Закъсняват ли Коледните промоции и какво да очакваме?

v1r00s
Регистриран: 07 мар 2015, 14:02

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Закъсняват ли Коледните промоции и какво да очакваме?

Мнение от v1r00s » 17 ное 2015, 23:45

Да съгласен съм с теб.И аз не смятам ,че съм женен за някой от операторите и ще отида там където ми е най-изгодно.Но разни хора,разни предпочитания:D Може би това,че е свикнал с този оператор или ,че повечето от абонатите му са на Мтел го спира да мине на друг оператор(все пак не всеки е подписал на абонамент с много минути извън мрежата).Трябва да му кликат пък той да затваря и да ги набира :D:D

tweeg
Регистриран: 09 мар 2006, 10:23

Re: Закъсняват ли Коледните промоции и какво да очакваме?

Мнение от tweeg » 18 ное 2015, 08:04

Offtopic:
Както казват жените - закъсней ли ти "промоцията", хич не я и чакай следващите 9 месеца :)

EMILEN
Регистриран: 08 окт 2006, 11:27

Re: Re: Закъсняват ли Коледните промоции и какво да очакваме?

Мнение от EMILEN » 18 ное 2015, 17:22

Аз не чакам никакви промоции вече. Прекалено са ми изгодни условията, за да очаквам нещо по-добро. Добре, че сме бедна държава и съответно таксите ни са доста ниски спрямо европейските, където само таксата ти е над 10 евро на месец. А минутата извън пакета ти е от 10 евроцента нагоре.

EMILEN
Регистриран: 08 окт 2006, 11:27

Re: Re: Закъсняват ли Коледните промоции и какво да очакваме?

Мнение от EMILEN » 18 ное 2015, 17:26

Аз не чакам никакви промоции вече. Прекалено са ми изгодни условията, за да очаквам нещо по-добро. Добре, че сме бедна държава и съответно таксите ни са доста ниски спрямо европейските, където само таксата ти е над 10 евро на месец. А минутата извън пакета ти е от 10 евроцента нагоре.

Отговори