Анкета: Колко според вас трябва да струва мобилния 4G интернет?

r.clio
Регистриран: 12 сеп 2012, 21:00

Re: Re: Анкета: Колко според вас трябва да струва мобилния 4G интернет?

Мнение от r.clio » 22 ное 2015, 12:56

Не знам някой хора от форума как виждат нещата, но това 4G аз го сравнявам с почти стационарен нет. В големите градове( дори споррд мен не напълно покрити ) на мен лично не ми върши почти работа. В провинцията, когато пътувам ми се е случвало да попадам в дупки и при 3G, какво остава за този. При това покритие 10Gb - 6 лв, 30Gb - 9лв, 100Gb -15 лв, 300Gb- 22 лв, неограничен - 30 лв. Не ставайте смешни с тези фантастично високи цени, при другите оператори има много добри ценови оферти спрямо тези на Макс, не знам как някой не са разгледали достатъчно добре офертите им. В пъти по-добро покритие, прилична скорост за H+, предполагам повечето от нас не свалят само торенти, а за нормално отваряне на страници е идеално.

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Re: Re: Re: Анкета: Колко според вас трябва да струва мобилния 4G интернет?

Мнение от mkpetrov » 22 ное 2015, 13:59

Е, поизсилваш се, къде са тези добри тарифи? Само промоцията на Ментел, която удължиха до края на месеца, но то и при тях не е цветущо положението с мрежата.:)

Затова и от Макс не може още да се очакват кой знае колко ниски цени, при положение, че при големите трафикът още си е лукс, като цяло. :)

nemaznai
Регистриран: 21 ное 2015, 20:42

Re: Анкета: Колко според вас трябва да струва мобилния 4G интернет?

Мнение от nemaznai » 22 ное 2015, 14:28

Пакет 1: 30гб ? 20 лв.
Пакет 2: 100гб ? 40 лв.
Пакет 3: 300гб ? 80 лв.
Пакет 4: ънлимитед ? 100 лв
Така биха били достъпни за всички абонати и операторите щяха да предложат добра услуга. В момента пазара е много свит което поради ниското потребление изразяващо се в брой абонати застопорява високите цени и ниското качество на услугите. За да се даде ниска цена трябва да има голямо търсене и обратното при ниско търсене се стига до високи цени. Давам пример с доматите: зимата вносни и оранжериини струват по 3-4 лева килограм а лятото когато се берат падат до стотинки за килограм заради голямото предлагане.

Apple_fan
Регистриран: 24 ное 2013, 14:39

Re: Анкета: Колко според вас трябва да струва мобилния 4G интернет?

Мнение от Apple_fan » 22 ное 2015, 18:18

Според мен темата трябва да се преименува на "Колко искате да давате за мобилен интернет?"
:D

Потребителски аватар
Диян
Регистриран: 01 фев 2012, 16:44

Re: Re: Анкета: Колко според вас трябва да струва мобилния 4G интернет?

Мнение от Диян » 22 ное 2015, 18:54

Правилно,аз искам да е без пари :D

evripid76
Регистриран: 30 дек 2011, 16:51

Re: Re: Re: Анкета: Колко според вас трябва да струва мобилния 4G интернет?

Мнение от evripid76 » 25 ное 2015, 13:42

ЗДР!Аз лично получих оферта по мейла,и ми се обадиха 2 пъти вече по тел да ме агитират за абонамент.Доста добро предложение ми отправиха,но мисля да изчакам още малко заради рехавото им покритие.И коледните и новогодишни празници когато може оше да паднат цените.
И даже при 1-год.договори е по изгодно според мен.Получаваш и БЕЗПЛАТНО устройство по избор за срока на договора.
Ако някой се интересува,да пише за подробна информация!.
Лек ден на всички!:)

Отговори