Новия "НОНСТОП" за 30лв. включва неограничени разговори и 6GB 4G LTE нет!
Новия "НОНСТОП" за 30лв. включва неограничени разговори и 6GB 4G LTE нет!
Това е единия от новите планове, за които научих днес от моя човек в Теленор. 4G LTE включено за целия срок от договора и 200 минути зона 1. Честито!!!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Новия "НОНСТОП" за 30лв. включва неограничени разговори и 6GB 4G LTE нет!
Чакай да видим първо.
Re: Re: Новия "НОНСТОП" за 30лв. включва неограничени разговори и 6GB 4G LTE нет!
Кое да видим? Говорих с него преди час, но понеже имах много работа и не можах да пусна лимонката. Утре ще взимам айфона и ми се обади да ми каже, че мога да подпиша на този план.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Новия "НОНСТОП" за 30лв. включва неограничени разговори и 6GB 4G LTE нет!
Щото 10 медии днес писаха за новия план на боб maxi, а като звъннах на 123 от боб казаха, че не са чували за подобно нещо. Аз им викам нали от утре ще е наличен, писа се по медиите, те все едно току що падаха от Марс...
Re: Re: Re: Новия "НОНСТОП" за 30лв. включва неограничени разговори и 6GB 4G LTE нет!
Ами ние които нямаме ифони ко да праим???/:(:(:(
Това не е ли смешно при 4G LTE само 6 гб за 30 лв.Колко е минималната скорост след свършването на бързите гигабаити ?
-
- Регистриран: 30 май 2013, 21:39
Re: Re: Re: Re: Новия "НОНСТОП" за 30лв. включва неограничени разговори и 6GB 4G LTE нет!
Виваком ще пусне 3000 мин. и 4500 МБ за 24лв и 18 лв цена в комбинация, ама не е съвсем сигурно.
От утре ли ще е наличен плана заедно с другите нови ?
Re: Re: Новия "НОНСТОП" за 30лв. включва неограничени разговори и 6GB 4G LTE нет!
Да! Няма го все още официално на сайта. Утре ще преподписвам и ми правиха допълнителни кредитни оценки заради айфона. Звънна ми буквално преди час за да мина утре и ако искам да взема новия "нонстоп". Както и да е, според мен новите планове, ще са супер, и много добре балансирани.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Дано и ментел се размърдат от утре :|