Предсрочно прекратяване на договор към Теленор

kruzo
Регистриран: 18 сеп 2008, 22:11

Предсрочно прекратяване на договор към Теленор

Мнение от kruzo » 11 мар 2016, 17:53

Здравейте ,
Бях абонат на Виваком , пренесох се към Глобул/Теленор , но не ме устройва. Искам пак да се върна обратно. Минаха 6 месеца от подписването на договора , но при тях ги няма тези три такси които се дължат. Бих ли могъл да преподпиша към друг план и да се откажа след това в седем дневен срок ?

dessyteneva
Регистриран: 08 юли 2005, 19:11

Re: Предсрочно прекратяване на договор към Теленор

Мнение от dessyteneva » 11 мар 2016, 18:05

В седемдневен срок ще се откажеш само от новия план, на който си преподписал, при това ако не си заявил изрично, че влиза в сила от същия ден, но от самия договор не можеш, без да си платиш неустойките до края.

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Мнение от velnsl » 11 мар 2016, 21:43

След писнето на тази тема тук вече няма да може.
Иначе е много хитър трик - сменяш плана с по-висок, нямаш неустойки от оператора и в този гратисен период - ПРАС!
"Искам да си прекратя този договор". Няма причина да не може да стане. Неустойките са опростени, а понеже си в гратисен период вече не могат да ти тъпсян неустойки по новият договор. Доста хитър трик.
Пробвай, но ЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО КАКВО ПОДПИСВАШ!!!

nomercy
Регистриран: 12 юни 2008, 18:08

Мнение от nomercy » 11 мар 2016, 22:55

За съжаление там откачането е трудно ... ще трябва да си платиш всички такси до края реално по добре да си ги ползваш. А от какво си недоволен ако не е тайна?
В сравнение с вивакома ( не съм бил на виваком абонат ) само на мтел и глобул.

kruzo
Регистриран: 18 сеп 2008, 22:11

Re: Re: Предсрочно прекратяване на договор към Теленор

Мнение от kruzo » 12 мар 2016, 06:17

95% няма покритие .Там където работя няма покритие .Като попитах в магазина , продавача ми отговори че Теленор не предлагат прекратяване -3 такси. А се учуди като го попитах дали предлагат роуминг ... към Мтел и Виваком :D
От оператор пък провериха и ми отговориха "постоянно усъвършенстваме мрежата ":S

zaboraboy
Регистриран: 06 сеп 2005, 12:29

Re: Re: Re: Предсрочно прекратяване на договор към Теленор

Мнение от zaboraboy » 12 мар 2016, 09:25

Един съвет от мен към всички,които мислят да сменят оператора си.Вземете си предплатена карта(на ваучер) на новия оператор на който мислете да преминете и тествайте мрежата и интернета на местата,на коит най-често пребивавате.Аз така мислех да си сменям оператора,тествах и се оказа,че няма 3G там,където съм често и си останах на стария!

nomercy
Регистриран: 12 юни 2008, 18:08

Re: Re: Re: Предсрочно прекратяване на договор към Теленор

Мнение от nomercy » 12 мар 2016, 09:33

Да за съжаление поне в сравнение с мтел-а на някой места не съм имал покритие. Не знам как им е интернет-а сега защото преди беше около 4 пъти по бавен от мтелския. А мтел също няма прекратяване без да си си си платил таксите btw. А те си я усъвършенстват , но нова дали изграждат .... кой ги знае.
Съвета от колегата за предплатената карта е доста разумен :)

vladus
Регистриран: 04 сеп 2007, 16:27

Re: Re: Re: Re: Предсрочно прекратяване на договор към Теленор

Мнение от vladus » 19 мар 2016, 23:43

Преди, сега е два пъти по-бърз от Мтелския. И от Вивакомския разбира се. Явно хейтърите на Теленор главоломно нарастват точно по БГ традиция: изкачи ли се някой, постигне ли нещо повече от другите трябва веднага да го стъпчем.

Отговори