Боб с 2 годишен договор!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Боб с 2 годишен договор!
Темата не е пълен абсурд,защото нещата опират до коректност и взаимно уважение ! Имам 5 карти на Боб- две без такса, една на 2.90 и две на 14.90. Мисля ,че е нормално да ме интересува какво ще се случи с този оператор. Още повече ,че всичко се научава и търси от форумите , защото те мълчат като риби. Цените ниски или високи те ги определят,а аз просто се съгласявам или не. А начина по който се правят договорите,всичко набързо,припряно и в ущърб на клиента, важи за всички оператори и е много порочна практика!
Re: Боб с 2 годишен договор!
Гледам още се коментира по темата и имате притеснения за боб!Аз,също съм на боб и съм доволен,но ако няма да е в този си вид или ако има предоговаряне на условията в полза на оператора то ще се махна веднага.Няма ли някой да каже нещо конкретно и вярно като информация по въпроса за боб?Ако има сигурна информация за промяна на плановете към по-зле,поне да се ориентираме към нещо около великден ако има на оферта,че после чак за нова година може да има изгодни планове!
Re: Re: Боб с 2 годишен договор!
Тука ми прави впечатление че колегите на договор се имат за нещо повече
Re: Re: Re: Боб с 2 годишен договор!
А,на мен,че най-бедните хора имат най-скъпи телефони!Така,че някой мизерник подписъл договор за да изплаща 2 години телефон по-скъп от обзавеждането в тях да не те притеснява!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Боб с 2 годишен договор!
заради такива като тебе си позволяват толкова много бг операторите
за твое сведение за 16 лв предплатена карта в румъния ползвам 4Г с 2500 мб и 300 мин цяла Европа. В Испания имам предплатена 4Г за 24 лв 1 гб и неограничени воип цял свят с малки ограничения. В холандия имам предплатена с 1 гб за 20 лв. В бг нямаш нищо дори близко до тези оферти. За договори няма и да почвам дори. И това че офертите в бг не са достойни дори за третия свят не е проблема, проблема е че ни лъжат на всяка крачка! и че ни мислят за идиоти вече! защо в румъния като вляза при оператор и им кажа какво искам даже ми казват по-добре вземете по евтиния план има промоция която удвоява всичко. А в бг те лъжат най-нагло в очите - няма договор, и после когато платиш изненада! жалка работа! но ти си ползвай мобилните на "символични" цени и си мисли че е така докато те стрижат яко!:D;)
за твое сведение за 16 лв предплатена карта в румъния ползвам 4Г с 2500 мб и 300 мин цяла Европа. В Испания имам предплатена 4Г за 24 лв 1 гб и неограничени воип цял свят с малки ограничения. В холандия имам предплатена с 1 гб за 20 лв. В бг нямаш нищо дори близко до тези оферти. За договори няма и да почвам дори. И това че офертите в бг не са достойни дори за третия свят не е проблема, проблема е че ни лъжат на всяка крачка! и че ни мислят за идиоти вече! защо в румъния като вляза при оператор и им кажа какво искам даже ми казват по-добре вземете по евтиния план има промоция която удвоява всичко. А в бг те лъжат най-нагло в очите - няма договор, и после когато платиш изненада! жалка работа! но ти си ползвай мобилните на "символични" цени и си мисли че е така докато те стрижат яко!:D;)
От към оферти сме най зле в бг
моля дай линк към оператор за тази карта
понеже ми предстои пътуване и искам и аз да си взема
благодаря
*16 лв предплатена карта в румъния ползвам 4Г с 2500 мб и 300 мин цяла Европа*
понеже ми предстои пътуване и искам и аз да си взема
благодаря
*16 лв предплатена карта в румъния ползвам 4Г с 2500 мб и 300 мин цяла Европа*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Боб с 2 годишен договор!
Днес видях че са затворили боб магазина в кауфланд благоевград това не е на добре.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Боб с 2 годишен договор!
orange.ro
зареждаш 8 евро тарифата е 8+star мисля, но вскичко е на румънски затова кажи да ти го направят в магазина, и най добре я вземи от ориндж офис.
зареждаш 8 евро тарифата е 8+star мисля, но вскичко е на румънски затова кажи да ти го направят в магазина, и най добре я вземи от ориндж офис.
-
- Регистриран: 20 дек 2005, 20:32
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Боб с 2 годишен договор!
Само дето за 8 евро не са 2,5 а 1 Гб, ама карай :)
https://www.orange.ro/myaccount/recharge/by-card?option=394033
https://www.orange.ro/myaccount/recharge/by-card?option=394033