Виваком пуска нов план
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком пуска нов план
Може би за още 4 лв ще може да се докарат 12ГБ. Да видим все пак условията. Ако ограничението е на 64кб/с ще е доста разочароващо и наистина само доста скъпите варианти ще вършат работа.
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком пуска нов план
Вероятно ще разчитат допълнителния пакет от 2 лв. да се харчи, затова ограничават на 64 кбс ..
Иначе сега след появата на Макс вече започнаха да се мислят всякакви дяволии :D
Примерно вече до някъде те урежда и повече "чист" мобилен трафик. Взимаш от Вива - Трафик Ънлимитид за 7.90лв./3000мб после 128к. Прехвърляш си номера на Макс и чрез тяхното приложение получаваш обаждания и се обаждаш. Така за 12.90лв. ще имаш 3000мб трафик + 100 мин отчитащи се на секунда, които при различни обстоятелства (например при разговори под минута), могат да се явят 200+ минути при мобилните оператори. Един вид доста повече от 300 мин + 300 мб на Вива Смарт )))
Отделно, че може да се пестят една камара минути, чрез Вайбър, Месинджър и подобни ... Абе, който е решил да мине евтино, ще е е занимавка, но може да го направи някак :D:D
За останалите, на които не им се занимава си взимат редовни планове за 30на лева и си свиркат ..
Иначе сега след появата на Макс вече започнаха да се мислят всякакви дяволии :D
Примерно вече до някъде те урежда и повече "чист" мобилен трафик. Взимаш от Вива - Трафик Ънлимитид за 7.90лв./3000мб после 128к. Прехвърляш си номера на Макс и чрез тяхното приложение получаваш обаждания и се обаждаш. Така за 12.90лв. ще имаш 3000мб трафик + 100 мин отчитащи се на секунда, които при различни обстоятелства (например при разговори под минута), могат да се явят 200+ минути при мобилните оператори. Един вид доста повече от 300 мин + 300 мб на Вива Смарт )))
Отделно, че може да се пестят една камара минути, чрез Вайбър, Месинджър и подобни ... Абе, който е решил да мине евтино, ще е е занимавка, но може да го направи някак :D:D
За останалите, на които не им се занимава си взимат редовни планове за 30на лева и си свиркат ..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком пуска нов план
Тези цени са заради неустойките. Според мен ще имат постоянна отстъпка и друга цена за комбинация.
Re: Виваком пуска нов план
Като за 20 лева (неограничени разговори и 20ГБ) е добър, вече съм на него с безумна отстъпка от цената.
-
Re: Re: Виваком пуска нов план
[Quote]Като за 20 лева (неограничени разговори и 20ГБ) е добър, вече съм на него с безумна отстъпка от цената.[/Quote]
То има ли някой план на който да не си :D
Днес кой си? Том Круз или Цезар :D:D
То има ли някой план на който да не си :D
Днес кой си? Том Круз или Цезар :D:D
-
- Регистриран: 16 сеп 2015, 08:24
Re: Re: Re: Виваком пуска нов план
Днес съм баба ти тъпако, по-късно ще ти кача сканиран договора да те довърша. Това че съм светнат и имам контакти ме прави различен от Вас тъпаците на форума..
-
Re: Re: Re: Re: Виваком пуска нов план
[Quote]Днес съм баба ти тъпако, по-късно ще ти кача сканиран договора да те довърша. Това че съм светнат и имам контакти ме прави различен от Вас тъпаците на форума..[/Quote]
Взимай си илачите час-два преди да включиш компютъра.
Иначе те знам, че имаш контакти. Още при мегата за половин баница и чаша вода от гьола, спамеше с 20 ника .. Спокойно, оценявам те подобаващо.. Това, че сега модераторите те привлякоха за да вдигнат малко форума, който беше поумрял не трябва да те надъхва много. Ако не правиш реклама на някакви полуидеоти с фонокарти и мобилен нет и ако не пишеш глупости като няколко мнения по-надолу, няма да те тормозя много и ще си останеш скатан за новите във форума.
Взимай си илачите час-два преди да включиш компютъра.
Иначе те знам, че имаш контакти. Още при мегата за половин баница и чаша вода от гьола, спамеше с 20 ника .. Спокойно, оценявам те подобаващо.. Това, че сега модераторите те привлякоха за да вдигнат малко форума, който беше поумрял не трябва да те надъхва много. Ако не правиш реклама на някакви полуидеоти с фонокарти и мобилен нет и ако не пишеш глупости като няколко мнения по-надолу, няма да те тормозя много и ще си останеш скатан за новите във форума.
Re: Re: Re: Re: Виваком пуска нов план
Слаба работа са новите планове. Взимат най-лошите страни от Мтел/Глобул- ограничение на нета на 64 к., план на 70 лв. месечна такса- абсурдно за българските условия. Единствено си заслужава плана от 32 лв., но както казаха вече колегите, стария за 30 лв. е по-добър. Там имаш 10 000 МБ нет, а тук само 8 000. Минутите са на практика неограничени за 99 % от хората и няма значение дали ти остават 500 или 2500 мин. неизговорени.
В една Франция най-високата такса на оператора Free е 40 лв.( 30 лв. в комбинация с техен домашен нет): http://mobile.free.fr/.
За тези пари получаваш 50 GB LTE нет + 3 GB 3G + неограничени разговори и неограничени смс-и! Тук за почти двойно по-висока такса ти дават много по малко нет и няма смс-и. Не се напечелиха от тройния картел и това е! Няма да споменавам, че минималната заплата във Франция е 1500 евро, а тук 190 евро...
В една Франция най-високата такса на оператора Free е 40 лв.( 30 лв. в комбинация с техен домашен нет): http://mobile.free.fr/.
За тези пари получаваш 50 GB LTE нет + 3 GB 3G + неограничени разговори и неограничени смс-и! Тук за почти двойно по-висока такса ти дават много по малко нет и няма смс-и. Не се напечелиха от тройния картел и това е! Няма да споменавам, че минималната заплата във Франция е 1500 евро, а тук 190 евро...
Re: Re: Re: Re: Re: Виваком пуска нов план
Аз друго се чудя - дали няма да решат и всички останали планове да ограничат на 64, хич няма да ме учуди.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком пуска нов план
Въпроса е само кога ще стане :)