Здравейте,
Знам, че едва ли е най-подходящото, но искам да попитам дали има някой колега, който ще се обвързва с МТЕЛ и няма да си взима телефон с плана? Телефонът ми взе да се прецаква, а имам още над година време до изтичането на договора и не мога да си взема нов.
Естествено, ако някой се обади и направим сделка, ще се отблагодаря :)
Помощ преподписване МТЕЛ
Re: Помощ преподписване МТЕЛ
На Мтел са им скъпи телефоните, по-добре ровни в продавалника, по тънко ще минеш.
Ако толкова държиш на телефон от ментел, можеш да си вземеш като си преподпишеш договора, но тогава вместо година и нещо ще ти остават две години. Аз така направих преди две години, и после ме беше яд, не ти го препоръчвам този вариант. Има достатъчно магазини, от където можеш да си вземеш телефон на лизинг, и да ти излезе по-евтино.
Имаш лично с-ние,виж го и може да се разберем нещо.
Знам за тази опция с преподписване, но и без това таксата ми е висока, а сега ще трябва и да се кача още затова. А в момента в мтел има много изгодно htc 310 и Леново. Целта ми е да изкарам тази година, която ми остава :)
има и изгодни оферти при тях, Lenovo A6000 беше по-евтин от всички онлайн оферти, поне преди няколко месеца