Новия "НОНСТОП" за 30лв. включва неограничени разговори и 6GB 4G LTE нет!
Re: Новия "НОНСТОП" за 30лв. включва неограничени разговори и 6GB 4G LTE нет!
Не е кой знае какво плана, лично за мен.
Сега най-много ще спечелят абонатите на Мтел и Вива, според мен.
За да могат някак да отговорят, сигурно ще пуснат 10ГБ за 15лв..
За мен например не ми е важно 4Г да имам, а много ГБ за малко пари. 3Г-то ми е предостатъчно.
За тея 30лв поне 10ГБ да даваха.. Но нищо не се знае, докато не ги обявят, може да има приятни изненади.
Сега най-много ще спечелят абонатите на Мтел и Вива, според мен.
За да могат някак да отговорят, сигурно ще пуснат 10ГБ за 15лв..
За мен например не ми е важно 4Г да имам, а много ГБ за малко пари. 3Г-то ми е предостатъчно.
За тея 30лв поне 10ГБ да даваха.. Но нищо не се знае, докато не ги обявят, може да има приятни изненади.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Новия "НОНСТОП" за 30лв. включва неограничени разговори и 6GB 4G LTE нет!
Ами дано отговорят, но не съм сигурен дали въобще ще видят нужда да го правят - при Вива за 2 лв повече се получават 2ГБ повече непромоционално.:)
Да видим все пак и на какви скорости ще ограничават от Теленор, разбира се - ако е 256, това си е значително предимство.
А не стана ясно и дали включеният трафик ще може да се ползва и през 3Г.:)
Да видим все пак и на какви скорости ще ограничават от Теленор, разбира се - ако е 256, това си е значително предимство.
А не стана ясно и дали включеният трафик ще може да се ползва и през 3Г.:)
Re: Новия "НОНСТОП" за 30лв. включва неограничени разговори и 6GB 4G LTE нет!
Макс телеком - 30 гига за 15 лева....теле ,вива и ментел има още мноооого да работят за подобни цени...
-
- Регистриран: 06 дек 2006, 00:35
Re: Re: Новия "НОНСТОП" за 30лв. включва неограничени разговори и 6GB 4G LTE нет!
Обади се, ама не на място. С какви минути разполага тоя Макс телеком. Към кой? В зона 1 има ли? За фиксирани има ли? Дай повече инфо, папагал!
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Re: Re: Re: Новия "НОНСТОП" за 30лв. включва неограничени разговори и 6GB 4G LTE нет!
Интересното е, че обикновено 1 ден предварително всичките оператори пуснат в медиите новите планове, а реално все още няма нищо официално за нови планове от 1 декември, което е доста странно.
-
- Регистриран: 16 апр 2005, 12:48
Re: Re: Re: Re: Re: Новия "НОНСТОП" за 30лв. включва неограничени разговори и 6GB 4G LTE нет!
според мен нищо не е страно и случайно,теленорци избързаха с пускането на 4Г.За да могат да хванат коледа и нова година защото както знаем тогава си развързват хората кисиите.А относно плановете ще видят какъв е интереса на абонатите към новата им услуга,и това ще е още един елемент върху който ще си направят аритметиката на каква цена да го пуснат завбъдеще.И този срок от два месеща не се дава като аванта а си е чисто проучване.
6гб на гласова карта, това е повече от достатъчно на масата от хора. Все пак няма да се ползва, като домашен нет и да се теглят тонове торенти. За браузване, войп, онлайн музика, радио и някое и друго клипче са перфектни.
п.с. Лично на мен 4 джи не ми е необходимо и се боря за големия сейвинг план с 9-те гиги на 3 джи.
[B]@mathur[/B], влез в сайта на Макс и ми го покажи тоя план за 15лв - 30гб, нищо, че не е по темата.
п.с. Лично на мен 4 джи не ми е необходимо и се боря за големия сейвинг план с 9-те гиги на 3 джи.
[B]@mathur[/B], влез в сайта на Макс и ми го покажи тоя план за 15лв - 30гб, нищо, че не е по темата.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Новия "НОНСТОП" за 30лв. включва неограничени разговори и 6GB 4G LTE нет!
Какво проучване?
За мен е това:
Гигабайтите които ползвам ми стигат.
Дали 3 или 4G. За мен няма значение.
В едно предишно мнение бях писал.
До сега има бърза и бавна скорост.
Сега ще има бърза и бавна скорост отделно за 3 отделно за 4G
За мен е това:
Гигабайтите които ползвам ми стигат.
Дали 3 или 4G. За мен няма значение.
В едно предишно мнение бях писал.
До сега има бърза и бавна скорост.
Сега ще има бърза и бавна скорост отделно за 3 отделно за 4G
Re: Re: Re: Новия "НОНСТОП" за 30лв. включва неограничени разговори и 6GB 4G LTE нет!
Моя съвет е да не си даваш парите толкова бързо. 30 лева на месец за 6гб. интернет на 4G са прекалено много, а и още не се знае колко е читава тая мрежа. Айфона няма да ти избяга, дори ако почакаш още малко, може и цената да падне. Апък току виж другите оператори и те пуснат 4G без предизвестие и на по-ниски цени. Теленор ще бъдат принудени да си намалят цената или да дадат още гигабайти. С този тъп план ще ловят само мухи... ще съжаляваш след няколко месеца. В началото на нещо ново, цената винаги е много завишена. Ама хората казали - парен каша духа. Все пак, ти си решаваш. :)
Re: Re: Re: Re: Новия "НОНСТОП" за 30лв. включва неограничени разговори и 6GB 4G LTE нет!
И в предишния пост написах, че на мен 4 джи не ми трябва. Боря се за скрития-сейвинг план уеб анд толк 29,99лв., включващ 2200 минути зона 1/2 и 9000мб. 3 джи нет. Трябват ми разговорите за чужбина!
Не си мислете, че Теленор, ще пуснат огромни пакети за без пари. Това са много инвестиции, които трябва да се връщат, а също така трябва да имат и печалба! Ако най-големия "НОНСТОП" бъде с 15-20гб лте нет, то неминуемо цената му, ще е в порядъка на 70-100лв.
Не си мислете, че Теленор, ще пуснат огромни пакети за без пари. Това са много инвестиции, които трябва да се връщат, а също така трябва да имат и печалба! Ако най-големия "НОНСТОП" бъде с 15-20гб лте нет, то неминуемо цената му, ще е в порядъка на 70-100лв.
Samsung GALAXY S22 Ultra