Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Странно..и мен не ме крадат. Има няма 10 или 11 години съм с Глобул и Теленор. И мегабайтите ми не изчезват като на някой за 2 дни. Отчетените мб от тела и оператора се разминават с много малко, което е нормално. На същия план от 15лв съм и предоволно за нуждите.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Има...за 1 година Нонстоп 29.90 е с 2000 национални минути и 2 гб нет
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
[Quote]Има...за 1 година Нонстоп 29.90 е с 2000 национални минути и 2 гб нет [/Quote]
Веднага бих подписал ако бяха поне 4 гб интернет , за 30 лв е прекалено малко 2 гб интернет.
Веднага бих подписал ако бяха поне 4 гб интернет , за 30 лв е прекалено малко 2 гб интернет.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
за 1 година във Виваком - 4000 мин и 4000 мб за 29.99 а за 31.98- 4000 мин и 8000 мб
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
И покритието на Вивател е някак си по-така.
-
- Регистриран: 06 дек 2006, 00:35
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
При мен за 15-20 дена ми изчезват 50 Мб на бърза скорост. Преди бях с 250 мг и 3-4-5 дена преди да свърши месеца ми свършваха. Тука говорим за 1-2гб и не ви стигат. Направо страшна работа, филми ли теглите, видео ли гледате и къде по-дяволите сте, че няма Wi-Fi?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Нали не ти е сериозен въпросът? 250МБ са няма и 10 МБ на ден, което е 2 големи страници или под 1 минута от клипче.
А Wifi не е мобилен интернет.;)
Тарифите на Теленор са смехотворни, особено с оглед "новата мрежа" (Та каква полза от нея, след като няма да може да се използва по предназначение?).
А Wifi не е мобилен интернет.;)
Тарифите на Теленор са смехотворни, особено с оглед "новата мрежа" (Та каква полза от нея, след като няма да може да се използва по предназначение?).
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Някой случайно да знае актуално предложение от този месец? Също да попитам дали тези 128 са реални или е като другите оператори. Също, как стоеше въпроса със прекратяването на договор, в моят случай с мтел, защото мисля че януари или началото на февруари приключваше. Питам защото преди май беше, че ако се пусне заявление 1 месец преди края, то не се плащаше последната такса.
Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Вчера ми казаха за тази старата оферта но скоростта падала до 64к
Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Този месец предлага ли се още плана? Има ли друг скрит план,някой ходил ли е до магазин?