Технополис и Мтел не са парньори
Технополис и Мтел не са парньори
Технополис и Мтел от няколко дни са прекрати ли сътруничеството си!
-
- Регистриран: 27 ное 2008, 17:09
Re: Технополис и Мтел не са парньори
Дай малко повече инфо - причини, линк?!?
Re: Re: Технополис и Мтел не са парньори
Работя в Технополис и лично гледах как махат мтел щанда.Причината може да в това че Мтел купиха близу.И те напрактика започнаха да предлагат продуктите и услугите на Мтел.
Re: Re: Re: Технополис и Мтел не са парньори
По мои наблюдения Мтел щандовете в технополис не бяха особено натоварени - така че сигурно си съкращават обектите. Ще трябва да затварят много боб и близу обекти. Във варна попаднах на улица, където в рамките на 2 пресечки има 2 близу магазина, 1 боб и 2 Мтел :-D
Re: Re: Re: Re: Технополис и Мтел не са парньори
В повечето случай го ползваха само за каса.Преди време бях промоутър на мтел в един от моловете в София.Получеше ситуация в която няма каса и препращах хората в технополис.Доста от тях не знаеха,че там има щанд на мтел.
Re: Технополис и Мтел не са парньори
нормално, няма смисъл от обекти и там, след като всичко можеш да свършиш по интернет/по телефона - защо изобщо някой ще се разхожда до обект на Мтел?
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Re: Re: Технополис и Мтел не са парньори
Аз пък пазарувам в Кауфлндовете и с очите си видях как боб магазините се превърнаха в мтл. Сега бобеца във всички мтл магазини ли ще се предлага или .. ?
Питам само информативно .
Аз съм доволен от мтл.
Питам само информативно .
Аз съм доволен от мтл.
По скоро ще последва съдбата на LOOP,Petrol mobile,News mobile и FROG mobile.Постепенно ще спре да се предлага и през това време ще започнат с предложения за връщаненето на боб абонатите към Мтел.
Май не всички Мтел магазини обслужват и БОБ. Ходих до магазин на БОБ в Кауфланд и се оказа, вече е станал ма Мтел. По-странното беше, че ми казаха, че не обслужват БОБ и виждаш ли, не знаели къде има наблизо офис обслужващ БОБ. Теглих им една наум...
Оставам с впечатление, че новия мениджмънт гледа на БОБ като на грешка на предишните и се опитва полека-лека да го отсвири.
Оставам с впечатление, че новия мениджмънт гледа на БОБ като на грешка на предишните и се опитва полека-лека да го отсвири.