Приключиха от Теленор с неограничените си минути в тяхната мрежа.
Приключиха от Теленор с неограничените си минути в тяхната мрежа.
Всички планове, които имаха неограничени минути вътре в мрежата, вече не съществуват. Какво ли още ни чака? Мисля си, че нещата, ще се затягат още повече.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Приключиха от Теленор с неограничените си минути в тяхната мрежа.
След всяко ахо-иху следва тихо.
Мен ми стана жал, че тъкмо открих няколко Войп доставчици и подписах за 2г, но кат се замисля пак ще им дойде момента.
Нормалня реакция си е от страна на моб.оператори, да режат от няй-търсената функция все още.
Мен ми стана жал, че тъкмо открих няколко Войп доставчици и подписах за 2г, но кат се замисля пак ще им дойде момента.
Нормалня реакция си е от страна на моб.оператори, да режат от няй-търсената функция все още.
С тоя песимизъм наливате вода тяхната(на операторите) мелница.
Re: Re: Приключиха от Теленор с неограничените си минути в тяхната мрежа.
Спорна работа, според мен е обратното -колкото по-доволни сме, толкова повече ще скапват нещата, каъо има достатъчно ентусиасти да подписват нови срочни договори.
Re: Re: Приключиха от Теленор с неограничените си минути в тяхната мрежа.
Е какъв песинизъм? Ограничиха всички нета на 64кбпс., сега пък резнаха неограничените минути вътре в мрежата. Единственно това, че пуснаха пакети с 1000 минути национални за левче и 1000мб пак за левче дневно, което е също промоционално за месец-два. Между другото, вижте си договорите, в тях пише, че скоростта се ограничава [B]ДО[/B] 64 или 128 кбпс (по старому). На моя план при ограничение вече направих тест и са ме резнали на 38кбпс. Смятайте как ни цакат. Нямам търпение да зарадвам някои мои приятели, че няма да могат да си говорят неограничено с новите резерви, на които искаха да сключват договори...:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Ми хората се борят за по-високи месечни такси - ей ти на: Нон-Стоп за 30 кинта. Войс на корем ;)
Кога са имали такива планове,изпуснал ли съм нещо?
Re: Re: Re: Приключиха от Теленор с неограничените си минути в тяхната мрежа.
... в тях пише, че скоростта се ограничава ДО 64 или 128 кбпс ...
Всички оператори нахитряха по селски.
Теленор, Вива, Мтел та и даже Макс използват вече [B]ДО[/B] за ограниченията при бавни скорости.
Старата формулировка [B]НА[/B] при бавните е вече спомен от миналото.
Всички оператори нахитряха по селски.
Теленор, Вива, Мтел та и даже Макс използват вече [B]ДО[/B] за ограниченията при бавни скорости.
Старата формулировка [B]НА[/B] при бавните е вече спомен от миналото.
Re: Re: Re: Re: Приключиха от Теленор с неограничените си минути в тяхната мрежа.
И теленор да ги няма! Като има телета да им подписват скапаните планове така ще е.
И трите оператора са си платили на една криминална групоривка с 4 букви и сега си ни стрижат безнаказано.
Напомня ли ви на нещо това?
И трите оператора са си платили на една криминална групоривка с 4 букви и сега си ни стрижат безнаказано.
Напомня ли ви на нещо това?
Голяма работа.Има категорични статистики,че масово хората все по-малко говорят по телефона по традиционния начин,а вместо това говорят през Вайбър,Скайп или просто използват програми за мигновени съобщения като Фейсбук месенджър.