Който е почитател на фолка, може да получи календар на певицата Анелия с всяка закупена Прима. Офертата е лимитирана и трябва да се попита на място в офис.
:D
Календар с фолк певицата Анелия с всяка закупена "Универсална Прима" от Мтел
-
- Регистриран: 13 юни 2015, 14:49
Re: Календар с фолк певицата Анелия с всяка закупена "Универсална Прима" от Мтел
O_o Каква е тая пр*стотия от Мтел ?!
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Календар с фолк певицата Анелия с всяка закупена "Универсална Прима" от Мтел
Много интересно - нали викаше че всички селяни и чалгари били към телетата и вивата.
Кво излезе ся? :D
Само едно цитатче:
[Quote]Apple_fan
Дата: 04.07.2014 19:36
Поредното доказателство, че абонатите на Глобул и Вива са селяци и бесни чалгари. [/Quote]
:D:D:D
Иначе са "бесни чалгари" ама щом е на ментел... "почитатели на фолка" (whistle)
Кво излезе ся? :D
Само едно цитатче:
[Quote]Apple_fan
Дата: 04.07.2014 19:36
Поредното доказателство, че абонатите на Глобул и Вива са селяци и бесни чалгари. [/Quote]
:D:D:D
Иначе са "бесни чалгари" ама щом е на ментел... "почитатели на фолка" (whistle)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
-
- Регистриран: 04 мар 2015, 17:58
Re: Re: Календар с фолк певицата Анелия с всяка закупена "Универсална Прима" от Мтел
(yes)
Мразя чалгата, а съм абонат на Виваком от 10 години... През това време Мтел имаше и очевидно още има чалга лица които да привличат клиенти. Та...
Мразя чалгата, а съм абонат на Виваком от 10 години... През това време Мтел имаше и очевидно още има чалга лица които да привличат клиенти. Та...
Re: Re: Календар с фолк певицата Анелия с всяка закупена "Универсална Прима" от Мтел
Радвам, се че не съм изтрил подобни бисери, защото няма по - чалгарско ориентиран оператор от мобилтел!
Календар!? За коя година? Тази половината мина, за следващата ли е? И тая Анелия пък каква е, фамилия има ли? Google вероятно ще намери няколко анелии...
Календар!? За коя година? Тази половината мина, за следващата ли е? И тая Анелия пък каква е, фамилия има ли? Google вероятно ще намери няколко анелии...
-
- Регистриран: 31 дек 2006, 11:16
Това, ако не е някакъв майтап е хипер простотия. И да, съгласен съм, няма по чалга ориентиран оператор от Мтел.
Тотална простотия....
mod edit: Заключвам темата.
mod edit: Заключвам темата.