Оферти Декември 2015
Re: Re: Оферти Декември 2015
Да, истински са. Информацията е от 18.00 ч. :D
Re: Re: Оферти Декември 2015
Да, потвърждавам ти. Офертата е от 6 декември. Цените на телефоните и с двата плана са спрямо ТП Безкрай 30. Офертата е само за пренесени номера (без БОБ).
Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Колеги,тези които са на БОБ прехвърлят номера на предплатена карта в Теленор -2 дена и после на Мтел и ползват отстъпките за пренесен номер за Безкрай.Отработено.Разликата е 5 лв. които се заплащат в Теленор за зареждане на предплатената карта,но могат да се изговорят след това и малко по дългата процедура.
Поздрави
Поздрави
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Къде я видя тази оферта?Аз от месец и половина не мога да си видя офертата за подновяване,а при абонаментни програми тази която казваш не я виждам до 25лв.са само уж
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Ако говорим на мен, аз говоря за 15лв. само при пренос 1000 национални и 2 ГБ максимална неограничен нет. И понеже видях, как се води официално плана, но уш с 61 или 62% отстъпка и видях, че сами приложили ценова листа за смс, разговори, скоросоти за различните планове и се зачудих дали и за тази оферта важи 128 мин.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Аааа ясно.Значи не ме грее тази оферта.
Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
наи ниския предплатен план е 6 лв в теленор
как при теб излезе 5 лв
и кво отивам и искам да се пренсеса номера при тях на пред платена ?
при боб имаше 2 месца дето тярвба да си иим абонат преди да се местиш другаде още дали е така
как при теб излезе 5 лв
и кво отивам и искам да се пренсеса номера при тях на пред платена ?
при боб имаше 2 месца дето тярвба да си иим абонат преди да се местиш другаде още дали е така
Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
теленор скритата оферта:
25 лв = неограничени разговори в бг и 4гб нет
(по-горе бяха писали 10 гб нет и прочие благини, но на мен ми казаха че няма такава)
мтел скрита оферта:
25 лв = мтел безкрай 50 + право на телефон за 1 лев, но не всички цени за смартфони са както за план безкрай 50, например леново с60 го дават за 140 лева
и при 2те скрити оферти договора е за 2 години
за теленор е само с пренос на номер, а за мтел за да не се пренесе към теленор
таа...оставам абонат на мтел....
трябва да спомена, че Христо в Теленор на The Mall трябва да го направят служител на месеца,а служителите в офиса на мтел заслужават ********
25 лв = неограничени разговори в бг и 4гб нет
(по-горе бяха писали 10 гб нет и прочие благини, но на мен ми казаха че няма такава)
мтел скрита оферта:
25 лв = мтел безкрай 50 + право на телефон за 1 лев, но не всички цени за смартфони са както за план безкрай 50, например леново с60 го дават за 140 лева
и при 2те скрити оферти договора е за 2 години
за теленор е само с пренос на номер, а за мтел за да не се пренесе към теленор
таа...оставам абонат на мтел....
трябва да спомена, че Христо в Теленор на The Mall трябва да го направят служител на месеца,а служителите в офиса на мтел заслужават ********
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Мтел за текущ абонат с цел задържане от Safe не може да ти предложат този план. Този план е САМО за пренос. Опцията е за стандартните планове Мтел Безкрай да ти добавят бонус 2 ГБ интерент при запазване на цените им. В договора, който подписах преди няколко дни всички планове бяха с 2 ГБ повече интернет и си избрах Безкрай 30 с 5 ГБ нет+2ГБ за Вайбър + 2 ГБ за Фейс. За 25 лв. имаше мисля план за задържане 2000 минути и 3 ГБ интернет, който не ме интересуваше. Някой се е объркал. Другият план за задържане е за 15 лв. с 1000 минути, 2 ГБ интернет и в краен случай ти предлагат 1 номер от Мтел неограничени разговори.
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Мтел не предлагат нищо по различни от официалните им планове за да те задържат като оферта, на мен при 5 разговора и сигурно над 10 смс, които все започваха със оферта за "индивидуален план", все ми предлагаха трансфер, като единствено когато се обади оператор и предложи един любим номер( ама май казаха в мрецата на мтел :D). Аз вече преди да прочета един коментар тук, винаги първо отварям профила да видя кога е регнат :D. Просто в момента мтел имат явно излишък от стари клиенти, щом не се сетиха за 15 дни, или просто някой си проси уволнение по горните етажи.