Нови Бизнес Планове МТел 01.2016
Re: Нови Бизнес Планове МТел 01.2016
Приятелю,нещо си в грешка с тия суми за които говориш.При нас рамковия договор го сключи командира на формированието и около 50-на карти минаха на тая оферта.Айде сам си сметни дали ще излязат сметките ако се плащат и гореспоменатите 10000лв.Да не говорим че командирите нямат право на такива харчове държавни пари.
Относно количеството мегабайти,когато мина границата от 4гб която казваш,ще ти постна една снимка.
За минутите не мога да коментирам дали имат някакво ограничение,но до момента говоря с когото, където и колкото си искам и не съм платил и стотинка над таксата си.
Относно количеството мегабайти,когато мина границата от 4гб която казваш,ще ти постна една снимка.
За минутите не мога да коментирам дали имат някакво ограничение,но до момента говоря с когото, където и колкото си искам и не съм платил и стотинка над таксата си.
-
- Регистриран: 16 сеп 2015, 08:24
Re: Re: Нови Бизнес Планове МТел 01.2016
Не е нужно да чакаш границата от 4ГБ.
Пусни една снимка от http://m.mtel.bg/surf
Пусни една снимка от http://m.mtel.bg/surf
Re: Re: Re: Нови Бизнес Планове МТел 01.2016
няма нужда нищо да пишеш. с човека вече всичко сме уточнили. ако иска нека ТОЙ да публикува всичко, а не ти.
говори си на воля.
говори си на воля.
Re: Re: Re: Re: Нови Бизнес Планове МТел 01.2016
Уважаеми колеги!
не се връзвайте на глупостите на този "столичанин" дървен философ мобилетехнолоджи.
Той още не ни е доказал, че има мозък. Както съм писал на стр.8.
Някой хора имаме договорите на Мтел и както предлагат - цени, условия за редовият потребител.
Той тръгнал да спори с нас с неговите разсъждения на базата на някаква измислени и несъществуващи факти за аналогия между някаква община и Министрество на отбраната.
Някой успя ли да сметне уварнението
(безброй)гб - 2,5гб = ???
не се връзвайте на глупостите на този "столичанин" дървен философ мобилетехнолоджи.
Той още не ни е доказал, че има мозък. Както съм писал на стр.8.
Някой хора имаме договорите на Мтел и както предлагат - цени, условия за редовият потребител.
Той тръгнал да спори с нас с неговите разсъждения на базата на някаква измислени и несъществуващи факти за аналогия между някаква община и Министрество на отбраната.
Някой успя ли да сметне уварнението
(безброй)гб - 2,5гб = ???
-
- Регистриран: 16 сеп 2015, 08:24
Няма смисъл да спорим
Всеки ползва нещо и си знае до колко му е изгодно.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нови Бизнес Планове МТел 01.2016
дежурен спец прокурор 0882 114 122
айде давай като ги вадиш големи
айде давай като ги вадиш големи
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нови Бизнес Планове МТел 01.2016
Момче върви се прегледай, има добри доктори. Май си с психични отклонения.
Всеки има право да пише по форумите но такива като теб трябва да ги водят на отчет в психодиспансера по местоживеене.
Всеки има право да пише по форумите но такива като теб трябва да ги водят на отчет в психодиспансера по местоживеене.
Re: Нови Бизнес Планове МТел 01.2016
Ето това ми пише като вляза на линка.Хайде обясни сега как разбра че е ограничен на х МБ?
Re: Re: Нови Бизнес Планове МТел 01.2016
Тъкмо стана интересно и вие взехта, че спряхте ;)
Re: Re: Re: Нови Бизнес Планове МТел 01.2016
нещо ново при военния план?