Нов план от Bob

engadget
Регистриран: 17 мар 2010, 16:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нов план от Bob

Мнение от engadget » 04 май 2016, 20:34

[Quote]Малко ме притеснява деактивирането,например на коя дата да го направя ако искам да спра,защото ако се деактивира на момента,няма ли да ми таксува изразходения преди това нет.[/Quote]
Можеш да го спреш по всяко време - спира веднага.Хубаво е това да се прави преди 3 - то число на месеца,за да не ти излиза нова такса за месеца.[B]Няма да ти таксува изразходения нет преди това[/B] :)

drecksau
Регистриран: 31 дек 2005, 21:32

Re: Re: Re: Re: Re: Нов план от Bob

Мнение от drecksau » 04 май 2016, 20:52

Slimbob не е активен от доста време:|. Можеш да ги прехвърлиш към новият план - lightbob, който няма минути,но и няма такса а само 2 лв. минимално потребление.

peterpan27
Регистриран: 02 сеп 2014, 22:19

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нов план от Bob

Мнение от peterpan27 » 04 май 2016, 20:54

[B]ИЗНЕНАДА-А-А-А[/B] за най-нетърпеливите.

Активирах си 4-те гиги на един слимбоб - 12 гиги за 12 кинта за 90 дни почти за цялото лято до 31 юли си е направо келепир и връло [B]стотинкаджийство[/B].
Заръчках по настройките да го видя тоя интернет.
Интернет обаче не идва и не идва!
Обадих се пак на 123 и й викам "Пуснете ми ако обичате [B]джипиереса[/B]", на което тя ми отговаря "Да, господине, [B]джипиересът[/B] Ви не е включен, но сега аз ще Ви помогна да бъде включен и след малко ще получите потвърдително съобщение" - му-ха-ха-ха-ха.
Значи докато са ми "активирали" "пакета" са виждали кристално ясно на екрана че "нямам" [B]джипиерес[/B], ама все пак са ми го "активирали" - това си е мой проблем де, че нямам джипиерес, а не техен, нали така.
Та с една дума тия дето досега не са имали интернет на симкартите си, като се обаждат за "активиране" на "пакета", да не забравят да си поискат и да им "пуснат" [B]"джипиереса"[/B], щото ония се правят на улави и ти продават интернет без да го пускат на симкартата - деца бе, деца, кво да ги правиш ...

labaling
Регистриран: 23 май 2014, 00:09

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нов план от Bob

Мнение от labaling » 04 май 2016, 21:58

За който иска да ползва пакета един месец, знаете ли в магазина можеш ли директно да подадеш накуп заявление за пускане и спиране ;)

JFOX
Регистриран: 25 сеп 2014, 10:39

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нов план от Bob

Мнение от JFOX » 05 май 2016, 08:42

за какво ти е gprsa

zaboraboy
Регистриран: 06 сеп 2005, 12:29

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нов план от Bob

Мнение от zaboraboy » 05 май 2016, 09:04

Без него няма нет.Аз си взех слимбоба преди 2 години,тогава нямаше пакети за нет и си спях GPRS със заявление,централно а не от телефона,за всеки случай,след като един приятел тогава плати 50 лв за нет без да се усети.

peterpan27
Регистриран: 02 сеп 2014, 22:19

Мнение от peterpan27 » 05 май 2016, 09:22

И това въобще не беше всичко!
12 часа след "пускането" на джипиереса интернет все още [B]нямаше[/B]!
Обаждам се след 12 часа отново пак втори път да ми "пуснат" джипиереса и се правя на улаф: "Пуснете ми ако обичате джипиереса". Казват ми: "Изчакайте", след две минути "Ама той ви е пуснат. Сега ще ви изпратя автоматични настройки". Изпрати настройки, рестартирах андроида4 и чак тогава се появи нова APN с нови настройки, и интернетът ... тръгна. Интернетът тръгна също и на вече вписаните отпреди няколко APN-та за мтел и боб, на които допреди 5 минути не тръгваше по никакъв начин на нито един телефон и на нито един 3g и 4g рутер. Това ме навежда на мисълта, че след първото ми обаждане [B]въобще не са ми пускали[/B] никакъв джипиерес. След като ми пратиха автоматични настройки, интернетът се появи и на 3g и 4g рутерите ми, в които не се вписва абсолютно нищо.
Специално попитах: след изчерпване на пакета 4 гб какво става с достъпа до интернет? Отговорът беше: скоростта става абсолютно минимална за текстове през социалните мрежи, без допълнително заплащане. Този отговор, естествено, може да е и [B]НАЙ-ДЕБЕЛАШКА ЛЪЖА[/B], каквото е всяко второ изречение идващо от 123, така че си следете много внимателно консумацията, както смятам да направя и аз. След като свършат 4-те гиги безкрайно внимателно ще дръпна още 1-2 мегабайта за да видя дали ще ми поискат пари за тях.
Между другото ако устройството ви е за 4g интернетът в софия е 4g.

nkolev_bg
Регистриран: 30 окт 2010, 16:23

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нов план от Bob

Мнение от nkolev_bg » 05 май 2016, 10:40

[Quote]... lightbob, който няма минути, но и няма такса а само 2 лв. минимално потребление.[/Quote]

Колега, за ползвателя е важно, че 2-та лева на месец ги дава, независимо как ще се наричат. И ги плаща, независимо дали е ползвал нещо.
Та тези двете от гледна точка на плащащия не са различни неща, освен ако не сравняваш план с месечна такса и без нищо включено с такъв с минимално потребление.

drecksau
Регистриран: 31 дек 2005, 21:32

Мнение от drecksau » 05 май 2016, 12:34

Мисля, че не става:), ако съдя преди как Мтел искаха предизвестие за автоматичното преподписване само в последния месец :(, но не съм си правил такъв експеримент.

Sblade
Регистриран: 10 юни 2015, 19:27

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нов план от Bob

Мнение от Sblade » 05 май 2016, 13:36

Това 2 лв. минимално потребление е заради примите, които съществуват с 6 лв. на тримесечие (т.е. 3 х 2 лв.). Но пък да минат на Боб заради по евтината минута трябва да закупят 15 лв. пакет - така че все тая.

Отговори