лева на трите размера.