Ето това ми беше първата мисъл и на мен, но не "защо", а направо дали имат някакви намерения да променят това.
Но освен, че и аз нямам туитър, също и очаквам типичния отговор в стил "Стараем се да отговорим максимално на клиентските потребности и", абе всъщност направо "Най-доброто предстои, за по-кратко. ;)
Задайте въпрос на шефа на Telenor до 12 часа
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Задайте въпрос на шефа на Telenor до 12 часа
Ми да си бехте направили по един туитър, вместо сега да се правите на врачки. Безплатно е (знам, че ви е важно)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Задайте въпрос на шефа на Telenor до 12 часа
Зададох го вече, та сега чакам да видя дали ще получи отговор.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Задайте въпрос на шефа на Telenor до 12 часа
[Quote]Ми да си бехте направили по един туитър, вместо сега да се правите на врачки. Безплатно е (знам, че ви е важно)[/Quote]
За мен е по важно да е на български
За мен е по важно да е на български
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Задайте въпрос на шефа на Telenor до 12 часа
"Kомпанията трябва да се фокусира върху това да не дава на клиентите си причини да прекратяват договора си с нея. Все пак разглежда внимателно препоръките на КЗП и ще вземем решение." - в превод: Дреме ни на гъ.ъ за потребителите и КЗП!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Задайте въпрос на шефа на Telenor до 12 часа
Дано някой (Освен Самознай) не е очаквал някакви по-различни "отговори".;)
А колкото до конкретния (не)отговор, все си мисля, че първо трябва да ги накара да го подпишат и явно има хората за овце, които изобщо не взимат предвид тези параметри по договорите, когато подписват. И тук нищо ново. Всички на неговата позиция или смятат хората за овце, или се опитват да ги направят такива.:)
А колкото до конкретния (не)отговор, все си мисля, че първо трябва да ги накара да го подпишат и явно има хората за овце, които изобщо не взимат предвид тези параметри по договорите, когато подписват. И тук нищо ново. Всички на неговата позиция или смятат хората за овце, или се опитват да ги направят такива.:)