впечатления от сигнала на max в София

teou
Регистриран: 03 май 2006, 14:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: впечатления от сигнала на max в София

Мнение от teou » 14 окт 2015, 10:48

[Quote]Някаква идея как се проверяват оставащите мегабайти на предплатената карта? [/Quote]
Правиш си регистрация в MyMAX секцията на сайта им. Иска се един номер, който го пише на първата фактура, която си получил с предплатения пакет отгоре.

Иначе не знам какво се впечатлявате от роуминга, след като покритието на булсат е в пъти по-зле, т.е. далаверата според мен е за абонатите на булсат, ако има такива изобщо.

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: впечатления от сигнала на max в София

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 14 окт 2015, 10:51

Уж си направих регистрация и там пише само колко пари кредит имам в картата, за мегабайти нищо не пише.
Иначе за роуминга добре е, случва ми се да се закача телефона сам на бусат, което означава че сигнала на макс е изчезнал,а е този на булсат е бил по-силен.

R420
Регистриран: 19 яну 2007, 18:23

Мнение от R420 » 14 окт 2015, 11:01

Поне за сега някакъв код да избереш от телефона и да провериш потреблението няма. Иначе на сайта на макс като си влезеш в профила на лявата лента под Йерархия: и натиснеш последния Pack който си заредил, от дясно ще видиш потребление. На САМО НОВО ПОТРЕБЛЕНИЕ ще ти даде целия трафик от както си закупил картата, а на ПЕРИОД избери датата която си заредил последния път и ще видиш изразходваните магабаити. И в двата случая ще ти отвори потреблението в PDF формат.

edin
Регистриран: 24 авг 2005, 16:40

Re: Re: Re: впечатления от сигнала на max в София

Мнение от edin » 14 окт 2015, 12:58

Ползвам и на открито и на закрито.

Да, в подземни паркинги няма обхват, пример в паркинги на молове.

Но то и при другите е така. Понеже пишеш Кауфланд, та в точно в Кауфланд на бул. Каблешков който е например няма обхват на Теленор. А магазина не е под земята..

На всякъде където не е "подземно" нета на Макс е много по-добър от 3г на операторите

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Re: Re: Re: Re: впечатления от сигнала на max в София

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 14 окт 2015, 13:21

Понеже леко ме почнахте, нищо против нямам макс. Реших да пробвам как е и споделям.
Аз лично не бих го използвал, защото в София първо на много места има wifi ,дори в градския транспорт вече.
Мобилния ми е основно за извън София.
В София във всеки офис ,кафе, мол ,приятел, роднина и тн има и wifi.
За София го виждам това,ако съм на някаква работа,където шефа не ми дава да използвам нет или просто не ми трябва за служебните задължения и трябва да си осигуря сам. И условие на това място сигнала да е добър.

R420

Re: Re: Re: Re: Re: впечатления от сигнала на max в София

Мнение от R420 » 14 окт 2015, 14:08

Ами аз не знам защо не си активирате тяхната услуга Войсер. Зареждаш 5лв и си ги говориш цялата сума. Интернета който ти го дават от 1Gb значи е безплатен и ти важи 70 дни. Това е повече от два месеца :) Разбира се според потреблението ти разговори можеш да си заредиш винаги ваучер и да си имаш интернет в големия град фрее.

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: впечатления от сигнала на max в София

Мнение от mkpetrov » 14 окт 2015, 16:54

Нетът отделно се зарежда, но не мога да разбера директно интернет-пакети могат ли да се зареждат, или трябва и войсер пакет преди това.

vv
Регистриран: 06 юни 2007, 17:54

Мнение от vv » 14 окт 2015, 17:06

Първоначално Ви дават бонус 1Гб след това всичко по отделно се зарежда. Ако не държите на номера който са Ви дали а на бонуса си вземате нов пакет с нов номер и 1Гб. В фейсбук страницата има отговор на служител на макса който или не е разбрал въпроса или не знае или умишлено отговаря по начин по-който не уточнява,че дадена сума е за абонати и подвежда четящите отговора. Пиише, че добавките за нет са по 2лв. и нещо - но това е за абонатите, не е за предплатените както се подрзбира и питащия там е такъв. За предплатена услуга 1Гб е 8.86лв.

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: впечатления от сигнала на max в София

Мнение от mkpetrov » 14 окт 2015, 17:13

Ами аз не държа на номер и бих си я ползвал с нет-добавки, та това се чудя, ще може ли директно да се зарежда по 1 ГБ, без нищо друго. Не ми се занимава само нови карти да взимам.

Иначе поръчах си 1 предплатена и ще я тествам, междувременно проучвам какви са условията по тези карти. :)

R420

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: впечатления от сигнала на max в София

Мнение от R420 » 14 окт 2015, 17:32

Можеш да. Струва 8.86лв. 1 месец = 1 гигабайт на бърза скорост, след това 256/128

Отговори