Закъсняват ли Коледните промоции и какво да очакваме?
Закъсняват ли Коледните промоции и какво да очакваме?
Струва ми се,че друга година по това време Коледните промоции бяха вече стартирали.Според вас ще има ли нещо по-изгодно от предлагащото се в момента или просто ще удължат досегашните промоции? Лично аз очаквам промоция на фиксираните планове на Виваком за да премина на един от новите им планове.Както и изчаквам за нещо от Теленор и ако не се появи,ще подновя на тарифата за пренос и подновяване от 15 лв.
Re: Закъсняват ли Коледните промоции и какво да очакваме?
Рано е още. След 10-ти декември според мен.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Закъсняват ли Коледните промоции и какво да очакваме?
Според мен най-яките промоции са през март и април. Например мтел тогава пуснаха неограничени минути с 5гб нет за 21 лева. Виваком също пуснаха добра промоция - 1000 минути + 4000 мб за 15 лева вместо 30. Имаше и нещо подобно от теленор. Това е по мои впечатления, но е напълно възможно да има и за коледа някакви промоции и умишлено да ги бавят.
Re: Re: Закъсняват ли Коледните промоции и какво да очакваме?
Това през март беше само тази година,беше нещо като продължение на Коледните промоции.
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Значи мтел ще си загубят договорите от моя страна, щом ще се пазят още толкова дълго време и се усраха на РД си.
[Quote]през март и април. Например мтел тогава пуснаха неограничени минути с 5гб нет за 21 лева.[/Quote]
Мтел имаха тази промоция още миналия ноември, след като видяха, че Виваком от октомври избиха рибата с намаления XXL. В този ред на мисли, да промоциите се бавят, но и няма как да не се. Миналата година много народ подписаха договори за по 2 години които са абсолютно адекватни и към днешна дата. Аз преподписах октомври миналата година. Tогава много хора казваха, че е безумие за две години договор, а ето че половината период мина, а и евтини телефони взех тогава. Догодина ще паднат още цените на роуминга, и в края на 2016 очаквам отново добри предложения. До тогава ще си карам с Net&Call XXL за 30 лв.
Мтел имаха тази промоция още миналия ноември, след като видяха, че Виваком от октомври избиха рибата с намаления XXL. В този ред на мисли, да промоциите се бавят, но и няма как да не се. Миналата година много народ подписаха договори за по 2 години които са абсолютно адекватни и към днешна дата. Аз преподписах октомври миналата година. Tогава много хора казваха, че е безумие за две години договор, а ето че половината период мина, а и евтини телефони взех тогава. Догодина ще паднат още цените на роуминга, и в края на 2016 очаквам отново добри предложения. До тогава ще си карам с Net&Call XXL за 30 лв.
Re: Re: Re: Закъсняват ли Коледните промоции и какво да очакваме?
Според мен новите промота ще включват някой нови услуги като "Задно колело от изгоряла печка с три кила бодлива тел" срещу скромна месечна такса.
-
- Регистриран: 06 дек 2006, 00:35
Re: Re: Re: Re: Закъсняват ли Коледните промоции и какво да очакваме?
Пий си ракията и не пиши тук! По темата и аз очаквам промоции, иначе доколкото съм осведомен, ако искаш тая оферта 15 лв. 1000 мин. на Теленор и си абонат на Вива, напълно възможно е като отидеш и кажеш за пренос да ти го предложат този план. За да те запазят като клиент.
Re: Re: Re: Re: Re: Закъсняват ли Коледните промоции и какво да очакваме?
Аз не очаквам да има промоции по коледа. Ако има, ще е нещо ей така, да не е без хич. Няма какво да предложат повече за 30лв от неограничени разговори и неограничен нет (2000мб на максимална скорост). Има си страхотни оферти и сега, само да знаете какво ви трябва, какво е вашето потребление и всичко става супер. Особенно, когато ползвате и пакетна услуга!
Промоциите са сега - пред вас, само трябва да се възползвате. По коледа очаквам операторите да пуснат намаления на устройствата (не само смартфоните).
Промоциите са сега - пред вас, само трябва да се възползвате. По коледа очаквам операторите да пуснат намаления на устройствата (не само смартфоните).
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Закъсняват ли Коледните промоции и какво да очакваме?
Помня времето,когато с Примите даваха я бисквитки,я винце... ееехххх....Не беше зле никак!