4G LTE в България - сравнителни тестове!
-
- Регистриран: 16 апр 2005, 12:48
Re: Re: Re: Re: Re: Re: 3.9G LTE в България - сравнителни тестове!
при мен този проблем го няма ,кадето има 4Г си е на 4Г кадето го няма си е на 3Г.пример .Пътувам за пловдив и си изписва индикацията до обхвата Н влизам в града и ми исписва 4Г телефона през това време не съм го докосвал,оставен е на ржим ауто.Телефона е HTC с андроид
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 3.9G LTE в България - сравнителни тестове!
Така е, днес цял ден на екрана гледам 4G в Пловдив, като се върна вкъщи на 30 км от Пловдив си карам на 3G. Не ми трябват тестове, за да видя, че браузването на 4G е съвсем различно с почти никакво забавяне.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 3.9G LTE в България - сравнителни тестове!
И аз лично не вярвам на тестове , но днес пробвах 3 сървъра от Варна към :
-София 30 мб + 10 уплоад
-Бургас 30 мб + 10 уплоад
-Пловдив 30 мб + 10 уплоад
мога да кача и снимки...
Като цяло ако сте чели скоростите ще бъдат по-големи извън сгради.Аз лично виждам коренна разлика в браузването . Без значение каква скорост показва , мисля че пинга е също е доста важен.
Гледах клип в youtube FULLHD без никакъв проблем ,а преди колебливо зареждаше. Не се заблуждавайте с speedtest-тове . Вижте дали ще видите разлика като си ползвате телефона . Аз лично виждам и то значителна.
-София 30 мб + 10 уплоад
-Бургас 30 мб + 10 уплоад
-Пловдив 30 мб + 10 уплоад
мога да кача и снимки...
Като цяло ако сте чели скоростите ще бъдат по-големи извън сгради.Аз лично виждам коренна разлика в браузването . Без значение каква скорост показва , мисля че пинга е също е доста важен.
Гледах клип в youtube FULLHD без никакъв проблем ,а преди колебливо зареждаше. Не се заблуждавайте с speedtest-тове . Вижте дали ще видите разлика като си ползвате телефона . Аз лично виждам и то значителна.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 3.9G LTE в България - сравнителни тестове!
Ето как е във Варна!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 3.9G LTE в България - сравнителни тестове!
Днес свалих торент три пъти по бързо от преди.Разликата си е голяма, цялостното уусещане е друго.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 3.9G LTE в България - сравнителни тестове!
Центъра на София, около НДК: http://www.speedtest.net/my-result/i/1458646710
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 3.9G LTE в България - сравнителни тестове!
Само до скорост ли е? 3G има дори по-високи тестове,ти си пускал.Прави ли ти впечатление как отваря при тази скорост,пъргав ли е нета?Разлика от 3G. при сходни скорости?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 3.9G LTE в България - сравнителни тестове!
Latency-то е най-интересно в тия случаи. Колко бързо зарежда страница, видео, аудио, какъв е пингът...
Ванка, не прави тест с айфона, вади много по-нисък резултат. Дано поне не зарежда бавно. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 3.9G LTE в България - сравнителни тестове!
Не е от айфона. Слагах картата и в lg-то, същия ефект. Иначе отварянето на страниците и зареждането на клипове в тубата е много бързо.
Samsung GALAXY S22 Ultra