Оферти Декември 2015
-
- Регистриран: 14 дек 2015, 16:21
Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
[Quote]как при теб излезе 5 лв[/Quote]
Лесно, просто звъните на 0895151516 и си поръчвате на цена 2.40 чисто нови има и регистрирани.
Можете да си поръчате карти на трите оператора.
Лесно, просто звъните на 0895151516 и си поръчвате на цена 2.40 чисто нови има и регистрирани.
Можете да си поръчате карти на трите оператора.
Re: Re: Оферти Декември 2015
Някой би ли потвърдил, че офертите на Mtel за прехвърляне от друг оператор съответно Безкрай 30 за 21 лева и Безкрай 50 за 25 лева са истински?
------------
Потвърждавам! Офертата за прехвърляне е в сила! Проверил съм в офиса гр.София - бул. Мадрид! ....Но за старите абонати офертата не важи!
------------
Потвърждавам! Офертата за прехвърляне е в сила! Проверил съм в офиса гр.София - бул. Мадрид! ....Но за старите абонати офертата не важи!
Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
важи, но от оператор, в офис на мтел (за стар абонат) ми предлагат същото което на сайта + 1 план, който е за 15 лева, но беше по зле от смарта на вивата
честно след сума смс-си с уж преференциални оферти тази която ми направиха мтел беше без конкуренция...
честно след сума смс-си с уж преференциални оферти тази която ми направиха мтел беше без конкуренция...
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
А какво работите, питам не случайно, нов потребител хвали 2 пъти мтел с оферта, която само се предлага при пренос и нито веднъж и никой друг не се е похвалил, че са му я предложили като стар абонат( говоря от ясен пример от първа ръка, с хора над от 10 до 16 години практика в Мтел).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Зависи какво потребление имаш. Аз си прехвърлих преди 2 години номера на МТЕЛ и плащах такса от 35 лв. Сега договора ми изтичаше, обадих се на *88, казах че съм в магазин на Мтел, но офертите, които ми предлагат не са конкурентни на това, което ми предлагат от Теленор. Веднага ме прехвърлиха на оператор от центъра за лоялни клиенти (Safe). Казах си каква ми е офертата от Теленор - Нон Стоп 30 с 6 ГБ интерент + неограничен вайбъл и др. и си поисках да ми предложат нещо адекватно и ще подпиша. Предложиха ми стандартни условия, после някакъв план за 25 лв. и след това изплюха камъчето, че за плановете Мтел Безкрай имат право да предлагат за стари абонати допълнително 2 ГБ Интернет на същата цена. Съгласих се. Отразиха го в системата, отидох в магазин на Мтел и си подписах по този план (Безкрай 30 - неограничени минути, 5 Гб интернет, 2 Гб Вайбър и 2 Гб Фейс) и си взех Iphone 6s 64 GB в брой. На приложението с плановете, което ми разпечатаха всички Мтел Безкрай бяха с 2 ГБ повече от офертата на сайта и каталога. Така че могат да ти предложат - в зависимост какъв ти е профила като клиент и как си поискаш. Всичко е въпрос на добър тон и преговори. ;)
Категорично офертите при пренос за стари абонати не се предлагат.
Категорично офертите при пренос за стари абонати не се предлагат.
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Именно за това Мтел ще си останат като политика трети оператор, пример ще дам с Виваком и Теленор директно отиваш и си казваш от колко до колко лв, какви планове ще ти предложат и си почват със скритити и официалните и вече ако си изпросиш някоя добавка към тях. При Мтел това го няма и трябва да ги занимаваш и един вид да им се молиш да ти предложат скрити или нещо индивидуално, след като особено за стари клиенти именно с това трябва да започват само за да те задържат. Пример с мен, че даже щях да им плащам повече от колкото в момента ще плащам на новият оператор и от колкото им плащах. Примерно пет пъти ми предлагат едно и също нещо и кой знае колко пратени допълнителни смс и не им идва на ум, че това което предлагат не е конкурентно :).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Много за зле тези от Мтел много и аз днес отивам като нов абонат да си прехвърля номер от Боб ,но нали не дават така ще си го прехвърля на ваучер за няколко дни и после къ мтел и го правя да си вземе телефон.Казах ми от мтел ,че да си вземе телефон трябвало заявление дали може да си вземе телефона.За какво са тези реклами тогава?И от заявлвнието се оказа,че нямало как да си взема телефон защо и как ?Няма отговор.И в крайна сметка им казвам ,че отивам в Теленор и ок.И не само това уж евтини теленони и бях си хареса huwai p8 lite и той е на 5 лв,но се оказа ,че няма да мога да се възползвам от тези 5 ами ако ми бяха позволили от заявлението щял да ми бъде по 10 лв на месец.Бях си хареса друг телефон и той щял да бъде не 12 лв ,а на 17 лв на месец.Аз отивам в мтел заради по - етвин телефон те и в Теленор ми предлат на такива цени телефоните и ми предлата 4 g.Злета ами да си търсят клиенти и да си гонят бонуси ,но как не ги знам.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Да така е. И аз в началото мислех, че цените са като си му е реда примерно 30лв за телефон, но се оказа, че не е така.
Тъй като ти правят отстъпка 25 лева от Безкрай 50 ти дават по-скъп телефон. Но пък така пак си е доста за 2 г по 25 лева спестяваш 600 лева от тоя план. А тела въпреки, че е по - скъп пак излиза едно 200-400 лева по - евтин в зависимост модела.
Така, че са изгодни предложенията.
Тъй като ти правят отстъпка 25 лева от Безкрай 50 ти дават по-скъп телефон. Но пък така пак си е доста за 2 г по 25 лева спестяваш 600 лева от тоя план. А тела въпреки, че е по - скъп пак излиза едно 200-400 лева по - евтин в зависимост модела.
Така, че са изгодни предложенията.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Докато има балъци да се връзват на тия планове, ще ги има и няма да дават повече операторите.
Спряга се един човек за купувач на Мтел и съответно отбора Левски.
БМБ са му инициалите. Може би и за това Мтел се води бавно, но сигурно към фалит. Като се продаде пак ще тръгне на горе.
Спряга се един човек за купувач на Мтел и съответно отбора Левски.
БМБ са му инициалите. Може би и за това Мтел се води бавно, но сигурно към фалит. Като се продаде пак ще тръгне на горе.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Оферти Декември 2015
Към момента това са глупости. Бойко ще купи Мтел:D Карлос Слим и Телеком Австрия няма да се разделят с Мтел. А и Боко не знам как ще извади 800 млн евро примерно т.е към 1 милиард и половина лева.:D