Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте,а има ли някой информация тези оферти на Теленор дали ще са до края на този месец или се очаква нещо друго? :)
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Не съм питал, защото изчаках да се доискаже само заради етикета, но спомена стария план трансфер, така че предполагам са навсякъде без 0700..
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Аз директно им бих шута на Мтел, защото си беше голяма подигравка :D да ти предлагат все една и съща оферта за преподписване на договор за абонат с над 7-8 години стан в Мтел, като от оператор единствено ми бяха предложили с 20-50 нац.минути повече от тогавашния трансфер за 15лв :D.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
18лв. (Неограничени разговори + 5000мб + Facebook + WhatsApp) на Теленор на 64 или 128kbps ограничават скоростта и само за 2г. договори ли важи или може и за една?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Преди два месеца прехвърлих един номер на този план,но с 200 мин. към ЕС и зона 1 и струваше 21лв и някакви стотинки.В договора пише,че след изчерпване на бързите мb.,скоростта пада на 128kbps.Тогава нямаше вариант,за едногодишен договор.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Договор за 2 години само. А скорост след изчерпване на 5 GB пада на 64 kbt.
Това беше моят случай. Писал съм преди това до "дреме ми за клиента" и от там официално ми отговориха, че това са условията на промоция и няма изключение.
Това беше моят случай. Писал съм преди това до "дреме ми за клиента" и от там официално ми отговориха, че това са условията на промоция и няма изключение.
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
Благодаря!
Сега ще видим Юни месец какви оферти ще предложат!
Сега ще видим Юни месец какви оферти ще предложат!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Някой знае ли дали са все още същите? По специално тези на Mtel и Telenor? И ако мина на някои от тези които е дал BlueSky, дали мога да взема и телефон с намаление, и ако да - с какво?
От днес Мтел, чрез оператор за изтекъл договор:
- 16.99 лв. неограничени минути към всички мобилни мрежи и 8 ГБ интернет;
- 20.99 лв. неограничени минути към всички мрежи и 6 ГБ интернет;
- 16.99 лв. неограничени минути към всички мобилни мрежи и 8 ГБ интернет;
- 20.99 лв. неограничени минути към всички мрежи и 6 ГБ интернет;
-
- Регистриран: 27 ное 2008, 17:09
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Нещо не виждам логиката по-скъпата им тарифа да е с по-малко мегабайти?!?