Нов план от Bob
Re: Re: Re: Нов план от Bob
Мда, и аз така мисля. Сега се обадих на БОБ да ми спрат стария пакет с 500МБ, който е 4.90 и да ми активират новия с 4000МБ, който е 3.90.
Към края на годината когато изтичат договорите на промоционалните планове от края на 2014 очаквам да има бум и предложения с десетки ГБ нет. Също така адекватни пакети за нет в роуминг. 11 стотинки за МБ са твърде много. Със смартфон за час се харчат десетки (че и стотици) МБ-ти.
Към края на годината когато изтичат договорите на промоционалните планове от края на 2014 очаквам да има бум и предложения с десетки ГБ нет. Също така адекватни пакети за нет в роуминг. 11 стотинки за МБ са твърде много. Със смартфон за час се харчат десетки (че и стотици) МБ-ти.
Re: Re: Re: Re: Нов план от Bob
Ако пращате смс-и имайте в предвид това
5. Ползване на услуги през Интернет страницата www.bob.bg чрез регистрация или чрез
изпращане на кратко тектово съобщение (SMS) може да се таксува според
действащите цени за ползване на bob услуги.
5. Ползване на услуги през Интернет страницата www.bob.bg чрез регистрация или чрез
изпращане на кратко тектово съобщение (SMS) може да се таксува според
действащите цени за ползване на bob услуги.
Re: Re: Нов план от Bob
Абе къде пише, че е 4G
Никъде :D ! Колегата има в предвид офертата - 4 ГБ нет за 3.90 лв/месец :)
Re: Re: Re: Re: Нов план от Bob
Хахаха, пфу, да му се не види, а аз така се зарадвах ;)
Re: Нов план от Bob
Как най лесно мога да активирам пакета с 4те ГБ, без да се налага да ходя до магазин на Боб ?
Re: Re: Re: Re: Re: Нов план от Bob
Да, имал съм предвид увеличението в обема от 0,5 гигабайта на 4 гигабайта мобилен нет и то на телефон, с възможност за ежемесечно включване и изключване в зависимост от нуждите на цена от 4 лв.(!). Спомням си цени до скоро за подобни обеми 14 15 лева и то само данни... Е, боб се представя с поредния революционен ход, това мога да кажа.
А какъв ще е нета дали 3 или 4G , смятам че ще зависи от покритието в които се намира потребителя, поне сега в 3 те месеца пробен период, така че не напразно си се радвал:D
Има и нещо лошо от цялата работа и това е че ще губим повече време, взирайки се в екранчетата.
А какъв ще е нета дали 3 или 4G , смятам че ще зависи от покритието в които се намира потребителя, поне сега в 3 те месеца пробен период, така че не напразно си се радвал:D
Има и нещо лошо от цялата работа и това е че ще губим повече време, взирайки се в екранчетата.
А четеш ли кой какво пише в темата, или ей така си питаш?!
[Quote]Сега се [B]обадих[/B] на БОБ да ми спрат стария пакет с 500МБ, който е 4.90 и да ми активират новия с 4000МБ, който е 3.90. [/Quote]
[Quote]Сега се [B]обадих[/B] на БОБ да ми спрат стария пакет с 500МБ, който е 4.90 и да ми активират новия с 4000МБ, който е 3.90. [/Quote]
-
- Регистриран: 03 яну 2016, 14:28
От сайта не става много ясно има ли нова цена на роуминга в ЕС. Файлът "Ценова листа" съдържа старите цени, а другия файл с цените в роуминг не може да се изтегли, понежи бил вирус ?!
Понеже виждам Румъния от прозореца си (woo) преминах за момент към румънски оператор. Ето какво пише в SMS-ите, които ме "посрещат" в Румъния
"В ЕС ползвате националния си тарифен план в роуминг плюс цени и надценки с ДДС: надценка за изходяща минута до ЕС - 0,117 лв (макс. цена 0,445лв.)
цена за входяща минута - 0,026 лв.
надценка за SMS - 0,046 лв.
за мобилен интернет в роуминг - валидни са цените и условията от националния ви тарифен план +0,117 лв/МВ крайната цена е до 0,469 лв/МВ
Понеже виждам Румъния от прозореца си (woo) преминах за момент към румънски оператор. Ето какво пише в SMS-ите, които ме "посрещат" в Румъния
"В ЕС ползвате националния си тарифен план в роуминг плюс цени и надценки с ДДС: надценка за изходяща минута до ЕС - 0,117 лв (макс. цена 0,445лв.)
цена за входяща минута - 0,026 лв.
надценка за SMS - 0,046 лв.
за мобилен интернет в роуминг - валидни са цените и условията от националния ви тарифен план +0,117 лв/МВ крайната цена е до 0,469 лв/МВ
Обадих се на 123 и говорих с оператор по какъв начин може да се пуснат тези 4ГБ интернет и ми каза, че трябвало да се отиде до офис на Боб или на Мтел, попитах дали не може да стане дистанционно, но на този етап не можело, може би в бъдеще щели да могат..